2014 Aralık Anneleri

allah razı olsun fananayım bitterim forumu da telden takip ediyordum çoğu şeyi görüp yazamıyordum artıkın yazabileceğim :)
bitterim onlar gitti beyimlen koltuktan koltuğa bakışıp kaldık oyy dedim elalemin memleketinde kimsesiz biz kızamadım gene sözde bağrıncaktım yalnız kalınca :)) evi süpüreyim mi dedi tekrar sarıldık yahu :) kocaylan küsemiyor insan rahat rahat :)

canım ben sadece decavit kullanıyorum bi daha ki gelişinde kan ilacı yazacağım dedi doktorum :)

Eheheheeee çok şirin şeyler varrrr. :))))))))
Kalitesi nasıl acabaa???

Kalitesini bilmiyorum tatlım. Maymunlu çizgili tuluma, Aslanlı ve maymunlu hastane çıkışına bayıldım ama cinsiyet belli olsun alıcam kesinlikle. O zaman kalitesini de söylerim. Kızların cicili bicili kıyafetlerine alternatif sevimli erkek bebek kıyafetleri bulduk işte

Hadi.ya öyle.deneyerek mi.başlasam ben de çok tırsıyorum başlamaya kan hapına??? sabah alıyorsun de mi canım??

Canım ayarlardan koyu modun tikini kaldırırsan düzelecektir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hallettim şimdi sağol tatlım :)

Evet ya iki şebeklik yapıyorlar dayanamıo insan :)) geçen çok kızdım eşime şebeklik yapıyor geçmiş karşıma bu oğlanı çok dönerim sana çekerse diyorum eşime
İyi yapmışsın canım gurbet ellerde birbirinize sarılın :)

bende 2sindende günde birer tane alıyorum. kan hapının bulantı yaptığını bilmiyordum:18:

Canım Doktor decavite başla kan hapına bulantın bitince başla bulantı yapar dedi burda da bulantı yapanları görünce korkudan başlayamadım hala

C

Bittercim rüyanda bile cinsiyet net değil miydi Kıyamam ya. Kendimden sonra bebeğinin cinsiyetini en çok merak ettiğim sensin Bende sütün çıkışını bile hissettim canım ya.
Bi tuhaf oldum valla :)
Evet tatlim yaa ruyada bile cinsiyet belli degil bende hayatim boyunca hep belirsizlikler yasadim zaten.esimle bile tanismamizdan 5 yil sonra evlendik nisanlanana kadar hep belirsizlik vardi uzak sehirlerde oldugumuz icin..kpss den bile hep sinirda puanlar aldim.ne umutlanabildim ne umudumu kesebildim
Sen sutun cikmasi nasi bi his biliyosun ben bilmeden nasi hissettim oyle biseyi aklim almiyo.ama guzeldi :)
Sali gunu hayatim iple cekiyorum tam 1 ay olacak insallah arkasini donmez yine sabah endokrin konrolum var ogleden sonrada kadin dogum..
Ben decaviti gunasiri aliyorum kan hapini hergun iciyorum canim..
Günaydın hanımlar. Tabi şimdi kalkmadim :)
Annecim ilk pit pitini hissetmis. Bi dalgalanma bi balon gibiydi diyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunuz aydin canimm..
Ayy bende hic kusemem hemen affederim..bide yuzune bise diyemem mesaj atarim baska odadan sen niye boyle dedin kalbim kirildi falan diye
Yalniz kalamayinca duygularini belli edemedi demekki adamcagiz ne yapsin..hep mutlu olun canim :)

Evet cnm sabah ac karna mutlaka tuzlu bişey ye üstüne cubuk kraker en güzel çözüm. Benmki öyle gectı enazından

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet erkek anaları olaraktan böyle şeyler bulmamız gerek..kız cicilerine dibimiz düşüyor nereye kadar hakkaten şirinler yaaa hepsini alasım geldi :)cinsiyet net.değil mi hiç mi belli değil canım???

Hadi az kalmış iyi haberlerle gel inşallah iki doktordan da :) cinsiyet de net olur artık umarım gelinciğimin :) endokrin deyince bitterim benim de 15 temmuza randevu verdi endokrin doktorum o gün de bizim evlilik yıl dönümümüz 3 yılı bitircez inşallah :) ama o gün 3 posta fakülteye gitmemiz gerektiği için yıl dönümü fln kalmayacak gibi.. Sıpa şimdiden aramıza giriyor diyorum eşime o da il dışı süprizden yırttı ya '' aslan oğlum babasını düşünür işini bilir o'' diyor:))

Kizlar burda bi yagmur yagdi ki sormayin simdide yagmur sonrasi guzel bi koku serinlik var seytan dior ki vur kafayi yat :)

Evet cnm sabah ac karna mutlaka tuzlu bişey ye üstüne cubuk kraker en güzel çözüm. Benmki öyle gectı enazından

O şekilde deneyim canım çok sağol :) gece içip yatanlar var ama ben yatmadan önce aç olmuyorum

Kizlar burda bi yagmur yagdi ki sormayin simdide yagmur sonrasi guzel bi koku serinlik var seytan dior ki vur kafayi yat :)

Ohhhh neresiymiş orası temmuzda yağmur mis:)) bence şeytana uymalısın vur kafayı yat bebikle

Neden gideceksiniz canim endokrine ? Normalde benimde takibim var ama hamileyim diye durdurdular 🐣

buraya da gönder yaa,bunalımdayım yattığım oturduğum yerde terliyorumm

O şekilde deneyim canım çok sağol :) gece içip yatanlar var ama ben yatmadan önce aç olmuyorum

Ohhhh neresiymiş orası temmuzda yağmur mis:)) bence şeytana uymalısın vur kafayı yat bebikle

İstanbuldayim tatlimda meteorolojiye gore gebzedeyim :) bebis zaten pek bi sakin uyuyor zaar :)

Nedemk canm herzaman😀😀bencede sabah iç

buraya da gönder yaa,bunalımdayım yattığım oturduğum yerde terliyorumm

Kac gundur resmen yagmur duasindaydim kizlar eltilerim guluor bugun soyleye soyleye yagdirttin die :) normalde tuzladan pek hazetmiorum gelin geldim buraya die ama bole serin olusu suan beni cezbetti

Neden gideceksiniz canim endokrine ? Normalde benimde takibim var ama hamileyim diye durdurdular 🐣

Canım tiroid hastası mısın endokrine o yüzden mi gidiyorsun? Ben normalde 40 günde bir fln giderdim kontrole hamile kalalı her hafta çağırıyor doktorum. İlk kez arayı uzattı 14 gün sonra çağırdı bu defa bebeğin tiroid bezleri oluştu nasılsa diye..senin neyin vardı normalde?

Cinsiyet hiiiiiç belli değil. Bakalım yarın belli olacak mıı çok heyecanlıyım.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…