2014 Aralık Anneleri

Bakin isteyince nasilda hakaret dolu mesaj yazilabiliyr mus degil mi sizi tebrik ederim

Yeni gordum bende hosgeldin canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim misafirperverliginiz icin yasadigim surece benimle ayni durumda olan arkadslarla paylasmk dertlesmk istedim ama bazi arkdslar kirici davranyrlar malesef sanki forum onlara ait ilginize tesekkur ederim

Evet canım olabilir o zaman pipimiz çıkmamıştı ve kapkara bi kızdı :)) ayyy eminim çok heyecanlıdır canım biz şimdi ultrason fotosundan babamı annemi kime benziyor diye bakıyoruz ikiz olsa onları kıyaslarduk benziyorlar mı diye :))

Ayyy maşallah ya darısı bana artık çok hevesleniyorum siz böyle yazdıkça :)

Canım ya valla ben de kıyamam sen beş aylık oldun cinsiyet net değil şaka gibi :) bi dahaki kontrolünüz ne zaman???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim misafirperverliginiz icin yasadigim surece benimle ayni durumda olan arkadslarla paylasmk dertlesmk istedim ama bazi arkdslar kirici davranyrlar malesef sanki forum onlara ait ilginize tesekkur ederim

Oyle dusunme sonucta bende yeniyim bi merhabayla olmuyor hemen kaynasmak. Ole sohbetlere katildikca farkedior insan. Forumda herkes bence cok iyi. Eminim sende oylesindir ama tepkin azcik sertti. Yinede hosgeldin. Zaman gectikce fark edersin zaten.

merhabalr annişler :) doktora gittiğimde kanım düşük çıktı ve bana bi kan ilacı yazdı doktorum. ondan önce sadece decavit kullanıyordum. reçetede sadece kan kapı var. siz kan hapıyla decaviti beraber mi kullanıyorsunuz?

Günaydın hanımlar. Tabi şimdi kalkmadim :)
Annecim ilk pit pitini hissetmis. Bi dalgalanma bi balon gibiydi diyo :)

Evet cnm bende ikisini beraber kullandm bi hafta önce bittı ilaçlarm. Şimdi bi ilaç kullanmıyorum. İki haftaya kontrolüm var bakalm verıcekmi başka ilaç

gözünüz aydın canım :) çok güzel bir hiss annenle nerdeyse aynıymış doğum yapacağmz zaman

teşekkür edeim canım sen ne zaman başlamıştın kan hapını kullanmaya? geç mi kaldım ben acaba??

gözünüz aydın canım :) çok güzel bir hiss annenle nerdeyse aynıymış doğum yapacağmz zaman

Teşekkürler inşallah yakın zamanda bende hissederim. :)

teşekkür edeim canım sen ne zaman başlamıştın kan hapını kullanmaya? geç mi kaldım ben acaba??

Bi ay önce falan işte cnmm. Adını hatrlamıyrm. Hem vitanm hem magnezyum hem demir kan hepsı birada. Kapsül seklınde bir ilac içinde minik bi hap daha var hapın içinde. Yani bir hapta iki hap var. 😀😀anlatabildimmi bilmiyorum.

Canım Doktorum bana bir.gün Decavit bir gün kan hapı dedi...Decaviti günaşırı alıyorum ama kan hapını içmeye korkuyorum bulantı kabusu geri gelir diye

Aman aman gözünüz aydın ablası :)) ne kadarlık oldu minnakınız :)

Yaaaa kazayla ayarlara girmişim kk simsiyah oldu düzeltemedim içim karardııııı :banghead::banghead::banghead::what::what:

Aman aman gözünüz aydın ablası :)) ne kadarlık oldu minnakınız :)

Teşekkür ederizz :) 18. Haftanin içindeyiz tam gün takip edemiyorum

Evet bendede cok bulantı yapıyodu. Bide sabah aç karna içiyodum. Doktorum şey demişti ilacı içtgnde bir iki tane tuzlu cunuk kraker ye. Oyle denedm ondan sonra bulantım olmadı. Bide kan ilacı içtikten sonra 1 2 saat süt ürünleri yememen lazm banada eczane soylemştı ilacı alırken

Yaaaa kazayla ayarlara girmişim kk simsiyah oldu düzeltemedim içim karardııııı :banghead::banghead::banghead::what::what:

Canım ayarlardan koyu modun tikini kaldırırsan düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…