- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Gecenlerde bende gordum ayni babasiydi bi sari saclari bana cekmisti1:
Yazmadan duramayacagim. Bu tavra sinir oluyorum.
Her an herkese selam verip ilgilenmek zorunda miyiz acaba?
Sabirla gelir gidersin yazarsın kaynasirsin.
Zart diye bir anda gelip, 1-2 mesaj yazip " ne bicim forum, kimse ilgilenmedi" diye yaftayi yapistirmak ön yargidir..
Yeni gordum bende hosgeldin canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başlarda kız bebişe odaklandığın için görmüşsündür o karakızı sen :)) Benim ikizlere gelince çok farklı bi duygu canım ya. Sanki ilk defa anne olacakmışım gibi hem korku hem heyecan hemde özlem var içimde :) İkisi birden nasıl olcak, çok benziceklermi diye çok merak eediyorum :)
Bende dun esir aldim benimkini eli karnimda yatti hissetmek icin ben hissediyorum ufak hareketlerini ara sira daha buyuk hareketler hissediyorum esime hissettinmi diyorum evet diyo aynen gulumsuyo hissettikce ama sonra sordum aralardaki buyuk hareketleri hissettinmi diye yoo ben sadece kalp atisi gibi seyler hissettim dedi ben nasil senin gibi ayrintili hissedeyim ama hissettim dedi haklisin dedim gulumsemesinden belliydi hissettigi :)
Bide bizimki baba elini koyunca hic kesmiyo hareketleri ben koyunca duruyo
Bende gordum canim gecenlerde kirmizi suratli bi bebekti cinsiyet net degil ruyada bile sol gogsumden emerken sut ciktigini bile hissettim sagdan ememedi ama o gunde bende uc yok demistim ondan girdi heralde ruyama..
İyi pazarlar canim biraz basbasa kalirsiniz esinle artik senin kizginligin gectimi ?
Çift yumurta ikizi canım.Benimkilerde benzemeyebilir. Ama bazı çift yumurta ikizleri tıpa tıp benzeyebiliyo. Merakla bekleyip görcez :)
Tesekkur ederim misafirperverliginiz icin yasadigim surece benimle ayni durumda olan arkadslarla paylasmk dertlesmk istedim ama bazi arkdslar kirici davranyrlar malesef sanki forum onlara ait ilginize tesekkur ederim
Evet cnm bende ikisini beraber kullandm bi hafta önce bittı ilaçlarm. Şimdi bi ilaç kullanmıyorum. İki haftaya kontrolüm var bakalm verıcekmi başka ilaçmerhabalr annişler :) doktora gittiğimde kanım düşük çıktı ve bana bi kan ilacı yazdı doktorum. ondan önce sadece decavit kullanıyordum. reçetede sadece kan kapı var. siz kan hapıyla decaviti beraber mi kullanıyorsunuz?
Günaydın hanımlar. Tabi şimdi kalkmadim :)
Annecim ilk pit pitini hissetmis. Bi dalgalanma bi balon gibiydi diyo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cnm bende ikisini beraber kullandm bi hafta önce bittı ilaçlarm. Şimdi bi ilaç kullanmıyorum. İki haftaya kontrolüm var bakalm verıcekmi başka ilaç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünüz aydın canım :) çok güzel bir hiss annenle nerdeyse aynıymış doğum yapacağmz zaman
teşekkür edeim canım sen ne zaman başlamıştın kan hapını kullanmaya? geç mi kaldım ben acaba??
merhabalr annişler :) doktora gittiğimde kanım düşük çıktı ve bana bi kan ilacı yazdı doktorum. ondan önce sadece decavit kullanıyordum. reçetede sadece kan kapı var. siz kan hapıyla decaviti beraber mi kullanıyorsunuz?
Günaydın hanımlar. Tabi şimdi kalkmadim :)
Annecim ilk pit pitini hissetmis. Bi dalgalanma bi balon gibiydi diyo :)
Aman aman gözünüz aydın ablası :)) ne kadarlık oldu minnakınız :)
Canım Doktorum bana bir.gün Decavit bir gün kan hapı dedi...Decaviti günaşırı alıyorum ama kan hapını içmeye korkuyorum bulantı kabusu geri gelir diye
Aman aman gözünüz aydın ablası :)) ne kadarlık oldu minnakınız :)
Kızlar www.wonderkids.com. Diye bir sitedeki hastane çıkışlarını çok ama çooook beğendim. Bir bakın isterseniz
Yaaaa kazayla ayarlara girmişim kk simsiyah oldu düzeltemedim içim karardııııı :banghead::banghead::banghead::what::what:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?