2014 Aralık Anneleri

ohhhh ne güzel,nette görsüm yağışdan yollar göle dönmüş,o kadar yağmış demek,burda da kurak kaç gündür,bi serinlesek ohh

Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::what:

Ben prolaktin hastasiyim canim beynimde hipofiz bezlerinde iki tane adenomum var. Normalde bende her ay bazen 15 gunde bir gidiordum. Ama hamile kalinca ( sukurler olsn rabbime ) git dogur emzir sonra gel dediler. Tabii uyarilari yaptiktan sonra. İste gorme kaybi siddetli bas agrisi olursa solugu acilde alacakmisim vs. İnsallah bisey olmaz bebislerimize.onlar saglikli olsun bizlerde saglikla yanlarinda olalim insllh.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bi kac gundur sol kasigimin hafifce uzerinde var boyle gecmeyen bi agri hatta hareket ettikce artiyor. Ama bu aylarda normal dediler banada insallah normaldir canim ya 🙏🙏

ohhhh ne güzel,nette görsüm yağışdan yollar göle dönmüş,o kadar yağmış demek,burda da kurak kaç gündür,bi serinlesek ohh

Gecelerdede tuzlaya hortum vurdu herzaman guzel olmayabilior ☔️☔️☔️

anladım canım sağolasın:) geç kalmamışım boş yere endişe etmişşim işte

Yok cnm etme. Doktorun zamanı gelince verıyo zaten ilaçları bilgileri

Kizlar ben ilk zamanlardan beri kullaniorum demiri sonra doktorum miktari artirip hapi degistrdi nerdeyse her hafta kan sayimi yapior normal dior ama hep dususte sizinde mi bu sekilde her sonraki tahlil bi oncekine gore dusuk cikior gunde iki kez aliorum kan ilaclarinida.

İnşallah canım yaa...benim de kalkınca harekete geçince ağrı artıyor ama azalma olmayınca kötü şeyler gelmeye başladı
Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...

Anladım canım çok geçmiş olsun...farklıymış senin ki benim tiroid bezlerim alındı bebek zeka gelişimini fln o bezlerle sağladığı için ve o bezler bende olmadığı için çok sık gidiyorum...inşallah sorunsuz anlatırız hepimiz, sağ salim kucaklarımıza alırız minnaklarımızı canım...

Son düzenleme:
Evet cnm sabah ac karna mutlaka tuzlu bişey ye üstüne cubuk kraker en güzel çözüm. Benmki öyle gectı enazından

Ben hep yatarken aliyorum ikisinide bana bise demedi doktorda eczanede yanlismi yapiyorum acaba?

İnsallah canimm..
Masallah epey olmus evleneli ben mayista 1.yi kutladim :)
Aksam kutlarsiniz canim sizde artik seni elmacioglu ......'e yemege gotursun

Amin rabbim dertlerini gostermesin. Sanada en acilinden sifalar versin insallah. Dikkat et kendine yegnime bisey olmasin :)

Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi

O kalp atisi bebegin hareketleri oluyor canim birkac hafta sonra tekmeler bende oyle olmustu :))

Ben hala hissetmiyorum hareketleri 10 gün önce felan bikaç kez hissettim ama artık tık yok endişelyim 18+5 iz bu
Gün cinsiyetimiz kız bunla bi ilgisi varmı erkek bebekleri daha hareketli olur mu öyle diyorlar doğru mu bu annecikler

Ben de sendenim şekerim..:)) En az 7 aylık olana kadar hiçbir şey almam.. Takılma be canım alışveriş dediğin nedir ki 1 haftada halledilir ne var yani..

Kan hapını asla ihmal etme canım.. Gece yatarken al ben de öyle yapıyorum, sabah aç karına içtim bir kere, ve kustum, o sebeple gece alıyorum..

İnsallah canimm..
Masallah epey olmus evleneli ben mayista 1.yi kutladim :)
Aksam kutlarsiniz canim sizde artik seni elmacioglu ......'e yemege gotursun

Sağol canım tanışalı da 10 sene oldu da bebek için fazla bekledik biz yaş oldu 27 :) ayy yeni geçmiş sizin yıldönümü de hamiş hamiş :) artık öyle bi idare etcez bu sene anladım canım ben o üç noktayı

Amin rabbim dertlerini gostermesin. Sanada en acilinden sifalar versin insallah. Dikkat et kendine yegnime bisey olmasin :)

Amin canımmm :) sen de dikkat et annesi :))

Canım kaç haftalıkken yaşamıştın kaybını:what::what: Bu saatten sonra o risk çok az dedi doktor bana ama yaşayanları duyunca korkuyorum ben de...annem de alma ilk 7 ay diyor dayanamadım 2 tanecik zıbın aldım sadece

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? ya ne güzel bebişlerinizi rüyanızda görmüşsünüz emzirmişsiniz bile çok özendim çok güzel bi duygu olsa gerek darısı göremeyenlerin başına..😌 normalde her gece rüya görür sabah hemen eşime anlatırdım çok gülerdik saçma rüyalarıma😊😊 hamile kaldığımdan beri nerdeyse hiç rüya görmüyorum bende ters tepti heralde😁

Al benden de o kadar içimde hep bi korku var ilk bebek olduğundan belki de yalnız değilsin yani kafana takma hormonlara at suçu😄 Hem bence daha erken para biriktir o zamana kadar araştırma yap sonraaa çılgınlar gibi alışveriiiişşşş👯👯

Ya aslinda benim bebek ultrasonda cok hareketli ama bende hissetmiyorum.kiz oldugu icin kemik yapisi ile ilgili olabilir bence benimkide kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…