Kac gundur resmen yagmur duasindaydim kizlar eltilerim guluor bugun soyleye soyleye yagdirttin die :) normalde tuzladan pek hazetmiorum gelin geldim buraya die ama bole serin olusu suan beni cezbetti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tiroid hastası mısın endokrine o yüzden mi gidiyorsun? Ben normalde 40 günde bir fln giderdim kontrole hamile kalalı her hafta çağırıyor doktorum. İlk kez arayı uzattı 14 gün sonra çağırdı bu defa bebeğin tiroid bezleri oluştu nasılsa diye..senin neyin vardı normalde?
Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::what:
ohhhh ne güzel,nette görsüm yağışdan yollar göle dönmüş,o kadar yağmış demek,burda da kurak kaç gündür,bi serinlesek ohh
Bi ay önce falan işte cnmm. Adını hatrlamıyrm. Hem vitanm hem magnezyum hem demir kan hepsı birada. Kapsül seklınde bir ilac içinde minik bi hap daha var hapın içinde. Yani bir hapta iki hap var. 😀😀anlatabildimmi bilmiyorum.
anladım canım sağolasın:) geç kalmamışım boş yere endişe etmişşim işte
Yok cnm etme. Doktorun zamanı gelince verıyo zaten ilaçları bilgileri
Benim bi kac gundur sol kasigimin hafifce uzerinde var boyle gecmeyen bi agri hatta hareket ettikce artiyor. Ama bu aylarda normal dediler banada insallah normaldir canim ya 🙏🙏
Ben prolaktin hastasiyim canim beynimde hipofiz bezlerinde iki tane adenomum var. Normalde bende her ay bazen 15 gunde bir gidiordum. Ama hamile kalinca ( sukurler olsn rabbime ) git dogur emzir sonra gel dediler. Tabii uyarilari yaptiktan sonra. İste gorme kaybi siddetli bas agrisi olursa solugu acilde alacakmisim vs. İnsallah bisey olmaz bebislerimize.onlar saglikli olsun bizlerde saglikla yanlarinda olalim insllh.
Ben hep yatarken aliyorum ikisinide bana bise demedi doktorda eczanede yanlismi yapiyorum acaba?Evet cnm sabah ac karna mutlaka tuzlu bişey ye üstüne cubuk kraker en güzel çözüm. Benmki öyle gectı enazından
Evet erkek anaları olaraktan böyle şeyler bulmamız gerek..kız cicilerine dibimiz düşüyor nereye kadarhakkaten şirinler yaaa hepsini alasım geldi :)cinsiyet net.değil mi hiç mi belli değil canım???
Hadi az kalmış iyi haberlerle gel inşallah iki doktordan da :) cinsiyet de net olur artık umarım gelinciğimin :)endokrin deyince bitterim benim de 15 temmuza randevu verdi endokrin doktorum o gün de bizim evlilik yıl dönümümüz 3 yılı bitircez inşallah :) ama o gün 3 posta fakülteye gitmemiz gerektiği için yıl dönümü fln kalmayacak gibi.. Sıpa şimdiden aramıza giriyor diyorum eşime o da il dışı süprizden yırttı ya '' aslan oğlum babasını düşünür işini bilir o'' diyor:))
İnşallah canım yaa...benim de kalkınca harekete geçince ağrı artıyor ama azalma olmayınca kötü şeyler gelmeye başladı
Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...
Amin amin amin 🐣🐣
Anladım canım çok geçmiş olsun...farklıymış senin ki benim tiroid bezlerim alındı bebek zeka gelişimini fln o bezlerle sağladığı için ve o bezler bende olmadığı için çok sık gidiyorum...inşallah sorunsuz anlatırız hepimiz, sağ salim kucaklarımıza alırız minnaklarımızı canım...
O kalp atisi bebegin hareketleri oluyor canim birkac hafta sonra tekmeler bende oyle olmustu :))
Gecelerdede tuzlaya hortum vurdu herzaman guzel olmayabilior ☔️☔️☔️
Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi
Canım Doktorum bana bir.gün Decavit bir gün kan hapı dedi...Decaviti günaşırı alıyorum ama kan hapını içmeye korkuyorum bulantı kabusu geri gelir diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canimm..
Masallah epey olmus evleneli ben mayista 1.yi kutladim :)
Aksam kutlarsiniz canim sizde artik seni elmacioglu ......'e yemege gotursun
Amin rabbim dertlerini gostermesin. Sanada en acilinden sifalar versin insallah. Dikkat et kendine yegnime bisey olmasin :)
Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi
Ben hala hissetmiyorum hareketleri 10 gün önce felan bikaç kez hissettim ama artık tık yok endişelyim 18+5 iz bu
Gün cinsiyetimiz kız bunla bi ilgisi varmı erkek bebekleri daha hareketli olur mu öyle diyorlar doğru mu bu annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?