- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
aminn canımmm seninkileride mekanını cenet etsinn..evet gideyim de ziyaret edeyim...valaa çok çıkıyo burda ortak noktası olan,bizimde senle bu ortak noktamız varmış demek
Aynen yaa..bende bunlarin sesi solugu cikmadi nerdeler diye dusunurken sen sormus ve ses almissin..ama fananay hala piyasada yok..ya kaynanayi delirtti yda bizim gebe kadin hunileri takti :) hic bu kadar yazmadigi olmamisti...
Ya kizlar bisey sorcam gene..benim gobekdeligimden asagi dogru ince ince tuyler var..onceden sarartiyordum bazende aldiriyordum sirle...ama kuaforum artik alamayiz ya catlarsa gobusun falan dedi..cok korktum almadik e sarartamiyoruzda ama ben cok gicik oluyorjm soyle temiz temiz olsun istyorum....ne yapayim yaaa
Onemli deil canm:) istanbul camlica goruntuleme merkezi. Radyolog dr Aydin Gurbuz.. medicana hastanesinin karsisinda. Camlica diye geciyo ama yer umraniyede.
Kusum papatya suyuyla sarartsan olmaz mi kizarari olur mu ama doktora sor once..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gidisimdr sorayim bari dr.a bunlari napiim diye...var ya nerdeyse dra hapsurabilirmiyim diye soracagiz..benim dr. Ne sorsam evvala amaaann bosver bunu kiz der gibi bir tebessumle ardindan babacan bir dr tavriyla yanitlayiveriyor sagolsun... :) bizde napalim yeterki kuzucuklarimiza biseycik olmasin
Hahaha ay evet yaaa sormaa benimki de olee..bi de benmki benden 5-6yas buyuktur maksimum sorularim var diorum..he kuzucum sor bakalim die tebessum edio once..sonra cevaplioesim de cok didikliom die kizio bazen ama elde deil napim :)
Aynen yaaa..esim dioki soru listen yanindami :)) dr yaninda kagidi cikarmiom tabii..ogrenci gibi yolda calisiyorum :)) valla sizlerinde boyle oldugunu gorunce rahatliyorum yoksa tuhaf oldugumu dusunmeye basliycamsaglikla bi dogursak drlarimizda kurtulacak
Bi evlatlarimizin dogum gunleri var bide bu insallah ogullarimizin hic boyle dertleri olmaz. Onlarin hep mutluluklari ortak olur insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinlar herkeslereee
Kolum agriyarak uyandim bu sabah ama fazla degil sanki morarmis gibi bi agri ama gecicek tabiki..
Oh cok guzel gezin bakalim annesi heyecanlandi tabi cocuk ne yapsin.
.
güzel haberlerle dön inşallah canım :) ama ben de hissetmek istiyorum artık oğluşumutembel oğlum henüz bi kıpırtı göndermedi annesine.. sadece karnımdaki yerinden anlıyorum hareket ettiğini :)
.
kızlaaaaaar ayrıntılı ultrasonumuzu da olduk herşey yolunda çok şükürr. dünyaları verselerdi bana bu kadar mutlu olmazdım heralde. arkadaş çevremde birkaç kişi yakın geçmişte ayrıntılı usg de bebeklerinin anomalili olduklarını öğrendiler ve gebelikleri sonlandırıldı( bu olaylara zamanında çok üzüldüm ve çok etkilendiğim için birkaç gündür uykularım kaçmıştı zaman yaklaştığı için. normalde muayene günlerimi iple çekerdim zaman geçmek bilmezdi.. bu ayrıntılı usg yi çok kafama takmıştım.
perinatoloji uzmanı prof aydan asyalı biri yaptı muayenemi. ankaralı arkadaşlar belki bilirler. hakkaten mükemmel bir drmuş. tane tane öyle güzel anlattı ki herşeyi bana. burası da normal annesi şurası da normal annesi dedikçe kalkıp öpesim geldi dr u:)) en son da çok güzel bir kıza benziyor annesi dedi bitirdi:)) kendi dr um da girdi muayeneye. 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı sabah aç karna. tatile gideceğimizi söyledik. 6 saate kadar gidebilirsin dedi. biz de 10 saatlik yol deyince ooww dedi bi:) 2 saatte bir durmak koşulu ile beline yastık koyarak ve arka koltukta arada ayaklarını uzatarak git dedi.
bir de ayrıntılıyı yapan dr a bebeğimi biraz aşağıda hissettiğimi söyledim. rahim boyu normalmiş hatta uzun bile 5cm dedi . aşağıda değil dedi. 2. gebeliklerde öyle hissedilirmiş. göbek esnediği için.. gebelik korsesi tavsiye ederim rahatlatır seni dedi. aynı şeyi hisseden arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.
bu arada minik kızım 510 gr olmuş. 1-2 hafta kadar öndeymiş..
ayy maşallahhh kızınaainsan etkilenir tabi bende bi an önce o günü bekliyorum ama bi yandan da insan düşünüp duruyo,sen atlatmışsın ne güzel,darısı gidecek olanların ve benim başıma inşallahh
kızlaaaaaar ayrıntılı ultrasonumuzu da olduk herşey yolunda çok şükürr. dünyaları verselerdi bana bu kadar mutlu olmazdım heralde. arkadaş çevremde birkaç kişi yakın geçmişte ayrıntılı usg de bebeklerinin anomalili olduklarını öğrendiler ve gebelikleri sonlandırıldı( bu olaylara zamanında çok üzüldüm ve çok etkilendiğim için birkaç gündür uykularım kaçmıştı zaman yaklaştığı için. normalde muayene günlerimi iple çekerdim zaman geçmek bilmezdi.. bu ayrıntılı usg yi çok kafama takmıştım.
perinatoloji uzmanı prof aydan asyalı biri yaptı muayenemi. ankaralı arkadaşlar belki bilirler. hakkaten mükemmel bir drmuş. tane tane öyle güzel anlattı ki herşeyi bana. burası da normal annesi şurası da normal annesi dedikçe kalkıp öpesim geldi dr u:)) en son da çok güzel bir kıza benziyor annesi dedi bitirdi:)) kendi dr um da girdi muayeneye. 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı sabah aç karna. tatile gideceğimizi söyledik. 6 saate kadar gidebilirsin dedi. biz de 10 saatlik yol deyince ooww dedi bi:) 2 saatte bir durmak koşulu ile beline yastık koyarak ve arka koltukta arada ayaklarını uzatarak git dedi.
bir de ayrıntılıyı yapan dr a bebeğimi biraz aşağıda hissettiğimi söyledim. rahim boyu normalmiş hatta uzun bile 5cm dedi . aşağıda değil dedi. 2. gebeliklerde öyle hissedilirmiş. göbek esnediği için.. gebelik korsesi tavsiye ederim rahatlatır seni dedi. aynı şeyi hisseden arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.
bu arada minik kızım 510 gr olmuş. 1-2 hafta kadar öndeymiş..
Bnm Dr um aydan hnm. İşinin ehlidir. Ayrıntılıyı da o yapıcak. İnş senin gibi güzel geçer
Kizlarrrr swift fananay kasci neredelerrrrrozellikle swifti merak ettim hatta..dun doktor kontrolu vardi..nasil gecti acaba nasil pasasi?fananay oglunu ac koyup kiprastirdi mii kii?kasci netten baska neler buldu prenses kizina almak icinn?ay nerelerdesiniz yahuuu :) bi ses edin :)
3 boyutlu farklı detaylı ultrason farklı ama canım detaylı 2.düzey ultrason diye geçiyo detaylı inceleme yapılmıyo 3 boyutluda
Zaten şu merak şu evham varya doğurana kadar daha neler bulcaz nelere takılcaz neleri dert etcez bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminn canım aminn. darısı bekleyen herkesin başına. sağlıcakla da alırız inş kucağımıza hepimiz. sağlıcakla da büyütürüz..
Aynen yaa..bende bunlarin sesi solugu cikmadi nerdeler diye dusunurken sen sormus ve ses almissin..ama fananay hala piyasada yok..ya kaynanayi delirtti yda bizim gebe kadin hunileri takti :) hic bu kadar yazmadigi olmamisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?