2014 Aralık Anneleri

:)) neyseki sagsalim cikiverdin...kuzucuguda hissetmissin cook sevindim..eglenmene bak...merak edip ozliycez tabi :)) gobusdas pipidas hamisdasiz neticede...gorusmek dilegiyle cnm

cnm çok sevindim darısı başımıza inşallah. Ben de çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Hep sağlıklı bebişler doğsun inşallah ,hep mutlu haberler alalım sevinelim.

bu arada dün aşı olmuştum bugün agrım var hafif kolumu oynatınca yarın geçer inş. ne zaman yıkanabiliriz acaba aşı sonrası bilennn:26:

Ne cok ozluyoruz biz bu sipalari yaa ahh kuzum agzi acik mi uyuyodu ayy yeriz kiz biz onlarin her yerini ayy kuzucuklarimiz onlar bizim.
Aynen yaa..bende bunlarin sesi solugu cikmadi nerdeler diye dusunurken sen sormus ve ses almissin..ama fananay hala piyasada yok..ya kaynanayi delirtti yda bizim gebe kadin hunileri takti :) hic bu kadar yazmadigi olmamisti...

Evet canim sonunda ses verdik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklisin normal ultrasyonda güne göre gelisimini bakiliyor ama ayrintilida ic organlar olusmusmu die bakiliyor..normalde zaten bebek gelisimiyorsa 3. aya kadar durur benimbi kac tanidigimda 3 aydan önce bebeklerin gelisimi durmus kürtaj olmak zorunda kaldilar,..ama ayrintiliyi 20 li haftalarda yapiolar böbreklere kalbe omurgasina yani normalde eksikligin yüzde30 unu görürken ayrintilida yüzde70 inde bilgi ediniolar

Elifceee ayrintilida problem cikmamasina cok sevindim saglikla kucaklarimiza da aliriz ins Allah

gözun aydin canim güzel haberlerini almissn

Offf kizlar cok sicak yaniyorum sicaktan uyuyamiyorum, afaganlar basiyor. Sahurdada yola cikicaz bugun misler gibi persembe cumayida izin alip izni bir hafta yaptim. Insallah bu tatil iyi gelir. Bu arada cok huzursuzum iki gundur bebegimi hic hissetmiyorum, boyle uzun.sure hisetmeyen oldumu aranizda???

Anamm kuzum merak ettim sizi napim..sevindim hadi oglusunun kipirdanmasina :) ben de dun gittim doktora agzi acik uyuodu sipaaaa bi de artik hareketlerini hissediom gun icinde :)

O kadar ayrintilinin detaylarini yazmistim. Nasil gectigini falan kk durduruldu diye hata verdi. Silindi gitti. Sinir oldum

O kadar ayrintilinin detaylarini yazmistim. Nasil gectigini falan kk durduruldu diye hata verdi. Silindi gitti. Sinir oldum

Anaa ben de bu kiz geldi neden yazmio ayrintilisini diom :) ya swiftimm bisi sorcam..benim bu saatlerde midem cok fena oluo..hazimsizligim hat safhada :-/

Tarama testlerini bende yaptirmadim.bi arkadasim vaptirdi dr negatif konuştu kizcagizin 5 ayi hep bi soru işareti ile geçti ama cocuk doğdu yavrum Masallah saglikli ve cok tatli bi bebek..yasina gircek nerdeyse.

:)) neyseki sagsalim cikiverdin...kuzucuguda hissetmissin cook sevindim..eglenmene bak...merak edip ozliycez tabi :)) gobusdas pipidas hamisdasiz neticede...gorusmek dilegiyle cnm

Evet pipidaşım gebe kadındaşız neticede :)) ay olmadı bu defa kullanım yeri sanki:) yok yavrum yarın döncez kayınvalideme yine :// ama bayramın üçüncü günü 8 gün ver elini tatil iyi gelecek inşallah :)) sen nasılsın baakalım minnak paşa nasıl?

Canım ben oldum iki gün hissetmedim.. foruma da yazmıştım ama üçüncü gün tesadüfen farkettim meğer gece oynaşıyomuş benim oğlan:)) uykuda hissetmemişim sen de öylesindir canım rahhat ol

Oyyy ben yerim onu ağzı açık mı uyuyooo maşallah ona annesiiiiii :) ben en son 13 haftalıkken gördüm oğlumun yüzünü.. Erkek olduğunu öğrendiğimizden beri her ultrasonda popo görüyoruz sadece :)) yüzünü bi görsem konfeti patlatacam sıpama ben de

Cnm öncelikle olasılık testlerini yaptırmamış olmanı doğru buldum. Çünkü ne kesinliği var ne de sonucunda yapılabilecek bir tedavi.

Ama ayrıntılı ultrasonda hala tereddütünü kusura bakmazsan ben gerçekten anlayamıyorum. Bu testlerle aynı kategoride değerlendirmemelisin.

Hem zaten bu ultrasonu normal Dr lar yapamıyor. Pek çoğu radyoloji Dr larına bırakıyorlar ki kendi göremediklerini görebilirler diye. Ayrıca ayrıntılıda kullanılan ultrason cihazı daha gelişmiş oluyor.

Iyi bir uzman ve iyi bir ultrasonla özellikle kalp, böbrek gibi organlardaki anomaliler %80-%90 oranında saptanabiliyor.

Gereksiz olduğuna kendini inandırıp rahatlatmak istiyosun belki de. Ama değil işte

Ha diyorsan ki, ben her şeyi doğunca öğrenmek istiyorum. Ona bişi diyemem. Ama tedavisinde geç kalırsan, doğar doğmaz yapılabilecek müdahaleleri geciktirirsen bundan ömür boyu pişmanlık duymaz mısın?

Son düzenleme:
bu da bizim imtihanımız canım

kac haftalik hamilesiniz? bilmiyorum ise yararmi ama size kendi hikayemi kisaca anlatacagim.3 yil bebek istedik.asilama yapildi,tirot denildi bi dolu hap tedavi vs...en son care tüp bebek ve cok zaman kaybettiniz dendi...tüp bebek icin randeu aldik ön islemler baslatildi nisana tarih verildi bi süprz oldu,gerek kalmadi ..hep dua ettik esimle Meryem suresini okuduk ama bununla da kalmadi 7 haftalikken ultrasyonda kan pihtisi tespit edildi ve 2 ay progeston kullandim.simdi iyiyiz 20.haftamiz.sonucta demek istedigim su ; Rabbim ne diyorsa o oluyor ne bir eksik ne bir fazla,siz sadece dua edin icinizi ferah tutun..ben inaniyorum ki saglikla bebeklernizi kucaginiza alacaksiniz...ben de dua edecegim size...bu mubarek günlerde kulun kul icin ettigi duanin degeri cok büyük ...insallah buraya güzel anilarimizi yazacagiz...hersey cok güzel olacak...

Tarama testlerini bende yaptirmadim.bi arkadasim vaptirdi dr negatif konuştu kizcagizin 5 ayi hep bi soru işareti ile geçti ama cocuk doğdu yavrum Masallah saglikli ve cok tatli bi bebek..yasina gircek nerdeyse.

Bende hicbir tarama testini yaptirmadim ayrintiliya gelince ben kucuk bir sehirde yasiyorum burda ayrintili ultrason yapan yer bile yok oglumda da yaptirmadim burda kimseye yapmiuolar cok elzem olanlari sevk ediyolar demekki cok da muhim degil yoksa hepimizi sevk etmezler miydi

Herkes bi deneyimini paylasiyor benimde hep ilgimi ceker ama bu ikili testlerden dedigim gibi cok yakinimin kötü deneyimi olunca kesinlikle yaptirmamaya karar verdim.Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Tuuhh demek kutsal topraklara donus var bugun..bende yillik kirtulusa gectiniz sanmistim neyse azi kalmis allahtan walla bende bayram sabahini dusunup heyecandan olecegim annemin nasil bir tavir sergileyecegi konusunda hic bir fikrimiz yok..kendimi endiselendirmemeye calisiyorum minnak pasa pek bi oynak masallah..daracik alanda kimil kimil napior oyle...cok ozledim kuzumu goresim var.. :) goruruz datlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…