Ayy aycellcim de beni merak etmiş canlarım nasıl şımardım ayyt :) hunileri takmadan kaçırdı kocam beni canım arkadaşlara geldik bi kaç gün yazarım yarın yine :) kendine çok iyi bak olur mu... yarın görüşürüz inşallah
kızlaaaaaar ayrıntılı ultrasonumuzu da olduk herşey yolunda çok şükürr. dünyaları verselerdi bana bu kadar mutlu olmazdım heralde. arkadaş çevremde birkaç kişi yakın geçmişte ayrıntılı usg de bebeklerinin anomalili olduklarını öğrendiler ve gebelikleri sonlandırıldı( bu olaylara zamanında çok üzüldüm ve çok etkilendiğim için birkaç gündür uykularım kaçmıştı zaman yaklaştığı için. normalde muayene günlerimi iple çekerdim zaman geçmek bilmezdi.. bu ayrıntılı usg yi çok kafama takmıştım.
perinatoloji uzmanı prof aydan asyalı biri yaptı muayenemi. ankaralı arkadaşlar belki bilirler. hakkaten mükemmel bir drmuş. tane tane öyle güzel anlattı ki herşeyi bana. burası da normal annesi şurası da normal annesi dedikçe kalkıp öpesim geldi dr u:)) en son da çok güzel bir kıza benziyor annesi dedi bitirdi:)) kendi dr um da girdi muayeneye. 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı sabah aç karna. tatile gideceğimizi söyledik. 6 saate kadar gidebilirsin dedi. biz de 10 saatlik yol deyince ooww dedi bi:) 2 saatte bir durmak koşulu ile beline yastık koyarak ve arka koltukta arada ayaklarını uzatarak git dedi.
bir de ayrıntılıyı yapan dr a bebeğimi biraz aşağıda hissettiğimi söyledim. rahim boyu normalmiş hatta uzun bile 5cm dedi . aşağıda değil dedi. 2. gebeliklerde öyle hissedilirmiş. göbek esnediği için.. gebelik korsesi tavsiye ederim rahatlatır seni dedi. aynı şeyi hisseden arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.
bu arada minik kızım 510 gr olmuş. 1-2 hafta kadar öndeymiş..
aaa evet onlarda tam tutarsa bi özellik dahainşallahh sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi
Ne cok ozluyoruz biz bu sipalari yaaOhhh rahatladim valla ses ettiniz :) e merak edio tabi insan yaaa..sevindim pasanin iyi olmasina..biz de dun gittik agzi acik uyuodu sipam yaaaa yirim onun minnak burnunu agzini :) kascimin da dedesine acil sifalar insallah..fananayyyy kizz gebe kadinnnn naptin kaynanayi mi delirtion yoksaaacakiverdin mi agzina iki tane uyma seytana bacim mubarek gun gunah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen yaa..bende bunlarin sesi solugu cikmadi nerdeler diye dusunurken sen sormus ve ses almissin..ama fananay hala piyasada yok..ya kaynanayi delirtti yda bizim gebe kadin hunileri takti :) hic bu kadar yazmadigi olmamisti...
Bi bebeğin gelişip gelişmediği detaylı ultrasona gelene kadar normal ultrasonda da belli olmaz mıydı bnm de bi arkadaşıma bebeği 13 haftalık olması gerekirken 10 haftalıkta kalmıştı doktor gelişemediği söylemişti her doktora gittiğimizde haftasıyla uyumlu diye gelişimine bakılıyo çünkü yanlış anlama bi bilgim yok ama fikir yürüttüm sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi bebeğin gelişip gelişmediği detaylı ultrasona gelene kadar normal ultrasonda da belli olmaz mıydı bnm de bi arkadaşıma bebeği 13 haftalık olması gerekirken 10 haftalıkta kalmıştı doktor gelişemediği söylemişti her doktora gittiğimizde haftasıyla uyumlu diye gelişimine bakılıyo çünkü yanlış anlama bi bilgim yok ama fikir yürüttüm sadece
kızlaaaaaar ayrıntılı ultrasonumuzu da olduk herşey yolunda çok şükürr. dünyaları verselerdi bana bu kadar mutlu olmazdım heralde. arkadaş çevremde birkaç kişi yakın geçmişte ayrıntılı usg de bebeklerinin anomalili olduklarını öğrendiler ve gebelikleri sonlandırıldı( bu olaylara zamanında çok üzüldüm ve çok etkilendiğim için birkaç gündür uykularım kaçmıştı zaman yaklaştığı için. normalde muayene günlerimi iple çekerdim zaman geçmek bilmezdi.. bu ayrıntılı usg yi çok kafama takmıştım.
perinatoloji uzmanı prof aydan asyalı biri yaptı muayenemi. ankaralı arkadaşlar belki bilirler. hakkaten mükemmel bir drmuş. tane tane öyle güzel anlattı ki herşeyi bana. burası da normal annesi şurası da normal annesi dedikçe kalkıp öpesim geldi dr u:)) en son da çok güzel bir kıza benziyor annesi dedi bitirdi:)) kendi dr um da girdi muayeneye. 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı sabah aç karna. tatile gideceğimizi söyledik. 6 saate kadar gidebilirsin dedi. biz de 10 saatlik yol deyince ooww dedi bi:) 2 saatte bir durmak koşulu ile beline yastık koyarak ve arka koltukta arada ayaklarını uzatarak git dedi.
bir de ayrıntılıyı yapan dr a bebeğimi biraz aşağıda hissettiğimi söyledim. rahim boyu normalmiş hatta uzun bile 5cm dedi . aşağıda değil dedi. 2. gebeliklerde öyle hissedilirmiş. göbek esnediği için.. gebelik korsesi tavsiye ederim rahatlatır seni dedi. aynı şeyi hisseden arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.
bu arada minik kızım 510 gr olmuş. 1-2 hafta kadar öndeymiş..
Ve
Canım bi bakayım kk.ya dedim direkt senin yazın çıktı karşıma sevindim:) beni merak etmişsin canım benim :) tatlım arkadaşlara geldik bi iki gün kalcaz giremedim yarın döncez büyk ihtimal rahatça yazışırız yineoğluma gelince canım uyuodum normalde sahurdan önce dün ilk kez sahura kadar oturdum saat 5 gibi yattım, meğer benim sıpa gece oynaşıyomuş onu anladım tekme değil de gece kımıldadı dün epeyce... demekki uykuda hissetmemişim ben minnakımı :) Sen de panik yapma paşalar keyfine göre takılıyorlar onu anladım :) memişleri mıncıklamaya son vermek gerek
Evet canim sonunda ses verdik.
O kadar ayrintilinin detaylarini yazmistim. Nasil gectigini falan kk durduruldu diye hata verdi. Silindi gitti. Sinir oldum
Bende aynı senin gibi düşünüyorum canım benim normal girdiğim ultrasonda da bebeğimin omiriliğine midesine kalbine kadar bakıyo doktor Allah korusun Rabbim esirgesin bi sorun olsa orda da anlaşılmaz mıydı bu acaba yani istenilse normal gittiğin doktor muayenesinde de bakılabilir
Yaptırmıcam demiyorum şu an hala kararsızımım 2li 3lü 4lü tarama testlerinin hiç birini yaptırmadım ama içim o kadar rahat ki sadece yüzdelik ihtimaller için o kadar sinir stres yaşayamazdım
:)) neyseki sagsalim cikiverdin...kuzucuguda hissetmissin cook sevindim..eglenmene bak...merak edip ozliycez tabi :)) gobusdas pipidas hamisdasiz neticede...gorusmek dilegiyle cnm
Offf kizlar cok sicak yaniyorum sicaktan uyuyamiyorum, afaganlar basiyor. Sahurdada yola cikicaz bugun misler gibi persembe cumayida izin alip izni bir hafta yaptim. Insallah bu tatil iyi gelir. Bu arada cok huzursuzum iki gundur bebegimi hic hissetmiyorum, boyle uzun.sure hisetmeyen oldumu aranizda???
Anamm kuzum merak ettim sizi napim..sevindim hadi oglusunun kipirdanmasina :) ben de dun gittim doktora agzi acik uyuodu sipaaaabi de artik hareketlerini hissediom gun icinde :)
Bende aynı senin gibi düşünüyorum canım benim normal girdiğim ultrasonda da bebeğimin omiriliğine midesine kalbine kadar bakıyo doktor Allah korusun Rabbim esirgesin bi sorun olsa orda da anlaşılmaz mıydı bu acaba yani istenilse normal gittiğin doktor muayenesinde de bakılabilir
Yaptırmıcam demiyorum şu an hala kararsızımım 2li 3lü 4lü tarama testlerinin hiç birini yaptırmadım ama içim o kadar rahat ki sadece yüzdelik ihtimaller için o kadar sinir stres yaşayamazdım
bu da bizim imtihanımız canım
Bnm Dr um aydan hnm. İşinin ehlidir. Ayrıntılıyı da o yapıcak. İnş senin gibi güzel geçer
Tarama testlerini bende yaptirmadim.bi arkadasim vaptirdi dr negatif konuştu kizcagizin 5 ayi hep bi soru işareti ile geçti ama cocuk doğdu yavrum Masallah saglikli ve cok tatli bi bebek..yasina gircek nerdeyse.
Bende hicbir tarama testini yaptirmadim ayrintiliya gelince ben kucuk bir sehirde yasiyorum burda ayrintili ultrason yapan yer bile yok oglumda da yaptirmadim burda kimseye yapmiuolar cok elzem olanlari sevk ediyolar demekki cok da muhim degil yoksa hepimizi sevk etmezler miydi
Evet pipidaşım gebe kadındaşız neticede :)) ay olmadı bu defa kullanım yeri sanki:) yok yavrum yarın döncez kayınvalideme yine :// ama bayramın üçüncü günü 8 gün ver elini tatil iyi gelecek inşallah :)) sen nasılsın baakalım minnak paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?