- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
canım gözünaydın kızlar başka oluyor bende 2.sininde kız olduğunu duyunca çok sevindim :)
merhaba kızlar... Umarım yoktur ama aranızda riskli gebelikte takibi yapılan var mı? Benim suyum ileri derecede azalmis doktorlar bir şey yapamıyolar. Etlik zübeyde, koru , zekai tahir, ankara üniv. Hepsine gittim. şimdi saracoglunun bir kurunu uyguluyorum ama sonuç elde etmedim henuz
canım benimkide riskli gebelik sürekli ikizden ikize transfüzyon olabilme ihtimaline karşı kontroldeyiz suyumuz normal bizim doktor sürekli su iç diyo banada amniyon sıvısı sürekli kendini yeniliyomuş onun için bolca su içeceksin diyo
Allah yardimcin olsun canim bnm.. bol bol dua et. Herkesten dua iste. Abdest al ve surekli 'Ya Safi' cek.. Rabbim acil sifanizi versin. Dualarimda olacaksin..
bana annenin içtiği suyla alakası yok dediler ama faydali tabi neticede su içmek. Bebek bu haftalarda kendisi üretirmis suyunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Inşallah zaten gariptir doktorlar bir şey yapılamaz deyince Allaha kaldı yani deyip içime bir rahatlik geldi. SenIn hükmün neyse o Rabbim diyorum. Evet agliyorum ama isyan etmiyorum. Verirse armağan alırsa ahirette karşılayicim olarak bebegim. Safi olan Allah Kadir olan Allah. Dua edin
Rabbim mekanlarini cennet eylesin canim. Hicbisey olmaz hem o da ziyaret olmus olur kabir ziyareti peygamber sunnetidir. Buarada seninle ne kadar cok ortak noktamiz var arasam bulamam boylesini benimde esimin annesi benimde babam yok. Rabbim sabir versin canim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar iş çıkışı 7 gibi cevahire gidicem ayakkabı bakmak için .. ayagımda babet var haftalardır iş yerinde spor giyemiyoruz bi tavsiye verin lütfen neler alabilirim bi açık bi kapalı alabilirim yazlık indirim var ama ortapedik olanlar hakikaten çirkin ve anneanne ayakkabısıııııı almak istemiorum onlardan bi yandan babette aşırı sağlıksız şirket hemşiresi neden böle giyiosun ama die kızdı kifidis önerdi ama baktım netten bi tane begenemedim sağlıklı tamam güzel de azıcık da şık olmasın mı
hotiç inci deriden desa fln cevahirde hepsine bakcam ama bana rahat ettiğiniz ayakkabıları iletirseniz foto fln olursa bi de size minnettar kalırımm
buaradaaaa yola çıkanlara hayırlı yolculuklar ve musmutlu kavuşmalar diliorum kaza bela hepimizden uzak olsun Rabbim sağlık versin bayramda tüm hamişlere ve yakınlarına ..
şimdiden iyi bayramlar iyi tatillar hanımla mutlu sağlıklı güzel bi bayram geçiririz inşallah öptüm hepinizi fazla yorulmayınnn
şimdiden iyi bayramlar iyi tatillar hanımla mutlu sağlıklı güzel bi bayram geçiririz inşallah öptüm hepinizi fazla yorulmayınnn
Kizlarrrr swift fananay kasci neredelerrrrrozellikle swifti merak ettim hatta..dun doktor kontrolu vardi..nasil gecti acaba nasil pasasi?fananay oglunu ac koyup kiprastirdi mii kii?kasci netten baska neler buldu prenses kizina almak icinn?ay nerelerdesiniz yahuuu :) bi ses edin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla cnm bizdede yasaktı spor ama bana serbest ayaklar balon gbı şişiyo çunku.. Newbalance gıyorum ben yada toms gıyyorum. Bazen birkenstock terlik bile gıyyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o süpermiş ya spor sıkıntılı ama ayağım şiştiği an restimi çekmeyi düşünüyorum cevabın için saol canım buarada
Canım benim. Buralardayım her şey yolunda çok şükür ama işte çok yoğunum girip okuyup çıkıyorum. Ayrıntılıya girdim dün. Onun ayrıntılarını yazacağım bu akşam eve bir gideyim kısmetse ordan yazarım. İşte fırsat bulamadım :)
Merak edilmek te güzelmiş hani
Bu arada Kasci nin dedesi rahatsız o yüzden fazla takılmıyor sanırım ya da fırsat bulamadı ama dün akşam pompişlerimizi almak için mağzada görüştük. Kızına tulum aldı 3'lü o hala almaya devam ediyor yanii
Ohhh rahatladim valla ses ettiniz :) e merak edio tabi insan yaaa..sevindim pasanin iyi olmasina..biz de dun gittik agzi acik uyuodu sipam yaaaa yirim onun minnak burnunu agzini :) kascimin da dedesine acil sifalar insallah..fananayyyy kizz gebe kadinnnn naptin kaynanayi mi delirtion yoksaaacakiverdin mi agzina iki tane uyma seytana bacim mubarek gun gunah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen oyle oluyo ben de her dakka izliyorm :) yaptr cnm dogum oncesi bi anomali varsa tespit ediliyo. Ama boyle kesintisiz bi film izler gibi olmicak hevesini kirmak gbi olmasincnku dr surekli olcum yapiyo. Kafasi, burun kemigi, ense kalinligi, sakrumu, kalp fonksiyonlari, organlarinin buyuklugu calismasi, kemikleri, parmak sayisi, dudak yarigina kadar bakiyolar :) bnmki bi ara parmagini emiyodu yavrummm. Dr renkli goruntu almaya calisti yuzunu ama eliyle kapatti sipamm :) bu haftalarda cok net gozukmuyo ama gulumsuyo gibiydi balim bnm. Babasi diyoki yuzu ayni senn oyy cok guzel bi duyguydu yaa =)) yuzu gozumun onunden gtmiyo annesi kurban olsunnn onaa anayim benn ben dogurucam bana benzicek tabi oglusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?