2014 Aralık Anneleri

canım gözünaydın kızlar başka oluyor bende 2.sininde kız olduğunu duyunca çok sevindim :)

rabbim hayırlı evlat nasip etsin cimcimelerimizle rabbim bi ömür geçirsin inşallah cicik cicik elbiseler alırız oy oy yerim ben şekerlerimi

Kizlarrrr swift fananay kasci neredelerrrrr ozellikle swifti merak ettim hatta..dun doktor kontrolu vardi..nasil gecti acaba nasil pasasi?fananay oglunu ac koyup kiprastirdi mii kii?kasci netten baska neler buldu prenses kizina almak icinn?ay nerelerdesiniz yahuuu :) bi ses edin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimkide riskli gebelik sürekli ikizden ikize transfüzyon olabilme ihtimaline karşı kontroldeyiz suyumuz normal bizim doktor sürekli su iç diyo banada amniyon sıvısı sürekli kendini yeniliyomuş onun için bolca su içeceksin diyo

Bana annenin içtiği suyla alakası yok dediler ama faydali tabi neticede su içmek. Bebek bu haftalarda kendisi üretirmis suyunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Allah yardimcin olsun canim bnm.. bol bol dua et. Herkesten dua iste. Abdest al ve surekli 'Ya Safi' cek.. Rabbim acil sifanizi versin. Dualarimda olacaksin..

Inşallah zaten gariptir doktorlar bir şey yapılamaz deyince Allaha kaldı yani deyip içime bir rahatlik geldi. SenIn hükmün neyse o Rabbim diyorum. Evet agliyorum ama isyan etmiyorum. Verirse armağan alırsa ahirette karşılayicim olarak bebegim. Safi olan Allah Kadir olan Allah. Dua edin

bana annenin içtiği suyla alakası yok dediler ama faydali tabi neticede su içmek. Bebek bu haftalarda kendisi üretirmis suyunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

rabbim yar ve yardımcımız olsun canım bol dua et canım o programı bende izledim eşimde iç diyo günlük bi bardak inşallah işe yarar

bu da bizim imtihanımız canım

kızlar iş çıkışı 7 gibi cevahire gidicem ayakkabı bakmak için .. ayagımda babet var haftalardır iş yerinde spor giyemiyoruz bi tavsiye verin lütfen neler alabilirim bi açık bi kapalı alabilirim yazlık indirim var ama ortapedik olanlar hakikaten çirkin ve anneanne ayakkabısıııııı almak istemiorum onlardan bi yandan babette aşırı sağlıksız şirket hemşiresi neden böle giyiosun ama die kızdı kifidis önerdi ama baktım netten bi tane begenemedim sağlıklı tamam güzel de azıcık da şık olmasın mı

hotiç inci deriden desa fln cevahirde hepsine bakcam ama bana rahat ettiğiniz ayakkabıları iletirseniz foto fln olursa bi de size minnettar kalırımm

buaradaaaa yola çıkanlara hayırlı yolculuklar ve musmutlu kavuşmalar diliorum kaza bela hepimizden uzak olsun Rabbim sağlık versin bayramda tüm hamişlere ve yakınlarına ..

aminn canımmm seninkileride mekanını cenet etsinn..evet gideyim de ziyaret edeyim...valaa çok çıkıyo burda ortak noktası olan,bizimde senle bu ortak noktamız varmış demek

şimdiden iyi bayramlar iyi tatillar hanımla mutlu sağlıklı güzel bi bayram geçiririz inşallah öptüm hepinizi fazla yorulmayınnn

Valla cnm bizdede yasaktı spor ama bana serbest ayaklar balon gbı şişiyo çunku.. Newbalance gıyorum ben yada toms gıyyorum. Bazen birkenstock terlik bile gıyyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdiden iyi bayramlar iyi tatillar hanımla mutlu sağlıklı güzel bi bayram geçiririz inşallah öptüm hepinizi fazla yorulmayınnn

Sagol canmm. Sanada iyi bayramlar. 👄👄

Canım benim. Buralardayım her şey yolunda çok şükür ama işte çok yoğunum girip okuyup çıkıyorum. Ayrıntılıya girdim dün. Onun ayrıntılarını yazacağım bu akşam eve bir gideyim kısmetse ordan yazarım. İşte fırsat bulamadım :)
Merak edilmek te güzelmiş hani
Bu arada Kasci nin dedesi rahatsız o yüzden fazla takılmıyor sanırım ya da fırsat bulamadı ama dün akşam pompişlerimizi almak için mağzada görüştük. Kızına tulum aldı 3'lü o hala almaya devam ediyor yanii

canım o süpermiş ya spor sıkıntılı ama ayağım şiştiği an restimi çekmeyi düşünüyorum cevabın için saol canım buarada

canım o süpermiş ya spor sıkıntılı ama ayağım şiştiği an restimi çekmeyi düşünüyorum cevabın için saol canım buarada

Benm ayaklsrm ufak parmaklarmda incecık. Şişince okadar komik oluyoki. İlk eşime attm resmi. Akşama kadar makarasını yaptı ayaklarımın.😀😀

Ohhh rahatladim valla ses ettiniz :) e merak edio tabi insan yaaa..sevindim pasanin iyi olmasina..biz de dun gittik agzi acik uyuodu sipam yaaaa yirim onun minnak burnunu agzini :) kascimin da dedesine acil sifalar insallah..fananayyyy kizz gebe kadinnnn naptin kaynanayi mi delirtion yoksaaa cakiverdin mi agzina iki tane uyma seytana bacim mubarek gun gunah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen yaa..bende bunlarin sesi solugu cikmadi nerdeler diye dusunurken sen sormus ve ses almissin..ama fananay hala piyasada yok..ya kaynanayi delirtti yda bizim gebe kadin hunileri takti :) hic bu kadar yazmadigi olmamisti...

Ya kizlar bisey sorcam gene..benim gobekdeligimden asagi dogru ince ince tuyler var..onceden sarartiyordum bazende aldiriyordum sirle...ama kuaforum artik alamayiz ya catlarsa gobusun falan dedi..cok korktum almadik e sarartamiyoruzda ama ben cok gicik oluyorjm soyle temiz temiz olsun istyorum....ne yapayim yaaa

Ay bizimki tutturmus bana benzicek die :) babasinin ogluymus annesine benzerse bu olmadi die bastan calismalara baslayacakmis :) ölürüm ben bebislere ya :) ablamla konustum avrupa yakasinda tip merkezinde yaptirmis 80 lira cd vermiorlarmis ama iki kisi gelirseniz telefona kaydedersiniz demisler o da mantikli aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…