2014 Aralık Anneleri

Cok tuzlu yemiyorum canim zaten dikkat ediyorum..bitkilerden uzak duruyorum guvenemiyorum cok..
Bugün mesaiye başladımmmm çalışanlara allah kolaylık versin tatilde olanlar bizim içinde eğleninn
Allah sana ve tum calisanlara kokaylik versin canim bi carsiya indim ciktim bayilacaktim ama bizim evde epey yokus dimdik normal yani boyle olmam:)
Aaa inanmıyorum ne kadar yakinmisiz:)bu pazara 2 gelişim benim. Bence cok sanslisin cok guzelmis buralarmBugun aydere gidicez bakalim:)
Resmen ayni yerdeyiz canim.Ayderde cok kalabalikmis dun kayimvalidem misafirlerini goturmustu..biz canimiz istedikce gidiyoruz valla cay icmeye piknige.tadini cikarin..ben seviyorum buralari ufak bi yer ama kafa dinliyorum yeterince kaldim buyuk sehirde..

Ben lcw den aldim canim ama 36 beden olanlarda var onlar buyuk gelmezki dene bence..

Yada benm her gttgmde buyuk bedenler kalmış olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben birini lcw dan aldım diğerini beşiktaşta hamile kıyafeti satan bi dükkandan sinanpaşa pasajından,lcw dan aldığım dar paça 40 beden çok büyük diil kalıpları farkediyor bence başka lcw lara defactolara baksan bulursun inş ya

İnşallah cnmya inan ne gysem belimi kıvırarak gıyyrm karnm rahatsz olmasn diye. Şaşırdım vallaya. Evde olsam neyse çalışınca zor oluyo

aynen canım bende sinir oluyorum işe gelirken Allahtan bluzlarım hala oluyor arada da elbise uyduruyorum Large alınca oluyor elbise genelde ama hamile mağazaları çok tipsiz ya çok sinir H&M de çoğu mağazada kaldırmış hamile reyonunu neden bilmiyorum ..

Aynen hiçbiyerde bişey yok. Üstte problem yok. Alt sorun. İş yerinde tek kız benm 8 erkek var eşim elbiseye işte izin vermiyo. Bayramda yada dışarda beraberken gıydırıyo ama.

Nette buldm cnm waikikide bedene karar veremiyrm. 64 65 kiloyum popo basen aldı başını gıdıyo kac olurkı acaba

gercekten soda dami ödem yapiyor ozaman biraz azaltim surup kullanmam heralde yani son noktaya kadar dayanirim olmazsa sonra bakarim artik sagol canm

canim hamilelik pantolanlari gercekten cok büyük bededn ben 3 tane aldim hamilelik basindan beri 36 beden hamilelik pantolonuyla basladim 2 gün öncede 40 beden aldim :)
http://www.hm.com/tr/product/99554?article=99554-A
benim en son aldigim bu HM dekiler güzel oluyo beden olarakda ufaklar

Pekı kac kılosun cnm 40 beden aldn. Popo falan varmı. Bende basen popo var baya

Pekı kac kılosun cnm 40 beden aldn. Popo falan varmı. Bende basen popo var baya

bende de basen cok ben 57 ile hamile kaldim simdi 63 olmusum 38 de olurduda simdilik dedim en azindan bi ay olsun yoksa cok hizlu kilo aliniyor o yüzden 40 aldim

Ben de aldım o kadar canım malesef...yapcak bişi yok sanırım..ben doğumu dört gözle bekliyorum şimdiden :)

cnm havuza girdin mi? ben girmeye korkuyorum deniz sanki temiz havuzdan mikrop kapcam diye giremem dedim hep eşime.Doktora sormadım ama güneşlenmenin veya havuzun zararı var mı aceppp???

Canım benim.doktor herşeye izin verdi.....yiyin, için, kendinize bakın dedi:) bebiş artık sağlam yerdeymiş:) sabah havuza gittim birazdan da denize gidicem.. güneş de zararın aksine yararı olur D vitamini alır sıpalar

Canım onu bi sor doktoruna.. bana iyotlu tuzu bol tüket dedi diye ben dibine vuruyorum:))

Canım maydonoz suyunun adet söktürücü özelliği var benim üni.den ev arkadaşım geciktiğinde hep maydonoz kaynatır içerdi haberin Olsun da...bir de doktor bana özellikle bitki çayı içme dedi..

Az kaldı canım senin tatiline de:) #direnswift :) Allah kolaylik versin

Ben de dün denize gittim bebegim cok keyiflendi ama ben depresyona girdim geldim:)gelmeden once hamile mayosu almistim.koca memelerimden bikinilerime girmem mumkun degil zira.sifir beden kızları gorunce bütün keyfim kacti:))

Hıh benden bi tane daha sinir oldumnmmm :) hayır bir de hamile olduğumuz tam belli de değil bira göbeği gibi geziyoruz:)) incecik hatunlar önümden geçtikçe sinir oluyorum

Canım hayırdır bişi mi diyor kayınvaliden? kolun neden öyle oldu ki aşı mı oldun? Annen de aynı şehirde de mi canım annene git çok canını sıkarsa...

Ben 21. Haftayı 10 kiloyla kapadım dr kızdı çok. Böyke gidersen 10 kilo daha alırsın dedi bişy de yediğim yok . Her gün de yürüyüş yapıyorum. anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı kilo alabiliyorum

Kızlar maşallah size ne kadar kilo almışsınız öyle, ben daha gebelik öncesi kiloma kavuşamadım. 63 ile hamile kaldım. verdiğim 9 kilodan sonra şuan 57 kiloyum

Meraba,

Hala siz mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama tahmini doğum tarihim 6 aralığa çekildi ve bebeğim erkek :)

Sevgiler..

Şimdi oğlumun eşyaları geldi :):) çoook mutlu oldum :):) bunları bulmak bayağı bir tesdüftü, güzel oldu :)

haklısın canım ya ben bu konuyu takıntı haline getirdim galiba hamile kalmadan önce 10 kg kadar verdim şimdi bunları teker teker alınca canım sıkıldı sanırım.ama yapacak bişey yok bebekler için mecbur.doğumdan sonra bi daha artık :)

Annemler dedeme gitmişti yarın dönecekler bi gün daha sabredemedim geldik boş eve kaynana misafir sevmez pek ben gelince konuşmaz benim evimde melek olur ben her seferinde gelirim unuturum anne baba der evimde rahat rahat kalırlar onlarda hiç kalamıyorum aç mısın diye sormuyor öldüm açlıktan

Ya Fettah

Aman bu doktorlarda bi acayip bana da her kontrolde niye kilo almiyosun diyip duruyo istahimda yerinde zaten haddinden fazla kilom vardi ne takti anlamadim gecen hamileligimde boyleydi doktor zaten kilolusun bisey olmaz diodu bebek de 3250 dogdu.buna diyorum anlamiyo nerdeyse serum taktiracak

Canim dogumdan sonra bebek di suydu odem azalmasiydi derken zaten 10 kilo gidiyo kalan kilolar yerlesmeden emzirirken hemen gidiyo kiloyu takmayin cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…