- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
slm annisler
ayrintili ultrasyonum iyi gecti hersey yolunda benim oglan yarim kilo olmus
tabi bende 5 kilo aldim 22. haftamdayim mide yanmasi yasiyorum ve sürekli asit yukari cikiyor midemden bunu engellemek icinde maden suyu bol bol iciyorum o biraz iyi geliyor ..
bu hafta ucak yolculugu yapacam ins iyi gecer biraz tatil ve alisveris yapiym bende
Bende ya havuzdaydim boyundan asagi gorunmuo die yada yatiodum karin icerde :)) ama bi kadini gordum 9 aylik gibi rahat rahat geziodu walla. Esimde dedim aha bak oda hamile ozguven tavanda ne olcak sanki. Sen ne hamile gibisin ne kilolu gibisin ne oldugun belli degil evrimini tamamlayamadin daha az daha bekle dedi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm havuza girdin mi? ben girmeye korkuyorum deniz sanki temiz havuzdan mikrop kapcam diye giremem dedim hep eşime.Doktora sormadım ama güneşlenmenin veya havuzun zararı var mı aceppp???
slm annisler
tabi bende 5 kilo aldim 22. haftamdayim mide yanmasi yasiyorum ve sürekli asit yukari cikiyor midemden bunu engellemek icinde maden suyu bol bol iciyorum o biraz iyi geliyor ..
bu hafta ucak yolculugu yapacam ins iyi gecer biraz tatil ve alisveris yapiym bende
Bileklerimde sisiyo canim ya resimdede belli zaten sorucam doktoruma ilk firsattaHaha iyi benzetme
Amin canim ins Allah.
Diyorum arada benden tirsak ciktin diye
Ayagin baya sismis. Benim o kadar sismiyor. Bilege ve bacaklarina fogru cikiyor mu senin sislik, benim sadece ayaklarda kaliyor ama bu gun hic sismedi butun gun yattim yatiyorum hala
damizlik gibi olduk zaten
Oyy mas Allah cok yakismis. Bebisinde kocaman olmus. Allah gule gule giydirmeni nasip etsin cicileri coj guzelmis.
Ben devamli kipirtilarini hissediyorum. Simdi yine arka arkaya kipirdiyir ama her seferinde farkli sertlikte. Ve tekme gibi titreme degil sanki. Gerci tecrubesizim ben ilk gebeligim. Belki de ayrimina varamiyorum daha ama her turlu cok gUzel hissetmek.
Canim yalniz birakmak istemiyosa seni birine birakacagina senin yanina biri gelsin daha rahat edersin bence..Bende olaylar bitmiyor!
Eşim 10 günlüğüne yurtdışına çıktı iş için. Bir arkadaşımız var, illa onda kalacaksın yalnız kalamazsın hayatta diyor2 gün sonr da kaynım eltim gelcek tatilden. 8 gün boyunca da onlarda kalacakmışım. Allahım neydi benim günahım çocuk gibi davranılıyor resmen. Sanki 9 aylık hamileyim, insanlar karın yalnız kalmasın sakın diye tembih ediyor, bizimki de milletin gazına geliyor . Çok sıkıldım artık gerçekten..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sen zaten cop gibiymissin hamile kalmadan bende zaten kilo vardi cok degil ama zayifta degildim yani senin masallahin var senin gibi olmak isterdim ben tiroidden dolayi hic incecik olamiyorumEneeemmmmm ben niye bu kdr sismedim yaaaaa
En şiş halim bu :what:
Ohh iyi sayfalar çok ilerlememiş ilk gün.. Bu hızda devam hatun kişiler :))
Canım ben de aynıyım davul gibi ayakarım iki numara büyüdüm...bol iyotlu tuz tüket dedi endokrincim bana ondan kaynaklı olabilir..dediğin gibi troid zaten başlı başına ödem yapan bir hastalık, bizimki ondan da olabilir...
:/
Tam anlamadım ama sannırm daha ritmik birşey :)) geçen gün midemin sol tarafına doğru o tarz bişi oldu ben de tekmeyi yağdırdı demiştim o olabilir mi acaba :) tecrübe edip görcez artık :)
Sen iyi medeni cesareti toplayıp bikini gitmişsin ben tankini giydim.bu üstten uzun olan ama fil gibiyim diye diye eşimi de bezdirdim:) yarın daha erken gelelim.yüzmeye.kimse yokken diyo adam anladı tabi taş.gibi hatunları gördükçe dellendim :))
Yusuf
Sağol beybiii ama çok utanıyorum.kapatıyorum.şimdi.göbüşü
Neyse iki hafta uzun süre değil canım biraz daha sabır :) tamam pipidaşım kaynana damardaşım
Aynen canim normaldede odemim oluyodu ama bu kadar cok degil tabiki..slm annisler
Bileklerimde sisiyo canim ya resimdede belli zaten sorucam doktoruma ilk firsatta
Ben her gun evde uzatiyorum ayaklarimi aksama kadar yinede sisiyo.
Tesekkur ederiz teyzesi bu arada begendigin icin 2. tulum cok guzel ilki pek degil :)
yesil rengi pek sevmemde..
Canim yalniz birakmak istemiyosa seni birine birakacagina senin yanina biri gelsin daha rahat edersin bence..
Benim esim bi yere gitse ben 2. Secenegi tercih ederim sonucta kendi evimde rahat olurum..
Canim sen zaten cop gibiymissin hamile kalmadan bende zaten kilo vardi cok degil ama zayifta degildim yani senin masallahin var senin gibi olmak isterdim ben tiroidden dolayi hic incecik olamiyorum
Aynen canim normaldede odemim oluyodu ama bu kadar cok degil tabiki..
Bana iyotlu tuz tuket dedi ama bol demedi bu konuyu acilen netlestirmem lazim..
Tuzuda cok az tuketmek lazim bol su odemi atar ama tuzlu yersen tuz ictigin suyu tutar. Yesil cay ada cayi rezene cayi gunde 1 er bardak bol yuruyus bol su faydali olur cnm. Bide maydonoZ suyu ic ama evden cikmayacagin gun odem atacagin icin tansiyonunu dusurebilir.
Walla ben gitmeden doktoruma sordum havuza girme cabuk enfeksiyon kaparsin dedi ve kaptim bide onu cektim tatilde. Denize girebilirsin dedi. Ama havuza girmeden tampon takabiliosan tak kanallari bi sekilde kapatip az da olsa engelliyo yinede kesin cozum degil. Guneslenmek tam aksine bebise cok faydali malak gibi yatmak degil tabi ben hep semsiyenin altindaydim 1 haftada toplasan 2 saat guneste yattim d vitamini ve kemikler icin gunes sart.
cnm adaçayı düşüğe sebep olabiliyomuş dikkatli kullanın öyle duymuştum tabi yanlışta olabilir. bi de kızlar bişey sorucam dişetlerim çok acıyo nedense çok fazla fırçalayamıyorum midemi bulandırıyor diye,sanırım daha dikkat etmem lazım .sensodyn diş macunu hassas dişler için varmış annemde onu kullansam bi zararı var mı ki paradontax evde kalmış:44:
sağol canım bilgiler için aman dikkat et kendine enfeksiyon kapmışsın bak. iinşallah iyisindir şimdi.Bebikler Allah'a emanet
Bu donemde dislerine daha bi ii bakman lazim en yumusak dis fircasi dis ipi vs
cnm hamilelik öncesi diş macununa devam mı ediyorsunuz?
Aynen cnm ama dis kanamasi yok bende sukur. Sende varsa sensetive tarzi hassas disler icin. Yumusak dis macunu ve muhakkak alkolsuz listerine gargara al. Hamilelikte 10 kat daha dikkat etmek gerek.
tmm cnm artık çok daha fazla dikkat edicem tavsiyelerin için sağoll
Bugün mesaiye başladımmmm çalışanlara allah kolaylık versin tatilde olanlar bizim içinde eğleninn
Bugün mesaiye başladımmmm çalışanlara allah kolaylık versin tatilde olanlar bizim içinde eğleninn
Canim bende pazarda yasiyorum :)
Evet cok sisti tuzlu fazla yemiyorum aslinda ama niye boyle oldum anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?