2014 Aralık Anneleri

Darısı başımıza canım iyi haberler duymayı nasip etsin Rabbim hepimize.Benim de bu hafta midem çok yanıyor ben de maden suyu içiyorum başka ne iyi gelir bilemedim.Akşamları yanıyo genelde inşallah geçer bir süre sonra.

cnm havuza girdin mi? ben girmeye korkuyorum deniz sanki temiz havuzdan mikrop kapcam diye giremem dedim hep eşime.Doktora sormadım ama güneşlenmenin veya havuzun zararı var mı aceppp???

cnm havuza girdin mi? ben girmeye korkuyorum deniz sanki temiz havuzdan mikrop kapcam diye giremem dedim hep eşime.Doktora sormadım ama güneşlenmenin veya havuzun zararı var mı aceppp???

Walla ben gitmeden doktoruma sordum havuza girme cabuk enfeksiyon kaparsin dedi ve kaptim bide onu cektim tatilde. Denize girebilirsin dedi. Ama havuza girmeden tampon takabiliosan tak kanallari bi sekilde kapatip az da olsa engelliyo yinede kesin cozum degil. Guneslenmek tam aksine bebise cok faydali malak gibi yatmak degil tabi ben hep semsiyenin altindaydim 1 haftada toplasan 2 saat guneste yattim d vitamini ve kemikler icin gunes sart.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soda ödem yapar ama su tutar vucutta doktoruna sorsaydin keske benim 7 aylik kardesimde de yanma var ona bi surup vermisti tamamen zararsiz. Istersen adini alip veriiim sana.

Bileklerimde sisiyo canim ya resimdede belli zaten sorucam doktoruma ilk firsatta
Ben her gun evde uzatiyorum ayaklarimi aksama kadar yinede sisiyo.
Tesekkur ederiz teyzesi bu arada begendigin icin 2. tulum cok guzel ilki pek degil :)
yesil rengi pek sevmemde..
Canim yalniz birakmak istemiyosa seni birine birakacagina senin yanina biri gelsin daha rahat edersin bence..
Benim esim bi yere gitse ben 2. Secenegi tercih ederim sonucta kendi evimde rahat olurum..
Eneeemmmmm ben niye bu kdr sismedim yaaaaa
En şiş halim bu :what:

Canim sen zaten cop gibiymissin hamile kalmadan bende zaten kilo vardi cok degil ama zayifta degildim yani senin masallahin var senin gibi olmak isterdim ben tiroidden dolayi hic incecik olamiyorum

Aynen canim normaldede odemim oluyodu ama bu kadar cok degil tabiki..
Bana iyotlu tuz tuket dedi ama bol demedi bu konuyu acilen netlestirmem lazim..

Tuzuda cok az tuketmek lazim bol su odemi atar ama tuzlu yersen tuz ictigin suyu tutar. Yesil cay ada cayi rezene cayi gunde 1 er bardak bol yuruyus bol su faydali olur cnm. Bide maydonoZ suyu ic ama evden cikmayacagin gun odem atacagin icin tansiyonunu dusurebilir.

cnm adaçayı düşüğe sebep olabiliyomuş dikkatli kullanın öyle duymuştum tabi yanlışta olabilir. bi de kızlar bişey sorucam dişetlerim çok acıyo nedense çok fazla fırçalayamıyorum midemi bulandırıyor diye,sanırım daha dikkat etmem lazım .sensodyn diş macunu hassas dişler için varmış annemde onu kullansam bi zararı var mı ki paradontax evde kalmış:44:

sağol canım bilgiler için aman dikkat et kendine enfeksiyon kapmışsın bak. iinşallah iyisindir şimdi.Bebikler Allah'a emanet

Bu donemde dislerine daha bi ii bakman lazim en yumusak dis fircasi dis ipi vs

sağol canım bilgiler için aman dikkat et kendine enfeksiyon kapmışsın bak. iinşallah iyisindir şimdi.Bebikler Allah'a emanet

Sogan sarimsakla tedavi ettim kendimi ama iyiyim simdi. Rezeve falanda gunde 1 bardak cnm fazlasi elbette zararli. Gaza cok iyi gelio

cnm hamilelik öncesi diş macununa devam mı ediyorsunuz?

Aynen cnm ama dis kanamasi yok bende sukur. Sende varsa sensetive tarzi hassas disler icin. Yumusak dis macunu ve muhakkak alkolsuz listerine gargara al. Hamilelikte 10 kat daha dikkat etmek gerek.

tmm cnm artık çok daha fazla dikkat edicem tavsiyelerin için sağoll

tmm cnm artık çok daha fazla dikkat edicem tavsiyelerin için sağoll

Ne demek cnm ask olsun. Tabi ki birbirimize destek olucaz Karındaşım yoldaşim :))

Son düzenleme:
Bugün mesaiye başladımmmm çalışanlara allah kolaylık versin tatilde olanlar bizim içinde eğleninn

Bugün mesaiye başladımmmm çalışanlara allah kolaylık versin tatilde olanlar bizim içinde eğleninn

Günaydın Canım. Bende bu gün mesaiye başladım. Nasıl zor geldi Zaten stresten midir bilmem resmen sağ böbrek olduğunu düşündüğüm yerim ağrıdı. :18::18: Göbek hep açık dolaşırım evde. Üşüttüm heralde farkında olmadan :26:
Allah tüm hamiş çalışanlara kolaylıklar versin.

Slm canlar. Bende bugun işe başlayanlardanm. Tatılden sonra zor geldi. Neysekı ay sonu tatıle gıdıcem öyle teselli edıyorum kendimi. Allah kolaylık versin herkeze

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de dün denize gittim bebegim cok keyiflendi ama ben depresyona girdim geldim:)gelmeden once hamile mayosu almistim.koca memelerimden bikinilerime girmem mumkun degil zira.sifir beden kızları gorunce bütün keyfim kacti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…