2014 Aralık Anneleri

günaydın güzel anneler geçmiş bayramınız mübarek olsun.biz tatile gittik eskişehirden taaaaa marmarislere.çok zor ve gereksiz bi yolculuk oldu.tüm dengemiz bozuldu.72 kg ile hamile kaldım 1 haftalık tatile çıkana kadar da aynı kg da sabittik.bi geldik 75 olmuşum.yani ne oldu ki bir haftada ben 3 kg birden aldım.acayip moralim bozuldu.bi fikri olan var mı kızlar acaba yolunda gitmeyen bişey mi var doktora mı görünmeliyim ?

Ben de dün denize gittim bebegim cok keyiflendi ama ben depresyona girdim geldim:)gelmeden once hamile mayosu almistim.koca memelerimden bikinilerime girmem mumkun degil zira.sifir beden kızları gorunce bütün keyfim kacti:))

Al bendende okadar cnm. Butun hattunlar incecık giymişler mayoları. Kendimi cok igrenc hissettim. Bebişim tekmeledıkce kayfım yerıne geldi ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende 16 Ağustosu iple çekiyorum yoksa dayanılacak gibi değil

günaydınnn güzel hamişler,geçmiş bayramınızı kutluyorum
inşallah hepinizin güzel keyifli geçmiştir tatilleri biz cumartesi çıktık sakarya yaptık bayramın ilk günü eve gelip valiz değiştirip kırklareli ertesi gün de hasta ziyaretine gidip edirneye meriç-selimiye yi ziyaret edip döndük çok yorucu olmadı,bayramın ilk günü doğumgünümdü yollarda geçirdiğimiz için dün kızkulesinde kahvaltıya gittik açıkcası kasvetli bulduk içini çok beğenmedik o kadar ilgi çekici bir mekan ama hiç işletmeci ruhu yok bi dizayn değişik bi tasarım beklerdim nese inşallah önümüzdeki yıllarda biraz değiştirirler..bi de üstüne avmlerden sonra Feriköy mezarlğı ziyareti yaptık ayağımı uzatıp dinlenmeden yine işbaşı yapmış oldumm olsun böle güzell hayat asıl di mi
biz de cumartesi oğluşumuzu gördük,doktor burnuna bayıldı 5 resmini verdi 2 si burun oğlunuzun burnuna bayıldım kalkık çok güzel dedi hastaneden musmutlu çıktık boyu da 23 cm olmuş 350 gr. boyu neredeyse 1 hafta önde gidiyor dedi,kilosu iimiş Yusufumuzun
bu sabah rüyamda kız bebek gördüm nasıl seviyordum sabah kalktık eşime diyorum ki 2 kere gördük pipiyi ama ben kız gördümm
kızlaaaaar ayakkabı bulamıyorum ben hala minik topuklu babetimsi bişey arıyorum ayağım da 37.5 cumartesi ve dün cevahir-istinyepark arasında sinir oldum numara var gözüküyor ama bulamıyorlar boynerde çok aptallar ya dalcaktım zaten gerginim nese hayırlısı haftasonu yine avmlerde takılcaz herhalde

Bayramının güzel geçmesine sevindim. Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bu arada. Maş Allah oğluşuna demek boy olarak uzun olacak. Baby face olacak heralde burun güzelliğine bakılırsa Allah nazarlardan saklasın hepsini.
Bayramda bari topuklu giyeyim de hasret gidereyim dedim. Yanıma da babetleri mi aldım ne olur ne olmaz diye. Ama malum denge problemi yaşayabiliyoruz ve çok yoruyor. Hemen değiştirdim doğurana kadar babetlere devam

çok saol canım eet Allah nazarlardan saklasın hem bebişlerimizi hem bizi..
ya babet giyiorum bende haftalardır aylardır hatta ama o da sırtımı ağrıtıyor bazen .. ortapedik olanlar da cidden anneanne ayakkabısı napcaz bilmiyorum..

Valla hiç bilmiyorum ne yapacağız. Pek babet insanı değilimdir o yüzden kolay kolay beğenmemde bir tane aldık onunla idare ediyorum ama insan çeşit istiyor. Dediğin gibi ortapedik olanlarda model hiç yok. annem kendine ortapedik ayyakabı alırdı da sen daha gençsin ne bu modeller alma diye kızardım. Benim babetleri görünce baya dalga geçti. Gerçi benim ki şu timberlenk midir nedir o tiplerden ama düz işte, topuksuz...

Herşey problem. Bayramda ablamın pantolonunu çok beğendim. Aynısından bende alayım hem indirimdeymişte dedim. EŞim ve ablam ne zaman giymeyi düşünüyorsun dediler. Ne var canım şimdi düğmesi açık giyiyorum zaten tüm pantolonlarımı onu da öyle giyerim. Hem bu geçici bir kilo Hiç anlayış yok hiç

amin canım göbüşünü koru bebişi üşütme canım

saatlerce yol gitmişsin ödem olmuştur canım. 2-3 gün sonra tekrar tartıl normal hayat tempona dönünce. bende kvde ve annemde yan gelip yattım 2 kilo aldım. ama işe başlayınca toparlarım ev iş koşturmaca ile.

kuzu valla çok sevindim düğme açarak hala eski kotlarını giyiyor olmana ben 2 aydır hamiş pantolonları giyiyorum 2 tane var yıkayıp yıkayıp giyiyorum evde olsam çok rahat ederdim die düşünüyorum sık sık Allahtan hala bluzlarım oluyor napalım buna da şükür

timberland ii almışsın bağcıklı model mi nasıl bişey onlardan da baktım numara yoktu ..

sağol canım ya o zaman dediğin gibi ben birkaç gün sonra tekrar tartılayım umarım dediğin gibidir.bi anda çok şaşırdım öyle olunca dedim herhalde abarttım ben bu yemek işini.haftada 2 kg dan kabataslak bi hesapla 30 rakamına ulaşınca çok bozuldum

valla bire bir aynı durumdayız.çevremdekiler sanki beni sinir etmek için var ay ne kadar çok kilo almışım yok gögüslerim ne kadar da büyümüş. sırf bu yuzden kimseyle görüşmek istemiyorum. normal yememe ragmen tosun gibi oldum ki ben sana göre çok daha killoluyum bende vitamin ve demir hapı kullanıyorum her gören ne kadar çok kilo almışsın çok erken değilmi ilerde nasıl olursun diyip sinirlerimi bozuyo. gögüsler desen aldı başını gidiyo bagımsızlıklarını ilan edicekler. şişlik ayaklarımda ve ellerimde o kadar çok oluyo ki hatta 2 hafta önce bi ayagım diğerine göre çok daha fazla şişti doktorum şişlik için erken olduğunu damarlarla ilgili bi problem olabileceğini söyledi . apar topar doktora gittik Çok şükür idrar ve kan testinde bişey çıkmadı bacak damarlarınada bakıldı ultrasonla oda normal. ben oturarak çalışıyorum galiba ondan oluyo. çünkü tatilde çok şükür hiç şişmedik. ama çalışırken bazen şişlikten gözlerimi bile zor açtıgımı hissediyorum.ama galiba sıcakta çok etkiliyo şişiriyo .bu arada 19+5 olduk

merhabalar geçmiş bayramınız kutlu olsun
tetanoz aşımızı olduk geldikk... kızlar bir şey sorcam sol göğsümün üstü dünden beri çok ağrıyor bununla birlikte dişim de ağrıyor... ama şu sol göğsümün üstü omuza yakın bölüm çok kötü böyle şeyler yaşayanlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum (.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18:

Son düzenleme:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ya kızlar hamiş pantolonlarını nerden buluyosunuz. Ben hep bakıyorum magazalarda. İçine eşimle ikimiz girerız o derece buyukler. İnanılmaz genişler. Sasırdm ne gıycemi. Nettende guvenemıyorum pantolon olunca waikikide falan kocaman hepsi.

Canım geçmiş olsun...bir şey varsa bile çıkartmışsın ve ishal de olmuşsun korkma çıkmıştır çıkacak olan
.dr.â git ama ihmal etme için rahat etsin böyle bebişi de etkilersin

Gecmis olsun canim..umarim muhim bisey yoktur..hemen dra git...

hepinize tek tek teşekkür ederim hiç bir sorun yok çok şükür ve kızım kıpır kıpırdı içeride parti veriyodu

Kızlar nasılsınız? Benim canım sıkkın sağ kolum tamamen uyuştu hala tam açılmadı Kayinvalidemdeyim üzüntü sıkıntı mahvoldum bana gelip 2 3 hafta çok rahat kalabiliyorlar ama ben gelip şurda 2 3 gün yüzüm gülerek kalamıyorum Rabbim ıslah etsin 😢

Ya Fettah

Son düzenleme:

Ben lcw den alıyorum canım.. 1 pantolon 1 de şort aldım onları giyiyorum, tayt-tunik giyiyorum, bi de bu son haftalarda favorim elbiseler.

Dişin çok ağrıyorsa,ağrısı boynuna, omzuna, koluna kadar vurabilir.

Tatlım tatilde kilo alınır, ben her çıktığımda 2-3 kg. alıp gelirim, anlamadan kaçıyor işte, hele şimdi hamileyiz, vücut su tutuyor, yap tutuyor, artık 20. haftadan sonra ortalama 450 gr. alınıyor, normal bence.

Bende ordan tsört falan alıyorum ama pantolonlar kocaman. Zayfta degılım ama cok buyukler Kac kılosun kac beden alıysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…