2014 Aralık Anneleri

"Nazar" batil inanc degil, dinimizde olan birsey. Fakat Nazar oncugu evt Batilinanc, bir tasin seni korumasini beklemek :/ ama dedigin gibi Nas Felak, Kulhu, Fatiha, Ayetelkürsu fln bolca okumak lazim, onlar bizleri korur Allah'in izniyle

nazar boncuğundan bahsediyorum bende , dikkat çekerek kötü enerjiyi aldığını söyleyenlerde var taştan medet ummak diil bence konu ..
Rabbim korusun hepimizi..

21 haftalık olduk hala isim bulamadık kızıma ablamızın adı zeynep duru eşimde ona uyumlu olsun diye diren koymak istiyor
süpriz olarak geldiği içinde tabi :))
benim beğendiklerimi de eşim beğenmiyor beril ismi çok hoşuma gitti
anlamı da :
1.Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. anlamına gelmektedir.

Gunaydin annisleeer.. Biz Dr a gidiyoruz oglusumla ayrintili USG için heyecan dorukta:18:guzel haberlerle gelicez ins..bayramda giremedim foruma hepinizin geçmiş bayrami kutlu olsun.. Bu arada aklima takildi yürüyüş haricinde egzersiz pilates vs yapan iniz var mi çok hareket edemiyorum malum evdeyim genelde kan dolasimi artsin diye iyi olur diyorum...

canım sen ciddi misin 4 lt su derken .. nasıl gidiyor ya benim hamilelik başında su midemi bulandırdı şimdi en fazla 2 lt içiyorum o da zorlayarak ..
maşallah diorum sana 4 lt cidden çok çok güzell

canım siz bilirsiniz yine de ama diren güzel gelmedi bana damla fln düşünmez misiniz illa d ile olacaksa deren de güzel ..
senin dediğin gibi berili de beğendim ben ama diren ı ıhh

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun arkadaşım.ben yapıyorum hamile kaldığımdan beri evde kondisyon bisikleti var her gün yarım saat biniyorum.doktor kilolu hamile kaldığım için ilk 20 hafta en fazla 3,5 kg alacaksın dedi.egzersizle desteklemek içinde yüzme,yürüyüş ya da ev bisikletini önerdi.benimde kolayıma 3.geldi.bi zararını görmedim çok rahatlatıyo beni.

herşeyin fazlası zarar canım kilo alacaz tabiki haftada 500 gr ayda en az 2 kilo zaten doktor şukadar kilo alman normal diyo bana 12 kiloya kadar alman normal dedi kiloyu hiç takmaya gerek yok doğurunca bide zayıdlama topiği açarız ohhhh fit oluruz yeterki kuzularımız sağlıklı olsun

doğumlar kışa geliyo nasılsa yaza kadar incecik oluruz inşallah :) haklısın canım ya ben bi bayan doktora gittim hamileliğin başında 3 ay kadar kadın komplekse soktu beni.tartıldım falan 72 geldim gülüyo eşime dönüp 58 çıktı maaşallah diyo.neyse ki sonradan değiştirdim doktoru şu an ki tartmıyo bile doğru düzgün ben kendim çıkıyorum tartıya o yüzden çok memnunum en azından kendi kontrolümü kendim sağlıyorum.

doğumda hastaneye gelenler için önceden hazırlamak lazım işte .. eve gelenler için loğusa şerbeti yapılır inşallah yaptığım sabunlar şöyle yakın arkadaşımın oğluna 1 yaş doğumgünü için hazırlamıştımm bunlardan yapmayı düşünüorum inş Yusufumuz için

Eklentiler

• $1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $3.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48

benimkide hiç ölçmüyo kilomu direk bebişlere bakıyo inceliyo kilo hakkında hiç konuşmuyo

Ayy canımmm inanki aklımdasın bu aralar, bi oturup yazamadım sana, nerelerde bu kız diyorum, tahmin ettim ailenin yanına gittiğini, çok sevindim hasret gidermişsindir. ben iyiyim canım buguün 20 haftalık olduk. Haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim, bakalım.. Güzel haberlerle gelirim umarım..

Sende durumlar nasıl? Artık göbüşlü bir hamiş olmuşsundur he..:?:))

banada çok nazar değiyo canım ağzı dualı bi teyze var eşimde üzerimize okuyoruz kadın esneye esneye gözünden yaşlar akıyo bayramda görümcemede üzerime dua okuttum baya rahatlattıı

Bizim bebişin adı nasip olursa beril olacak. güzel isim

Kesinlikle resim bekliyorum çok merak ediyorum.İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada :)
günaydın güzell anneeeee

Güzel abla oluyorum bu durumda Hamile olan annem..

Kızlarrr ayrıntılıya girenler resim atarmısınız. Bende salı gunu giricem inşallah cok merak ediyorum. Merak etmeyin maşallah diyerek balıcam meleklere nazar degdırmeyiz😀😀😀😀😀😀hehe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah sıkıntılı bişey olmaz canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah
Sağolasın canım. Allah razı olsun. Bakalım bu gün tüm abdomen usg çekildim. Üroloji doktoruda kendi doktorumda gördü. Üroloji doktorum Şimdilik müdahale edilecek kadar değil. Sadece sola yatmak dışında yapabileceğin bir şey yok. Sancın olursa parol iç dedi. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Kendi doktorumda bana her geldiğinde böbrek yollarına da bakalım takipte ol. Şimdilik çok önemli değil ama takip edilmen gerekli. Şişme sancı hissedersen gel tekrar kontrol edelim dedi. Bakalım hayırlısı. Arka arkaya bu kadar çok hiç görmemiştim bebişimi. Allah'tan bebiş sağlıklı onda bir problem yok. Atlatacağız inş allah Rabbimin izniyle.
Canım çok güzel olmuş sabunlar. Sabunları nasıl yapıyorsun ki zor değil mi ? Ablam da doğum için yapalım dedi ben dedim zordur o bir tek kalıp almakla olmaz ki Ellerine sağlık.

Canım ben girdim ama bana cd verdi. Ama şimdi denedim videodan resim çektim. Atacağım telden şimdi becerebilirsem. Video yükleyemedim nedense. o çok daha zevkli aslında.

Benim bebisim o zaman 458 gramdi 7 gun once. Dun 598 gram oldugunu ogrendik. Buyuyor bebisim. Video koymayi becerebilsem bi o zaman cok daha guzel anlarsiniz ama malesef denedim olmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406883517799.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33

canım saf sabun alıp mikro dalgada (1-2 dk ) ya da normal fırında (15-20 dk )eritip içine birkaç damla boya ve esans ekleyip kalıba döküyorsun kalıpta da 20 dk da soğuyor cıkarıyorsun cok kolay ben workshop a gittim sonra yakın arkadaşlarıma evde gösterdim maliyeti de çok az 1 kg sabundan ortalama 30 adet bu tarz minik sabunlar çıkıyor kilosu saf sabunun 15 tl esans boya da 5er tl dediğin gibi az kalıpla zor oluyor ben 2-3 kalıp aldım en başta sonra çin de uygun bulunca burdakilerin 3te 1 fiyatına 10 kalıp çinden getirttim şimdi hevesimi aldım die sanırım dokunmuyorum inş bebeğimiz için yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…