"Nazar" batil inanc degil, dinimizde olan birsey. Fakat Nazar oncugu evt Batilinanc, bir tasin seni korumasini beklemek :/ ama dedigin gibi Nas Felak, Kulhu, Fatiha, Ayetelkürsu fln bolca okumak lazim, onlar bizleri korur Allah'in izniyle
Günaydın Aralığın en güzel anneleri.
merhabalar kızlar herşey yolundadır inşallah...
bende azcık 400 gram gibi 1 haftada kilo aldım gibi gerçi akşamları 200 gramı gidiyor ama kesin bi 200 gram aldım oleyyyyyy diyorummmm
ama hala karnım yok normal tişörtlerle pantolonumla hiç bişey belli olmuyor ve hala giyiniyorum eski kotumu ne olacak halim bakalımmmmmm
sadece vinalac kullanıyorum birde tiroid ilacımı alıyorum o kadarcık :)
6 ağustosda muayenemiz iple çekiyozzz en son suyum az demişti doktor neyle artacak bilemiyoz günde 4litre su içiyorum eskiden en fazla 2 litre içebilirdim şimdi cildim daha parlak temiz görünüyor demekki ne yararlı şeymiş şu su
hepinize sağlıklı günler diliyorum
21 haftalık olduk hala isim bulamadık kızıma ablamızın adı zeynep duru eşimde ona uyumlu olsun diye diren koymak istiyor
süpriz olarak geldiği içinde tabi :))
benim beğendiklerimi de eşim beğenmiyor beril ismi çok hoşuma gitti
anlamı da :
1.Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. anlamına gelmektedir.
Gunaydin annisleeer.. Biz Dr a gidiyoruz oglusumla ayrintili USG için heyecan dorukta:18:guzel haberlerle gelicez ins..bayramda giremedim foruma hepinizin geçmiş bayrami kutlu olsun.. Bu arada aklima takildi yürüyüş haricinde egzersiz pilates vs yapan iniz var mi çok hareket edemiyorum malum evdeyim genelde kan dolasimi artsin diye iyi olur diyorum...
:) rahatladım valla biraz boşverrr di mi.nasılsa verilir.44e transfer oldum artık iyiden iyiye.artık hamilelik sonuna kadar 48i bulurum benAman şu 2 ay bitsin hayırlısı ile de sonrası o kadar sorun değil son 3 ay evdeyim.terlik pijama kombinasyonu yeter de artar bile :)
herşeyin fazlası zarar canım kilo alacaz tabiki haftada 500 gr ayda en az 2 kilo zaten doktor şukadar kilo alman normal diyo bana 12 kiloya kadar alman normal dedi kiloyu hiç takmaya gerek yok doğurunca bide zayıdlama topiği açarız ohhhh fit oluruz yeterki kuzularımız sağlıklı olsun
Ben de bugün onları araştırdım. Özel baskılı kutuların içine patlamış mısır yapıyorlar. Sabun çerçeve yapıyolar sen bebeğinin fotosunu yapıştryoaun içine. Süslenmiş su şişesi oluyor. Şekerlemeler, çikolatalar falan.. Bi de loğusa şerbeti süslü bardaklarda..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğumlar kışa geliyo nasılsa yaza kadar incecik oluruz inşallah :) haklısın canım ya ben bi bayan doktora gittim hamileliğin başında 3 ay kadar kadın komplekse soktu beni.tartıldım falan 72 geldim gülüyo eşime dönüp 58 çıktı maaşallah diyo.neyse ki sonradan değiştirdim doktoru şu an ki tartmıyo bile doğru düzgün ben kendim çıkıyorum tartıya o yüzden çok memnunum en azından kendi kontrolümü kendim sağlıyorum.
kizlar ben 19 haftalik hamileyim bebegimin hareketlerini hissediyorum sizde hissediyormusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasılsınnn? Ben eskisi gibi sık da giremiyorum girsem de yazamıyorum kurum kısıtladı ya... İyi misin canım tontişin nasıl sen nasılsın? Her şey yolundadır inşallah... Ben iyiyim şükür.. Ailemin yanına gelmiştim iki haftalığına pazartesi dönüyorum tekrar... Kendine çok iyi bak olur mu? Tabi ki meleğine de...
canım öncelikle çok geçmiş olsun .. Benim anneme de böle olmuş kız kardeşime hamileyken son ayları çok sıkıntılı geçti o yüzden tıkanmadan kastın ne tam olarak bence doktorun dediklerini uygula bol bol su iç ve sakın sırtüstü ve sağ tarafına yatma..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer rabbim yardımcın olsun canım batıl inanç diyenlerde var ama bence içten bi nazar boncuğu tak ve bol bol nas-felak oku .. Nazar değio bizlere cidden diorum
Bizim bebişin adı nasip olursa beril olacak. güzel isim21 haftalık olduk hala isim bulamadık kızıma ablamızın adı zeynep duru eşimde ona uyumlu olsun diye diren koymak istiyor
süpriz olarak geldiği içinde tabi :))
benim beğendiklerimi de eşim beğenmiyor beril ismi çok hoşuma gitti
anlamı da :
1.Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. anlamına gelmektedir.
Gunaydin annisleeer.. Biz Dr a gidiyoruz oglusumla ayrintili USG için heyecan dorukta:18:guzel haberlerle gelicez ins..bayramda giremedim foruma hepinizin geçmiş bayrami kutlu olsun.. Bu arada aklima takildi yürüyüş haricinde egzersiz pilates vs yapan iniz var mi çok hareket edemiyorum malum evdeyim genelde kan dolasimi artsin diye iyi olur diyorum...
günaydın güzell anneeeee
Sağolasın canım. Allah razı olsun. Bakalım bu gün tüm abdomen usg çekildim. Üroloji doktoruda kendi doktorumda gördü. Üroloji doktorum Şimdilik müdahale edilecek kadar değil. Sadece sola yatmak dışında yapabileceğin bir şey yok. Sancın olursa parol iç dedi. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Kendi doktorumda bana her geldiğinde böbrek yollarına da bakalım takipte ol. Şimdilik çok önemli değil ama takip edilmen gerekli. Şişme sancı hissedersen gel tekrar kontrol edelim dedi. Bakalım hayırlısı. Arka arkaya bu kadar çok hiç görmemiştim bebişimi. Allah'tan bebiş sağlıklı onda bir problem yok. Atlatacağız inş allah Rabbimin izniyle.inşallah sıkıntılı bişey olmaz canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah
Canım çok güzel olmuş sabunlar. Sabunları nasıl yapıyorsun ki zor değil mi ? Ablam da doğum için yapalım dedi ben dedim zordur o bir tek kalıp almakla olmaz kidoğumda hastaneye gelenler için önceden hazırlamak lazım işte .. eve gelenler için loğusa şerbeti yapılır inşallah yaptığım sabunlar şöyle yakın arkadaşımın oğluna 1 yaş doğumgünü için hazırlamıştımm bunlardan yapmayı düşünüorum inş Yusufumuz için
Kızlarrr ayrıntılıya girenler resim atarmısınız. Bende salı gunu giricem inşallah cok merak ediyorum. Merak etmeyin maşallah diyerek balıcam meleklere nazar degdırmeyiz😀😀😀😀😀😀hehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolasın canım. Allah razı olsun. Bakalım bu gün tüm abdomen usg çekildim. Üroloji doktoruda kendi doktorumda gördü. Üroloji doktorum Şimdilik müdahale edilecek kadar değil. Sadece sola yatmak dışında yapabileceğin bir şey yok. Sancın olursa parol iç dedi. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Kendi doktorumda bana her geldiğinde böbrek yollarına da bakalım takipte ol. Şimdilik çok önemli değil ama takip edilmen gerekli. Şişme sancı hissedersen gel tekrar kontrol edelim dedi. Bakalım hayırlısı. Arka arkaya bu kadar çok hiç görmemiştim bebişimi. Allah'tan bebiş sağlıklı onda bir problem yok. Atlatacağız inş allah Rabbimin izniyle.
Canım çok güzel olmuş sabunlar. Sabunları nasıl yapıyorsun ki zor değil mi ? Ablam da doğum için yapalım dedi ben dedim zordur o bir tek kalıp almakla olmaz kiEllerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?