2014 Aralık Anneleri

Selam annişler ben uzun bir süredir gelemiyordum topice. Şimdi evdeyim artık buralarda takılıyorum tekrar yapacak başka şey yok bu havalarda. herkesin sorunsuz bir şekilde güzelce geçiyordur inşallah hamişliği. Biz de yarısını bitirdik yarısı kaldı bakalım. zaman yaklaşmaya başladıkça heyecan da artıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı korusun inşallah

Ay yerim onun ellerını maşallah melegimize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MAŞALLAH YOLU YARILADIK GERİYE DOĞRU SAYIYORUZ ARTIK RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUCUĞA BOL BOL NASİHAT ET BÖBREKLERDEN UZAK DURSUN HAYLAZZZZ

maşallah maşallahh yerim ben onu middilik

obaaa pü pü maşallah yerim ben bunu yaaa Maşalllah. Allah nazardan korusun Boyu ne kadardı acaba?

Aynen yarısı bitti diğer yarıyı iple çekiyoruz şimdi. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Nazardan korusun. Hepsine maşallahhhh

Ben hala spora pilatese devam canim. Cok faydasinu gorursun yapmalisin. Kendini su donemde daha iyi hissediyorsun bide dogumdan sonra daha cabuk toparlarsin fiziksel olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim ve haftaya cumartesi günü başka bir doktora randevu aldım. Çünkü gittiğim doktorun başı çok kalabalıktı ve ilgisi biraz az geldi bana. Ben sormadan bir şey söylemiyordu pek. Ben de böyle bir karar verdim ikinci yarıdan itibaren yeni bir doktora gidicem bakalım hayırlısı. Bir de şu takıldı aklıma önceki doktorum bana 20-22 haftalar arası renkli doppler çekilmesi lazım demişti. şimdi ben 19+1'im. Bu renkli dopler 20-22 haftalar arası mı çekiliyor gerçekten ve şimdiden randevu almam lazım mı acaba yoksa sonra bulamam mı :44: Kafam karıştı biraz.

Evet canm 22 ye kadar yaptrman lazm. Dolu olabiliyo randevular. Arastr bian önce bence. Ben 20+1 haftalıgım salı gunu gırıcem inşallahh

Evet canm 22 ye kadar yaptrman lazm. Dolu olabiliyo randevular. Arastr bian önce bence. Ben 20+1 haftalıgım salı gunu gırıcem inşallahh

Ben de haftaya yeni doktoruma gittikten sonra randevu alayım diyorum o zaman 20. hafta içerisinde olcam 2 hafta içinde bir güne randevu bulurum umarım. Özel hastanelerde de randevu bulmakta zorlanılıyor mudur ki

maşallah canım küçücükler daha :) ay bir heyecanlandım

Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim

Eklentiler

• $1406887299663.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 34
kizlar 9 ağustos renkli ultrason icin randevu aldim. randevu veren kiz 25 haftaya kadar yolu var dedi. sizce napiym? degistirip haftaici yapiymmi? suanda 21+2yim.

Canin benim yaa hic cekinme gir mutfaga kendine yemek hazirlayip ye hamilesin sen kimseye aldirma insanlarin birini kullanmasindan nefret ediyorum..

Cok guzeller canim bide bunlari tulle baglayip arkasina miknatis yerlestirsen tam buzdolap susu olur :)
Gecmis olsun tatlim dun bakamamistim simdi gordum insallah ciddi bir problem olmaz cabucak normale doner bobregin.Eymen simdiden yaramazliklara baslamis annesi
masallah canim cok guzel cikmis oglun bende 3 boyutlu gormek istiyorum kizimi yaa benim ayrintilida verilen usg resmime bakar misin;

Bi kez tam boy goremedim kizimi :)

banada çok nazar değiyo canım ağzı dualı bi teyze var eşimde üzerimize okuyoruz kadın esneye esneye gözünden yaşlar akıyo bayramda görümcemede üzerime dua okuttum baya rahatlattıı

Beni de okudular çok .. mutlu oluyorum ya birileri üzerime okudukça hafifliyorumm
başkası okuyunca daha etkili oluyor üzerimizde sanırımm

harikalar gerçekten mucizeler Allah a ne kadar şükretsek az .. bi sürü maşallah dielim nazar değmesin hiçbirinize inşallah bundan sonrası daha kolay geçer sizin için çook geçmiş olsun Rabbim sabrınızın mükafatını fazlasıyla versin inş

Amin inşallah. Onları görünce herşeyi unutuyor insan

Kesinlikleee hem de böle ilgili olduğun için en güzel abla oluosunn

ay maşallahhhhhh videoyu çok merak ediyorum ya ben de inşallah gireceğim haftaya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…