Benim bebisim o zaman 458 gramdi 7 gun once. Dun 598 gram oldugunu ogrendik. Buyuyor bebisim. Video koymayi becerebilsem bi o zaman cok daha guzel anlarsiniz ama malesef denedim olmadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolasın canım. Allah razı olsun. Bakalım bu gün tüm abdomen usg çekildim. Üroloji doktoruda kendi doktorumda gördü. Üroloji doktorum Şimdilik müdahale edilecek kadar değil. Sadece sola yatmak dışında yapabileceğin bir şey yok. Sancın olursa parol iç dedi. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Kendi doktorumda bana her geldiğinde böbrek yollarına da bakalım takipte ol. Şimdilik çok önemli değil ama takip edilmen gerekli. Şişme sancı hissedersen gel tekrar kontrol edelim dedi. Bakalım hayırlısı. Arka arkaya bu kadar çok hiç görmemiştim bebişimi. Allah'tan bebiş sağlıklı onda bir problem yok. Atlatacağız inş allah Rabbimin izniyle.
Canım çok güzel olmuş sabunlar. Sabunları nasıl yapıyorsun ki zor değil mi ? Ablam da doğum için yapalım dedi ben dedim zordur o bir tek kalıp almakla olmaz kiEllerine sağlık.
benim bebisim o zaman 458 gramdi 7 gun once. Dun 598 gram oldugunu ogrendik. Buyuyor bebisim. Video koymayi becerebilsem bi o zaman cok daha guzel anlarsiniz ama malesef denedim olmadi.
Benim bebisim o zaman 458 gramdi 7 gun once. Dun 598 gram oldugunu ogrendik. Buyuyor bebisim. Video koymayi becerebilsem bi o zaman cok daha guzel anlarsiniz ama malesef denedim olmadi.
Selam annişlerben uzun bir süredir gelemiyordum topice. Şimdi evdeyim artık buralarda takılıyorum tekrar yapacak başka şey yok bu havalarda. herkesin sorunsuz bir şekilde güzelce geçiyordur inşallah hamişliği. Biz de yarısını bitirdik yarısı kaldı bakalım. zaman yaklaşmaya başladıkça heyecan da artıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı korusun inşallah
Gunaydin annisleeer.. Biz Dr a gidiyoruz oglusumla ayrintili USG için heyecan dorukta:18:guzel haberlerle gelicez ins..bayramda giremedim foruma hepinizin geçmiş bayrami kutlu olsun.. Bu arada aklima takildi yürüyüş haricinde egzersiz pilates vs yapan iniz var mi çok hareket edemiyorum malum evdeyim genelde kan dolasimi artsin diye iyi olur diyorum...
Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim ve haftaya cumartesi günü başka bir doktora randevu aldım. Çünkü gittiğim doktorun başı çok kalabalıktı ve ilgisi biraz az geldi bana. Ben sormadan bir şey söylemiyordu pek. Ben de böyle bir karar verdim ikinci yarıdan itibaren yeni bir doktora gidicem bakalım hayırlısı. Bir de şu takıldı aklıma önceki doktorum bana 20-22 haftalar arası renkli doppler çekilmesi lazım demişti. şimdi ben 19+1'im. Bu renkli dopler 20-22 haftalar arası mı çekiliyor gerçekten ve şimdiden randevu almam lazım mı acaba yoksa sonra bulamam mı :44: Kafam karıştı biraz.
Evet canm 22 ye kadar yaptrman lazm. Dolu olabiliyo randevular. Arastr bian önce bence. Ben 20+1 haftalıgım salı gunu gırıcem inşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canin benim yaa hic cekinme gir mutfaga kendine yemek hazirlayip ye hamilesin sen kimseye aldirma insanlarin birini kullanmasindan nefret ediyorum..Annemler dedeme gitmişti yarın dönecekler bi gün daha sabredemedim geldik boş eve kaynana misafir sevmez pek ben gelince konuşmaz benim evimde melek olur ben her seferinde gelirim unuturum anne baba der evimde rahat rahat kalırlar onlarda hiç kalamıyorum aç mısın diye sormuyor öldüm açlıktan
Ya Fettah
Cok guzeller canim bide bunlari tulle baglayip arkasina miknatis yerlestirsen tam buzdolap susu olur :)doğumda hastaneye gelenler için önceden hazırlamak lazım işte .. eve gelenler için loğusa şerbeti yapılır inşallah yaptığım sabunlar şöyle yakın arkadaşımın oğluna 1 yaş doğumgünü için hazırlamıştımm bunlardan yapmayı düşünüorum inş Yusufumuz için
Gecmis olsun tatlim dun bakamamistim simdi gordum insallah ciddi bir problem olmaz cabucak normale doner bobregin.Eymen simdiden yaramazliklara baslamis annesiSağolasın canım. Allah razı olsun. Bakalım bu gün tüm abdomen usg çekildim. Üroloji doktoruda kendi doktorumda gördü. Üroloji doktorum Şimdilik müdahale edilecek kadar değil. Sadece sola yatmak dışında yapabileceğin bir şey yok. Sancın olursa parol iç dedi. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Kendi doktorumda bana her geldiğinde böbrek yollarına da bakalım takipte ol. Şimdilik çok önemli değil ama takip edilmen gerekli. Şişme sancı hissedersen gel tekrar kontrol edelim dedi. Bakalım hayırlısı. Arka arkaya bu kadar çok hiç görmemiştim bebişimi. Allah'tan bebiş sağlıklı onda bir problem yok. Atlatacağız inş allah Rabbimin izniyle.
Canım çok güzel olmuş sabunlar. Sabunları nasıl yapıyorsun ki zor değil mi ? Ablam da doğum için yapalım dedi ben dedim zordur o bir tek kalıp almakla olmaz kiEllerine sağlık.
banada çok nazar değiyo canım ağzı dualı bi teyze var eşimde üzerimize okuyoruz kadın esneye esneye gözünden yaşlar akıyo bayramda görümcemede üzerime dua okuttum baya rahatlattıı
Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
harikalar gerçekten mucizeler Allah a ne kadar şükretsek az .. bi sürü maşallah dielim nazar değmesin hiçbirinize inşallah bundan sonrası daha kolay geçer sizin için çook geçmiş olsun Rabbim sabrınızın mükafatını fazlasıyla versin inş
Bizim bebişin adı nasip olursa beril olacak. güzel isim
Kesinlikle resim bekliyorum çok merak ediyorum.İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada :)
Güzel abla oluyorum bu durumdaHamile olan annem..
benimkide hiç ölçmüyo kilomu direk bebişlere bakıyo inceliyo kilo hakkında hiç konuşmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?