Canin benim yaa hic cekinme gir mutfaga kendine yemek hazirlayip ye hamilesin sen kimseye aldirma insanlarin birini kullanmasindan nefret ediyorum..
Cok guzeller canim bide bunlari tulle baglayip arkasina miknatis yerlestirsen tam buzdolap susu olur :)
canım kutuya koyunca daa güzel oluyor,banyoda dekoratif olarak kullanılıyorr .. krem rengi doğal rafya alıp süslemeyi düşünüyorum kutularda eminönünde satılıyor çook şişmeden halletmem lazım
AA o kadar kolay mı ? Çok sağol canım ya. Ablama söyleyeyim yapalım derse senin başını biraz ağrıtabilirim :) Çabuk oluyormuş dediğine göre. Böyle değişik şeylerde çok hoş oluyor. Ayy çok sevindim kolay olmasına sağol canım.canım saf sabun alıp mikro dalgada (1-2 dk ) ya da normal fırında (15-20 dk )eritip içine birkaç damla boya ve esans ekleyip kalıba döküyorsun kalıpta da 20 dk da soğuyor cıkarıyorsun cok kolay ben workshop a gittim sonra yakın arkadaşlarıma evde gösterdim maliyeti de çok az 1 kg sabundan ortalama 30 adet bu tarz minik sabunlar çıkıyor kilosu saf sabunun 15 tl esans boya da 5er tl dediğin gibi az kalıpla zor oluyor ben 2-3 kalıp aldım en başta sonra çin de uygun bulunca burdakilerin 3te 1 fiyatına 10 kalıp çinden getirttim şimdi hevesimi aldım die sanırım dokunmuyorum inş bebeğimiz için yaparımm
O ellerini bende yiyeceğim zaten bir doğsunAy yerim onun ellerını maşallah melegimize.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen konuşuyorum paşamla. Oğlum öne doğru baskı yap. Böbreğimde ne arıyon diyorum da. Şimdiki veletler pek bizi sallamıyorMAŞALLAH YOLU YARILADIK GERİYE DOĞRU SAYIYORUZ ARTIK RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUCUĞA BOL BOL NASİHAT ET BÖBREKLERDEN UZAK DURSUN HAYLAZZZZ
Her gün düzenli olarak videoları izliyorum nasıl zevkli var ya. Hepsini Allah'ım nazarlardan korusun bizi de tabi .maşallah maşallahh yerim ben onu middilik
Canım şu anda boyu 28,5 cm. O zaman 26,5 tu yanlış hatırlamıyorsam.obaaa pü pü maşallah yerim ben bunu yaaaMaşalllah. Allah nazardan korusun Boyu ne kadardı acaba?
Aynen yarısı bitti diğer yarıyı iple çekiyoruz şimdi.Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Nazardan korusun. Hepsine maşallahhhh
Ben özele gittiğim halde aşırı doluydu. Başka bir şubesinde çektirdim 1 ay önceden randevu aldım. 22. hafta da çektirdim. doktorum da en uygun haftanın 22 olduğunu söylemişti.Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim ve haftaya cumartesi günü başka bir doktora randevu aldım. Çünkü gittiğim doktorun başı çok kalabalıktı ve ilgisi biraz az geldi bana. Ben sormadan bir şey söylemiyordu pek. Ben de böyle bir karar verdim ikinci yarıdan itibaren yeni bir doktora gidicem bakalım hayırlısı. Bir de şu takıldı aklıma önceki doktorum bana 20-22 haftalar arası renkli doppler çekilmesi lazım demişti. şimdi ben 19+1'im. Bu renkli dopler 20-22 haftalar arası mı çekiliyor gerçekten ve şimdiden randevu almam lazım mı acaba yoksa sonra bulamam mı :44: Kafam karıştı biraz.
Evet küçükler ama böbreklere baskı yapıp şişirmeyi biliyorlarmaşallah canım küçücükler daha :) ay bir heyecanlandım
Maş Allah kuzucuklarına. SAğlıkla kucağına alırsın inş Allah.Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok uygun bir zaman değiştirme ama sen bilirsin. Bizim radyolog çok zor durumda kalırsak 25 te çekiyoruz demişti. Hastaneler çok yoğun olduğu için 25 te normal diyorlar ama değilmiş aslında. En güzelini doktorun bilir.kizlar 9 ağustos renkli ultrason icin randevu aldim. randevu veren kiz 25 haftaya kadar yolu var dedi. sizce napiym? degistirip haftaici yapiymmi? suanda 21+2yim.
Canin benim yaa hic cekinme gir mutfaga kendine yemek hazirlayip ye hamilesin sen kimseye aldirma insanlarin birini kullanmasindan nefret ediyorum..
Cok guzeller canim bide bunlari tulle baglayip arkasina miknatis yerlestirsen tam buzdolap susu olur :)
Gecmis olsun tatlim dun bakamamistim simdi gordum insallah ciddi bir problem olmaz cabucak normale doner bobregin.Eymen simdiden yaramazliklara baslamis annesi
masallah canim cok guzel cikmis oglun bende 3 boyutlu gormek istiyorum kizimi yaa benim ayrintilida verilen usg resmime bakar misin;
Bi kez tam boy goremedim kizimi :)
ay maşallahhhhhh videoyu çok merak ediyorum ya ben de inşallah gireceğim haftaya ..
AA o kadar kolay mı ? Çok sağol canım ya. Ablama söyleyeyim yapalım derse senin başını biraz ağrıtabilirim :) Çabuk oluyormuş dediğine göre. Böyle değişik şeylerde çok hoş oluyor. Ayy çok sevindim kolay olmasına sağol canım.
kesinlikle canım sen istanbul da mı yaşıyorsun kalıp için eminönüne bakabilirsin ya da gitti gidiyorda uygun satılıyor bazen..
tabi ki yardımcı olurum seve seve ne demek
İlk çocuğum oğlan aralikta 5 i dolduracak.ikincisi göstermedi ama kiza benziyo dedi Dr.çarşamba günü Dr ye gidicem ayrintili ultrason icn inş o zmn netlesir cinsiyeti.banada kiz gibi geliyor oglumda kiz olacak diyo hayrlisi artik.
AA o kadar kolay mı ? Çok sağol canım ya. Ablama söyleyeyim yapalım derse senin başını biraz ağrıtabilirim :) Çabuk oluyormuş dediğine göre. Böyle değişik şeylerde çok hoş oluyor. Ayy çok sevindim kolay olmasına sağol canım.
kesinlikle canım sen istanbul da mı yaşıyorsun kalıp için eminönüne bakabilirsin ya da gitti gidiyorda uygun satılıyor bazen..
tabi ki yardımcı olurum seve seve ne demek
Yok canım İstanbulda değilim. Bursa dayım kalıpları bende çinden getirtebilirim ama ticaretini yapmayacağım sonuçta beğendiğim tek kalıp ya da 2 kalıp ile de yapabilirim. Bir bakayım kalıplara nasıl modeller var. Sana sonra ayrıntıları soracağım. Saf sabunu nerden buluyoruz bu arada. aktarlardan mı. Bizim burda Eminönü gibi bir yer yok galiba olmadı oraya gelir ordan alırız
İyi geceler canım :) oğluşlarım iyi çok şükür, şimdilik bi sıkıntımız yok. Bu ikinci gebeliğim bir tanede kızım var :) Senin ilk mi canım? Cinsiyetiniz beli oldu mu?
Maşallah nazar değmesin ikizlereHerkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
Kesinlikleee hem de böle ilgili olduğun için en güzel abla oluosunn
Yok canım İstanbulda değilim. Bursa dayım kalıpları bende çinden getirtebilirim ama ticaretini yapmayacağım sonuçta beğendiğim tek kalıp ya da 2 kalıp ile de yapabilirim. Bir bakayım kalıplara nasıl modeller var. Sana sonra ayrıntıları soracağım. Saf sabunu nerden buluyoruz bu arada. aktarlardan mı. Bizim burda Eminönü gibi bir yer yok galiba olmadı oraya gelir ordan alırız
Canım bence sana 2 kalıp yeter fazla fazla .. 1 kg da saf sabun alırsın hepsini internetten al bence en güzeli .. emziklilerde güzel oluyor doğumda dağıtmak için .. instagram kullanıyorsan araştır biraz daha uygun satanlar var .. ben eminönünde kalıp aldığım yeri mesela instagramdan bulmuştum ..
Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
Benim bebisim o zaman 458 gramdi 7 gun once. Dun 598 gram oldugunu ogrendik. Buyuyor bebisim. Video koymayi becerebilsem bi o zaman cok daha guzel anlarsiniz ama malesef denedim olmadi.
Canım bence sana 2 kalıp yeter fazla fazla .. 1 kg da saf sabun alırsın hepsini internetten al bence en güzeli .. emziklilerde güzel oluyor doğumda dağıtmak için .. instagram kullanıyorsan araştır biraz daha uygun satanlar var .. ben eminönünde kalıp aldığım yeri mesela instagramdan bulmuştum ..
Kullanıyorum canım pek aktif olamasam da bu aralar. Ordan bakarım satanlara ordan ulaşırım. Hepsini netten almak daha mantıklı hiç dolaşmam. Emzikli olanlar evet benim de çok hoşuma gidiyor. Bakayım bi. Bildiğin satıcı varsa kullanıcı adını paylaşır mısın canım?
Ben senin o minik kollarini bacaklarini yerimmm. Masallahh supanallahh...
Maşallah nazar değmesin ikizlere
Teşekkür ederim
Oy masallahh paşalarina. Allahim sagligi ile kucagina da almayi nasip etsin insallah. Bende paşami oyle gormek icin sabirsizlaniyorum. Hafta ici randevu alicam. Hemen hemen ayniyiz seninle canim. Bende 19+3. Zaman gecmiyor ama yolu yariladik:)
Kullanıyorum canım pek aktif olamasam da bu aralar. Ordan bakarım satanlara ordan ulaşırım. Hepsini netten almak daha mantıklı hiç dolaşmam. Emzikli olanlar evet benim de çok hoşuma gidiyor. Bakayım bi. Bildiğin satıcı varsa kullanıcı adını paylaşır mısın canım?
canım kutucumuz die hatırlıorum adresi eminönü sen yine bi kontrol et istersen .. süsleme yapacağın kutuyu rafyayı da onlar satıyorr
canım kutucumuz die hatırlıorum adresi eminönü sen yine bi kontrol et istersen .. süsleme yapacağın kutuyu rafyayı da onlar satıyorr
ohhh hepsi tek yer. Daha güzel. Sağolasın canım.
Aklıma takıldı. kalıba döküyorsun 20 dk kurumasını bekliyorsun sonra çıkarıyorsun yenisini döküyorsun. Böyle yaparak günde kaç tane yapılır ki ? 100 -120 adet falan yapmayı düşünüyorum ben mevlüt için. Başa çıkabilir miyim sence ?
ohhh hepsi tek yer. Daha güzel. Sağolasın canım.
Aklıma takıldı. kalıba döküyorsun 20 dk kurumasını bekliyorsun sonra çıkarıyorsun yenisini döküyorsun. Böyle yaparak günde kaç tane yapılır ki ? 100 -120 adet falan yapmayı düşünüyorum ben mevlüt için. Başa çıkabilir miyim sence ?
canım sana bağlı bu mikrodalgan varsa kolay ben normal fırında yapıyorum o yüzden sıkıntı oluyor 30 yaptım arkadaşım için 1 haftada ..
eşim de yardım edio saolsun :) uyuyakaldığım zamanlarda hamileliğimin başında aldı o yaptı hep.. bende ticarete dökemedim hep arkadaşlarıma yapıyorum şimdilik ..
nazar boncuğundan bahsediyorum bende , dikkat çekerek kötü enerjiyi aldığını söyleyenlerde var taştan medet ummak diil bence konu ..
Rabbim korusun hepimizi..
Yok canım mikrodalgam. Hmm bir hesap yapalım o zaman bakalım ne kadar sürede yapabiliriz. Şimdiden başlamak gerek o zaman anca yetişir 120 adetcanım sana bağlı bu mikrodalgan varsa kolay ben normal fırında yapıyorum o yüzden sıkıntı oluyor 30 yaptım arkadaşım için 1 haftada ..
eşim de yardım edio saolsun :) uyuyakaldığım zamanlarda hamileliğimin başında aldı o yaptı hep.. bende ticarete dökemedim hep arkadaşlarıma yapıyorum şimdilik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?