2014 Aralık Anneleri

AA o kadar kolay mı ? Çok sağol canım ya. Ablama söyleyeyim yapalım derse senin başını biraz ağrıtabilirim :) Çabuk oluyormuş dediğine göre. Böyle değişik şeylerde çok hoş oluyor. Ayy çok sevindim kolay olmasına sağol canım.
Ay yerim onun ellerını maşallah melegimize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O ellerini bende yiyeceğim zaten bir doğsun Hepsine Maş Allah.
MAŞALLAH YOLU YARILADIK GERİYE DOĞRU SAYIYORUZ ARTIK RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUCUĞA BOL BOL NASİHAT ET BÖBREKLERDEN UZAK DURSUN HAYLAZZZZ
Aynen konuşuyorum paşamla. Oğlum öne doğru baskı yap. Böbreğimde ne arıyon diyorum da. Şimdiki veletler pek bizi sallamıyor
maşallah maşallahh yerim ben onu middilik
Her gün düzenli olarak videoları izliyorum nasıl zevkli var ya. Hepsini Allah'ım nazarlardan korusun bizi de tabi .
Canım şu anda boyu 28,5 cm. O zaman 26,5 tu yanlış hatırlamıyorsam.
Ben özele gittiğim halde aşırı doluydu. Başka bir şubesinde çektirdim 1 ay önceden randevu aldım. 22. hafta da çektirdim. doktorum da en uygun haftanın 22 olduğunu söylemişti.
maşallah canım küçücükler daha :) ay bir heyecanlandım
Evet küçükler ama böbreklere baskı yapıp şişirmeyi biliyorlar 598 gramlık veletin baskısından ne olur dedim oluyormuş Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Maş Allah kuzucuklarına. SAğlıkla kucağına alırsın inş Allah.
bence çok uygun bir zaman değiştirme ama sen bilirsin. Bizim radyolog çok zor durumda kalırsak 25 te çekiyoruz demişti. Hastaneler çok yoğun olduğu için 25 te normal diyorlar ama değilmiş aslında. En güzelini doktorun bilir.

Sağolasın canım. İnş Allah geçici olur. Bazılarının ki baskı kalkınca normale dönüyormuş inş allah öyle olur benimde. Aynen başladı valla yaramazlıklar dün akşam babasından ilk azarını yedi Annenin böbreğini rahat bırak yoksa bozuşuruz dedi. Yok sancım falan çok şükür geçti. Etkili bir konuşma oldu heralde babasının ki
Evet çok güzel maş Allah hepsine. Allah'ım hepsini nazarlardan korusun. Sağlıklı olsunlarda göremeyelim renkli ne yapalım. Çok takma kafana.

netleşti mi canım cinsiyet? takip edemedim topiği bu ara

İyi geceler canım :) oğluşlarım iyi çok şükür, şimdilik bi sıkıntımız yok. Bu ikinci gebeliğim bir tanede kızım var :) Senin ilk mi canım? Cinsiyetiniz beli oldu mu?

maşallah dubleannemiz. benim ilk gebeliğim. 33 yaşındayım. oğlum olacak Allah nasip ederse

Maşallah nazar değmesin ikizlere
Kesinlikleee hem de böle ilgili olduğun için en güzel abla oluosunn

Teşekkür ederim

Oy masallahh paşalarina. Allahim sagligi ile kucagina da almayi nasip etsin insallah. Bende paşami oyle gormek icin sabirsizlaniyorum. Hafta ici randevu alicam. Hemen hemen ayniyiz seninle canim. Bende 19+3. Zaman gecmiyor ama yolu yariladik:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben senin o minik kollarini bacaklarini yerimmm. Masallahh supanallahh...

Ben senin o minik kollarini bacaklarini yerimmm. Masallahh supanallahh...

Birde o ekranda izleyin nasıl güzel oluyor var ya oooo ooooof. 40 dakika izledik çıkınca ilk tepkim bir kere daha girsek mi oldu

Maşallah nazar değmesin ikizlere

Teşekkür ederim

Sağolsun kızlar. .. böyle görünce bir başka oluyormuş. Yolu yarıldık inşallah sağ salim alırız kucağımıza

Yok canım mikrodalgam. Hmm bir hesap yapalım o zaman bakalım ne kadar sürede yapabiliriz. Şimdiden başlamak gerek o zaman anca yetişir 120 adet

Kizlar geldik Dr dan.. Ultrason Dr undan pek haz etmedim tuhaf bi adam.. Sürekli şaibeli böyle şüpheli konuştu kafam çok karisti yaa FL uzunluğu 2 gün geri dedi bu da t21 için risk oluşturulmuş organlarda çok şükür bi problem yok ama adamin bunu demesi bile beni yerle bir etti.. Kendi Dr uma sordum bi problem yok dedi ona da guvenemedim ank tip daki Dr u aradim sonuçları gönderdim bi hafta on günlük gerilik var ama heyecan yapacak bi durum yok sakin ol pzt gel bakalım dedii.. Sinirlerim bozuldu aglayamiyorum bile.. Sonuçta ikili uçlu testlerde sorun yoktu e ben bu çocuğu hayirlisiyla doğurucam istiyorum yani nie kafami takiyorum bilmiyorum bin pişman oldum gittiğime netice olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…