aay şu hastalık 3 gündür kendimden kectim.gecmiş olsuun. bende kötüyüm boğazım falan cok kötü. uyguladığın bişe varmıydı baba taktik versen
canım geçmiş olsun iyleşmedin mi daha.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aay şu hastalık 3 gündür kendimden kectim.gecmiş olsuun. bende kötüyüm boğazım falan cok kötü. uyguladığın bişe varmıydı baba taktik versen
kızlaaar ben geldim,
gittik doktorumuza. bir oyana bir bu yana oynayan şaşkın bir KIZIMIZ olacakmış inşallah
2li test yaptırdık, ense kalınlığı normal dedi, kan da pazartesi çıkacakmış. ellerini, ayaklarını, burnunu gördük. hatta elini kaldırdı bize merhaba dedi kızımız :) kime benziyor dedim ve sağolsun doktorum şu an sadece kurukafaya benziyor dedi
renkli ultrasonla da baktık ama henüz çok küçük olduğu için pek bir şey belli olmuyordu. fotoğraflarımızı ve cd mizi aldık çıktık, geldiğimden beri onlara bakıyorum
test sonuçları çıkınca ben ararım dedi, bir sonraki randevumuz da yine 4 hafta sonra. mide bulantısı için zofranı sordum, al ama sadece çok kötü olduğunda kullan dedi. folik asiti de bırakabilirsin dedi. bir de previt verdi ama onu da her gün kullanmak zorunda değilsin, halsiz hissettiğinde kullan dedi. doktorum da benim gibi rahat ya o yüzden seviyorum :)
Selamm kizlarrr bi sorum olcakti yardmci olursanz cok sevinirim. 11haftalik hamileym midem asiri sekilde kaziniyo uykudan uyanip bisey yiyecek kadar endiseleniyorum acaba sizdede bole.bi durum oluyomuydu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamm kizlarrr bi sorum olcakti yardmci olursanz cok sevinirim. 11haftalik hamileym midem asiri sekilde kaziniyo uykudan uyanip bisey yiyecek kadar endiseleniyorum acaba sizdede bole.bi durum oluyomuydu
ne güzel dmeiş araba çarpma ihtimalide aynı diye, herşey Allahtan. hayırlı olsun arkadaşım oğluşun.. ben de izinden geliyorum erkeğe benzeyen bebemin pipisini hala göremedi dr ama ben eminim erkek benimki de..
canım hangi koruya gidiyorsun?
ankarada gatada 1 haftada çıktı sonuç, Batıkent bilgi hastanesinde 5 günde çıktı. sen hangi hastaneye gittin merak ettim, bir günde sonuç vermeleri süper. aklımızda bulunsun bir daha bizde oraya gidelim tahlillere.
ben ilk bebeğimi medicana da doğurdum. faturalara baktı eşim. 2500 ödemişiz 2011 31 aralıkta. muayenelerde 157idi. paket maket yoktu. kadınlar klübünde bu paket uygulamalarını okuyunca şaşırdık ve bilgi almak için medicanaya gittik ctesi. böyle bir uygulama olmadığını söylediler. mapfre sigorta ile ilgili duyumlarımdan bahsettim, 1 mayıs itibariyle sonlandı dedi.
medicana da normal doğum 3500. epidural sezaryan mesai saatlerinde +500. eğer mesai dışında olursa +800. bu arada muayene ücreti de 187 lira.
bayındıra sorduk. 5000 dediler.
TOBB a da sormadık hepsi aynı üç aşağı beş yukarı diye.
aa hakkaten aynıyız canım
ben de haftasonu çok fena oluyorum.
bana dinlenmek yaramıyor dedim geçen haftasonu eşime :)
haftaiçi iyiyim ama haftasonu saat 9-10 da bile yapsam kahvaltıyı berbat oluyorum.
kızlaaaaaaaaaaaaar merhaba nasılsınız. benim işler çok yoğundu giremedim bir süredir. sayfalar da baya baya ilerlemiş geçmişi okuyamadım malesef umarım tüm bebişler ve annecikleri iyidir.![]()
Aa çok tanıdık bi durum bu:) Dr izin verdi ama eşim korkuyorum diyo bişey olursa diye. Bazen beni istemiyomu çirkinleştimmi fln diye düşünüp üzülüyorum bende. Ama yooo henüz kilo almadım göbeğim yok aksine kendimi daha çekici hissediyorum bu çok korkuyo diyorum bende :)
saolun kızlar, inşallah sağlıkla gelir bütün bebişlerşimdi de 2li test sonucunu bekleyeceğiz bakalım, inşallah o da normal çıkar :18:
çok şükür iyiyiz cnm inş. sende bebişinde iyidir![]()
kızlar günaydın işte bizim son halimiz dr. geçen gittiğimizde kıza benzetmişti şimdide erkeğe benziyor dediEki Görüntüle 1145368
maşşallahayy kız haberleri aldıkça seviniyorum.bu yıl erkek yılı tezleri çürüyor
![]()
Maşallah onaaçabucak büyüsün annesi gülsün
Ya Settar
Normal cikacak cnm stres yapma. .Ayy ne guzel kız oluyor kuzum benimBen cikolatada yedim oyle ulyrasyona girdim eliyle kapamisti yavrucum..bidaki sefer cikolata falan yemeden gidecem..insallah gosterir
neden 6 aya kadar dedi? özel bi durumun mu var? hamilelik cinselliğe engel değilki..istersen doğuma gireceğin güne kadar devam edersin...
allah daha da iyi etsin inş canım :)
teşekkür ederim biz de iyiyiz çok şükür. muayene için resmen gün sayıyorum. taaaaaaa 21 gün sonra :))))
selamm kizlarrr bi sorum olcakti yardmci olursanz cok sevinirim. 11haftalik hamileym midem asiri sekilde kaziniyo uykudan uyanip bisey yiyecek kadar endiseleniyorum acaba sizdede bole.bi durum oluyomuydu
ya özel durumla alakası yok ki. ilk gebeliğim yolunda gidiyordu ilişki sonrası kan gelmişti.ilk 3 ve son 3 ay dikkat edilmesi gerekirmiş
kızlaaar ben geldim,
gittik doktorumuza. bir oyana bir bu yana oynayan şaşkın bir KIZIMIZ olacakmış inşallah
2li test yaptırdık, ense kalınlığı normal dedi, kan da pazartesi çıkacakmış. ellerini, ayaklarını, burnunu gördük. hatta elini kaldırdı bize merhaba dedi kızımız :) kime benziyor dedim ve sağolsun doktorum şu an sadece kurukafaya benziyor dedi
renkli ultrasonla da baktık ama henüz çok küçük olduğu için pek bir şey belli olmuyordu. fotoğraflarımızı ve cd mizi aldık çıktık, geldiğimden beri onlara bakıyorum
test sonuçları çıkınca ben ararım dedi, bir sonraki randevumuz da yine 4 hafta sonra. mide bulantısı için zofranı sordum, al ama sadece çok kötü olduğunda kullan dedi. folik asiti de bırakabilirsin dedi. bir de previt verdi ama onu da her gün kullanmak zorunda değilsin, halsiz hissettiğinde kullan dedi. doktorum da benim gibi rahat ya o yüzden seviyorum :)
kızlar günaydın işte bizim son halimiz dr. geçen gittiğimizde kıza benzetmişti şimdide erkeğe benziyor dediEki Görüntüle 1145368
canım geçmiş olsun iyleşmedin mi daha.ilk olarak balla zencefil ye.birde gece yatmadan toz soda var ya karbonat onla boğazımı çalkala üstüne bidaha su içme.
evet canım öyle zaten normalde de, benim ilk gittiğim doktor kanamam falan olmadığı halde 3 ay ilişki yasak dedi. şimdi gittiğim doktorum kanama olmadığı sürece ilişkiye devam edebilirsiniz dedi ama son 3 ay için normalde de ilişki sıklığını azaltmayı öneriyor doktorlar zaten.