2014 Aralık Anneleri

Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum :14:
10.haftada bende yasadim gece hemde..dru aradim..progestan kullan dirtti..3 tanede pruloton depot igne yaptik 3 gun arayla..ihmal etme arkadasim...doktora git

kıyamam ya. :5: sen ne kadar oldun canım.ben 11+4üm. 12 yi iple çekiorum şıp die kesilir belki umuduyla :50: inşallah geçicek bu günler . hep dua ediyorum.

Günüm günümü tutmuyo aslında canım bnmde bazen iyiyim bazen geberiyorum geç yemek yiyince de çok kötü oluyorm şişiyorum kusuyorum 15+3 üm canım nerdeyse 16 haftalık oldm tabi ki azaldı ama bitmedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadaşlar ben kekik+nane+ıhlamur cayı ıcıorum mıdeme ıyı gelıor ama bı zararı varmı dıede endıselenıorum bazı bıtkı cayları rahımı geriyormus hangılerı bılen varmı bu konuda bılgısı olan varsa sevınırım

arkadaşlar benim artık kusmaktan safra kesemin olduğu yer ve midem çok acıyo :( Her kusmadan sonra ağlıyorum dayanamıyorum acısına.. 4 gün iyiydim hiç kusmadım geçti sandim.Ama daha şiddetli bi şekilde geri başladı..

:'( bendede bulanti ve kusma hala devam ediyor..her kustugumda bogazim yanio..midem kasilmaktan agrio...hayat yasanmaz hale gelio..

10.haftada bende yasadim gece hemde..dru aradim..progestan kullan dirtti..3 tanede pruloton depot igne yaptik 3 gun arayla..ihmal etme arkadasim...doktora git

Dun gece acile gittim cnm crinone jel (progestan) icerikli fitil verdi bide uzanacan dedi.igneden bahsetmedi ama ne acildeki doktor nede kendi doktorum..Bugün çok şükür bise olmadı dun doktordan sonra azicik olmus galiba aksam ustu fitille beraber koyu kahve oldu icte kalan kandi belliydi yani..Yarinda ailemin yanina gidip 1 hafta dinlencem orda.cok saol cnm bnm

Dun gece acile gittim cnm crinone jel (progestan) icerikli fitil verdi bide uzanacan dedi.igneden bahsetmedi ama ne acildeki doktor nede kendi doktorum..Bugün çok şükür bise olmadı dun doktordan sonra azicik olmus galiba aksam ustu fitille beraber koyu kahve oldu icte kalan kandi belliydi yani..Yarinda ailemin yanina gidip 1 hafta dinlencem orda.cok saol cnm bnm

Buyuk gecmis olsun canm...umarim bir daha olmaz...bol bol uzan sirt ustu..kimildama bile ;) allaha emanet bebisler..dua ile

Buyuk gecmis olsun canm...umarim bir daha olmaz...bol bol uzan sirt ustu..kimildama bile ;) allaha emanet bebisler..dua ile

İnşallah canım. .sadece az bir zaman kalkio pilav yaptım o kadar. .pruloton igneyi ilk defa duydum doktorum hic bahsetmedi

Son düzenleme:
Ya feci bi igne..kalcadan yapilio ve agrisi 6-7 gun gecmio agrisi..ama kanamayi hemen durdurmustu..dr gerek gormediyse ihtiyac yoktur belki

Cnm benim öyle cok bir kanamam olmadi Allahtan belki ondandr ben çok kurcaladim lavaboda selpaga silince kan oldu belki ondandr Allah bana ve kimseye yasatmasin o duyguyu :((

selam kızlar ailem memleketten geldi kaç gündür hiç takip edemiyorum ssayfayı. dün kontroldeydik 13+4 olduk bugün , ikili test yaptık sonuç salı çıkacak onun dışında ense ve burun kemiği normal cıktı cok şükür. cinsiyet için ise doktor kesinle cok erken dedi.bir daha ki ay diyecekmiş maksatı beni patlatmak sanırım.cıkısta ise üzüldüğümü görünce belki %10 kız dedi.henüz belli değilmiş yardı beni resmen . neyse hayırlı haberlerini almak yetti. bir ay beklenilir mi inananın hiç bilmiyorum:47::47::47::47::47::47::47:

%10 kız dediyse %90 erkek omuyo mu:nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun o zaman

Merhaba arkadaşlar! Ben de 14 haftayı bitirmek üzereydim ama hala cinsiyeti öğrenmedim. Bulantılar geçti sayılır. 3'lü test için gittiğimde cinsiyeti de öğreneceğimi ümit ediyorum. Bu arada hareketleri hafif olarak hissediyorum sanki. Bazen Unutup koşuyorum ya da merdivenleri hoplayarak çıkıp iniyorum bi zararı olmaz değil mi? Karnım da biraz çıktı. Ramazan ayı yaklaşıyor oruç tutmayı düşünen var mı hiç doktorunuzda görüştünüz mü? Bu dönemler bebek küçük oruç tutulabilir herhalde değil mi? Sonra borçları ödemek daha zor oluyor da.

ben sordum canım. günde 6 öğün yememi söylemişti zaten daha önce bana. ve 6 öğün yiyen birinin oruç tutması doğru mu? yada sen sevap işleyeceğim derken bebeğini aç bırakmak sevap mı? dedi. yani tutma dedi bana.:50: birde siz sorun bakalım kızlar doktorlarınıza ne diyecekler...

ben sordum canım. günde 6 öğün yememi söylemişti zaten daha önce bana. ve 6 öğün yiyen birinin oruç tutması doğru mu? yada sen sevap işleyeceğim derken bebeğini aç bırakmak sevap mı? dedi. yani tutma dedi bana.:50: birde siz sorun bakalım kızlar doktorlarınıza ne diyecekler...

Sen kaç haftalık hamilesin? İlk 16 hafta sağlıksız olabilir ama 16. Haftadan sonra tutulabilir diye duymuştum ben. Ama herşey bebeklerin sağlığı için sonuçta. Oruçlarımızın tekrarı var ama olabilecek bir sorunun (Allah korusun) telafisi yok. Yani ben de çok kararsızım bu konuda.
Bi de arkadaşlar ayıptır söylemesi son günlerde aşırı kabızlık var bende. Ondan mıdır bilmem ama bu sabah hafif kanamam olmuş vajinadan gelen sağ yumurtalıklarda da regl olmadan önce olduğu gibi bazı batmalar oluyo. Karnımda gebeliğin başından beri ara sıra kramplar oluyordu. Telaşlandım. Sizde de oldu mu buna benzer belirtiler?

bana dr tut dese bile tutabilceğimi hiç sanmıyorum. çünkü ben 3 saat kadar bişey yemediğim zaman elim ayağım titriyor aşırı halsizlik halinde oluyorum açlık hissetmesem bile. hele hafta sonları kahvaltı biraz geciktiği için daha kötü oluyorum:(( ama merak edenler için ben de dr uma sorayım

Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum :14:

tam zamanını hatırlayamadım ama sanırım 20. haftada falandım kzıımda yaptırdğımda. ama 3 ya da 4 doz yaptırmıştım. yani 5 ya da 10 yıl koruma altındayım.aşı kartımı bulup bakmam lazım. eğer 3 doz yaptırdıysam 5 yıllık süre hemen hemen dolmuş oluyor ve yaptırmam gerekecek. inş 4 doz olmuşumdur çünkü biraz ağrılı bir aşı. 2 gün o kolumun üstüne yatamadığımı hatırlıyorum

Oooyy hayırlı evlat olsun ablası. ... darısı cinsiyet öğrenmek için bekleyenlrin başına. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X