- 23 Mayıs 2013
- 1.072
- 397
- 198
Günaydın kızlar, sabah pek iyi değildim geç geldim işe yine doldurmuşsunuz sayfaları :)
10 gündür tamamen geçip tekrar başladıysa belki başka bir durum olabilir canım. üşütmüş veya mideni bozmuş olabilir misin acaba? benim hala devam ediyor hatta artıyor
canım bu ayrıntılı ultrason dediğimiz 3 boyutlu ultrasondan farklı mı? yani biz doktora gittiğimizde hem normal bakıyor hem de renkli, aşağıda fotoğraf paylaştım. ayrıntılı ultrason dediğimiz bundan farklı bir şey mi?
Günaydın kızlar;
Dün çok fena bir gün geçirdim. tam bitti derken tekrar yoğun bir şekilde bulantılarım başladı. hem de öyle böyle değil. öğleden sonra başlayıp gece 3 e kadar devam etti10 dk da bir kendimi wc. de buldum
ne güzel 10 gündür geçmişti. Bugün de midem kımıl kımıl
Böyle tam geçti derken benim gibi olan var mı? Çok fena bir durum![]()
10 gündür tamamen geçip tekrar başladıysa belki başka bir durum olabilir canım. üşütmüş veya mideni bozmuş olabilir misin acaba? benim hala devam ediyor hatta artıyor

kızlar aklıma gelmişken hatırlatayım. 20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrasona girmemiz gerekecek. 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum. ama randevusunu baya bi önceden almak gerekiyor. en azından benim bildiğim birkaç hastanede öyle oluyor. muayeneye gittiğinizde onu da sormayı unutmayın. bi arkadaşıma dr 1 hafta öncesinde söylemiş ve hastanesinde boş randevu kalmamıştı başka hastanede yaptırdı.
canım bu ayrıntılı ultrason dediğimiz 3 boyutlu ultrasondan farklı mı? yani biz doktora gittiğimizde hem normal bakıyor hem de renkli, aşağıda fotoğraf paylaştım. ayrıntılı ultrason dediğimiz bundan farklı bir şey mi?