• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam :9::9: onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar :52::52:

ayyyy o evlat kokusunu alınca kimseye veresin gelmiyo bebişini uyutmak için saatlerce uğraşıysn 5 dk uysa öyle özlüyosun ki anlatamam

bende meryem mina düşünüyorum hatta ben hamile kalmadan belirlemiştim bu ismi ama benim eşimde pek sıcak bakmıyor mina ya o ne öle mine olsun felan dio olmaz ben doğur cam isminde ben koyucam diyorum inatçı yım bu konuda
😊😊😊😊😋😋😋

adıyla yaşasınlar sağlıklı uzun ömürleri olsun inş
kız öyle diyince oda karşılığını verir hemen hak konusunda :9::9::9::9:
Ben şöyle anlaştım 2 isim birini sen birini ben diye ama duru mina iki isimde benim fikrim :1::1:

canım doktoruna gittiğinde o sana şu güne detaylı ultrason tarihi al diyecek zaten hastanenin içinden alabilirsin biz öyle yaptık.
fiyat konusuna gelince bize 25 tl gibi bir fiyat söylediler senin söylediğin rakam çok uçuk ama ben hastaneylede bu konuyu görüştüm bazı yerlerde tahliller işte detaylı ultrasonlar böle böle fiyatlarda die her hastanenin kendi insiyatifine kalmış birşey bunların hiç birisini devlet karşılamıyor zaten fiyatları hastaneler kedileri belirliyor diye açıklama yaptılar yani özel bir hastanede araştırıp ucuza bulabilir ve yaptırabilirsin. 3lü-4lü tarama testlerini devlet hastaneleri yapmıomuş mesela detaylı ultrasonu yaparlamı bilemiyorum :34:

devlette bazı yerlerde yapılıyor ayrıntılı 25 tl olıcağını sanmıyorum benim hastanemde bile 200 tl dediler

ayrıntılı ultrason fiyatımız 90 tl.

Kesinlikle aç tokun halini ne bilir :1::1:

:52::52::52: Bana hep karşılamıyor dediler. Kandırdılar. :47::47::47: Neyse ki çok değil 90 tl dediler. Birde o ay muayne ücreti almayacaklar otomatik olarak 35 tl ayrıntılı olacak. Muayne ye 55 tl. Ee iyiymiş o zaman :9::9:

:53::53::53::53: Korksakta yapacak bir şey yok bu saatten sonra. Uslu olması için dua etmekten başka :1::1:

:1::1::1: Dalga mı geçiyon benle popo büyüdü büyümese çatlak olur mu :19::19: Ama erkek. Gördüm yani pipiliydi :9::9::9::9::9:

90 tl çok demişler ayyy deli oldum her hastane farklı farklı ikimizde bursadayız yani yuh biz 25 tl vericez ayrıntılı ultrasona 19 temmuza gün aldık yarım saatte sonuçları veriyorlarmış.
Heee dalga geçiom :9::9: Seninkide kız olmasın pipiyi karıştırdınız belki kordonla :9::9:

devlette bazı yerlerde yapılıyor ayrıntılı 25 tl olıcağını sanmıyorum benim hastanemde bile 200 tl dediler

valla randevuyu aldık detaylı ulrason için bide fiyatını soralım dedim 25 tl dediler bende tepki verdim hatta nasıl olur diye her hastane kendisi belirliyormuş fiyatları belli bir fiyatı yokmuş bu testlerin ultrasonların falan

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam :9::9: onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar :52::52:

doğrudur cnm senin 2. Bebişin galiba biz daha o duyguyu yaşayamadık anlayamıyoruz malesef :31:

evt canım ben her sene doğuruyorum:9:...10 aylık bi kızım var geçen sene bu zamanlar karnım burnumdaydı

Kafama bişiy takıldı detaylı ultrason için 200-250 ti diyen arkadaşlara cdye çekip vercekler mi? Yoksa sadece ultrason fiyatımı bu ??????:28:

evt canım ben her sene doğuruyorum:9:...10 aylık bi kızım var geçen sene bu zamanlar karnım burnumdaydı

hahaha çok güldüm :9::9: benim eski oturduğum yerdede karşı komşum öleydi bebeğini doğurdu 2 ay sonra hamile kalmış :9::9: bakalım bizde o duyguyu tadalımda uyuturuz artık bi şekilde :49::49:

Ewt cnm o gunu sorunsuz gecirdim ama yemek yedigim gibi yine cıkardim, ben hergun en az bir yada iki kere cikariyorum ve buna ragmen kocaman bir göbisim var nasil oluyor anlamadim valla kizimda 7 aylikken bu kadar gobegim vardi. Halbuki kilomda ayni bir artis yok.

benimde öyle bebek iridir diyorlar banada

AA evet süper olur. Destek oluruz yine birbirimize. Hep beraber tutamadıklarımızı tutarız inş allah.

Ben dün tuttum orucumu bedenen hiç bi sıkıntı yaşamadım gayet rahattım ama pişman oldum bebeğimi aç susuz bıraktım diye üzüldüm çok kafam karıştı kimi öyle diyo kimi böyle kendimi dinledim ve mantıklı olan tutmamak dedim ve tutmadım bugün ileride kaza yaparız Rabbim bu kolaylığı vermiş bize çok şükür

Kizlar yarin tetanos asim var aranizda yaptiran var mi?? Saglik ocaginda ebe bebegin kalp atisini dinlermi?

sağlık ocaklarındaki kullanılan sisteme göre 20. hafta ve sonrasında kalp atışlarını duyabiliyormuşuz daha öncesinde cihazla duyamıyormuşuz. tetenoz aşı için bana 25. haftada dedi

aslında normal istiyorum ama çok tırsıyorum,
narkozdan desen ayrı bir tırsıyorum,
epidural mı ne onada öyle böyle şeyler diyorlar
oyüzden son zamana kadar ne olcak düşüncesini atmak istiyorum kafamdan ..
Dediğine katılıyorum yengem çok zordu yırtıldı çok vs dedi , diğeride çok kolay oldu vs.
Hayırlısı ile hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallah :34:

amin canım inş.. zaten son anda belli oluyor o, daha zamanımız var doktora güvenip ona göre karar vermek en doğrusu. zamanı gelince hepimiz için en hayırlısı olur inş.

sağlık ocaklarındaki kullanılan sisteme göre 20. hafta ve sonrasında kalp atışlarını duyabiliyormuşuz daha öncesinde cihazla duyamıyormuşuz. tetenoz aşı için bana 25. haftada dedi
Ebemi 25. Haftada dedi doktorunmu? Bana ebe dedi doktorumada sormadim ? Daha yaptiran yok galiba?

Son düzenleme:
doğum izninde öle danalar gibi falan yatamıyosun şekerim hiççççççççççç hayal kurma....sabaha kadar bebek emzirmekle ve onu susturmakla uğraşıysn,gözünü korkutmayım şimdi ne uyursan ne dinlenirsen kar....çocuk olduktan sonra uyku haram annneye....heleki ilk 6 ay nevrin dönüyo vala

Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

Back
X