• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kizlar bisey sorcam ayrintili ultrasonda hersey inceleniyorya bebegin zihinsel biseyi olup olmadigida cikiyor mu ortaya? Bilgisi olan var mi? Hamilelik degisik sorularla kafami yoruyor paylasmak istedim.

ben de bu ayrıntılı ultrason meselesini anlayamadım tam olarak, kafamda hiç bir şey canlanmıyor :) sanırım gitmeden anlayamayacağız. bebeği olan, daha önce de yaptırmış olan arkadaşlar aydınlatsınlar bizi.

kızlar e bebek internet adresnde hast.çıkıslarında baya indirim var.bilginize:33::33::33::33:

ay evet baktım ben de, çok güzel şeyler var. mağazada da aynı indirim var mıdır acaba, bana yakın sayılır internetten alacağıma mağazadan alırım hemen elimde olur aslında :44:

dr. sezaryen deyince anestezi uzmanıyla özellikle konuştum benim 9 ay boyunca geçmeyen bel ağrılarım vardı, ya iğneden dolayı sakat kalırsam diye endişeleniyodum saolsun beni rahatlattı, Allaha şükür dediklerini yapınca iğneden dolayıda sorun yaşamadım, dikiş atmadılar zaten sezaryen yerine yapışma oldu, hani duyarız ya ayağımı üşüttüm sezaryen yerim ağrıyor diye maşallah hiç öyle bi ağrımda olmadı sadece çok iş yaptığım zaman belime omzuma yüklenince ona bağlımı bilmiyorum ama epidural iğne olan yerler sızlıyor geçmeyecek bi ağrı değil ama çok hafif hissediyorum geçip gidiyor zaten ilaç kullanmadan :)

bende çok tırsıyorum 6 yıl önce sezeryan oldum sezeryan sırasında uyanıp bağırmışım tekrar anestezi vermişler şimdide korkuyorum ama alttan uyuşturmalı istiyorum bende tansiyonda var bakalım yaparlarmı ?

Günaydın annişleer :)

Sanırım telefon markasından kaynaklı tatlım ben de sendekini bulamadım çünkü..

Rica ederim canımcım:))

Rica ederim tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım ya bnm dediğim app storede var seninkide google play da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız ne yapıyorsun sen... bir daha yapma böyle eğer içine sinmiyorsa bile odaları teker teker yap... bende ayda bir dip köşe yapmaya karar verdim haftada birde sil süpür camlar için birini çağıracağım o kadar cesaretim yok camlar olunca perdeler yıkanmalı püff bak şimdi içim daraldı eskiden 3-4 ayda perdelerimi pırıl pırıl ederdim. 4.5 ay oldu :5:

biraz geç oldu ama öyle ağrıyınca tuzlu su yada asprin atılmış suda ayaklarını dinlendir iyi geliyor...

İçime sinmiyo canım bi de kaynanam böyle inceden inceden laf sokunca dayanamıyorum napım iki odamı yaptım bnde ztn oturma odamla küçük bi odam vardı onu.
Perdelerimi hiç sorma ztn eşim yanımda sigara içiyo camın kenarında o perdeler oldu leş bn topluyorum eşim dağıtıyo darlandım canım darlandımmm

ebebeğe bende gidiyorum bu akşam :46::46: madem indirim var kaçırmıyalım demi :52::52:
özellikle şunu alıcam bayıldııımmmmm :52::52:

$çilek.webp

hııı tmm cnm konuşmuşluğum var tanıyorum yardıma ihtiyacın olursa yaz. Sonuçlar hakkında :52::52:
Nerden tanıyorsun kız :26::26: Hangi sağlık ocağına bağlısınız siz. Biz gökdereye bağlıyız.
ebebeğe bende gidiyorum bu akşam :46::46: madem indirim var kaçırmıyalım demi :52::52:

Eki Görüntüle 1176332
ayyy çok sevimli ama bu kısa kollu. Kış bebeği olacak bizimkiler yok mu uzun kollusu ?

Nerden tanıyorsun kız :26::26: Hangi sağlık ocağına bağlısınız siz. Biz gökdereye bağlıyız.

ayyy çok sevimli ama bu kısa kollu. Kış bebeği olacak bizimkiler yok mu uzun kollusu ?

yazın giyebileceği gibi alıcam cnm çok beğendim fiyatıda 15 tl :24:
aile hekimleriyle çalışıyoruz cnm biz türkiye genelindekilerin hepsiyle görüşmüşümdür :34:

yazın giyebileceği gibi alıcam cnm çok beğendim fiyatıda 15 tl :24:
aile hekimleriyle çalışıyoruz cnm biz türkiye genelindekilerin hepsiyle görüşmüşümdür :34:
Onlar hastane çıkışı yani yeni doğan bedensiz diye biliyorum canım yanıltmak istemem ama siteden bak istersen beden varsa gösterir.
Aile hekimlerinin muhasebeciliğini mi yapıyonuz napıyonuz anlamadım valla :1::1:

kızlar cildin çatlamaması için neler yapıyosunuz benim ilkinde çatladı bunda da çatlarmı bilmiyorum

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404381916.692557.webp
Ben bi sitede bunu buldum canım ama dha uygulamadım hiç bişi sürmüyorum ben daha ama eczanelerde satılan ürünlerden kullanmıcam bitkisel kullanıcam bnde

İçime sinmiyo canım bi de kaynanam böyle inceden inceden laf sokunca dayanamıyorum napım iki odamı yaptım bnde ztn oturma odamla küçük bi odam vardı onu.
Perdelerimi hiç sorma ztn eşim yanımda sigara içiyo camın kenarında o perdeler oldu leş bn topluyorum eşim dağıtıyo darlandım canım darlandımmm

kayınvaliden yardım edeceğine laf mı sokuyorsa hiç duyma canım bak böyle yap :36: tabi ki evi toplarsın, düzeltirsin ama sen çok ağır temizlik yapıyorsun hem sana hem bebeğe zarar verir canım Allah korusun.
eşine de anlatmaya çalış açsın okusun internetten sigaranın dumanının ne kadar zararlı olduğunu, biliyordur elbette ama hamilelere iki kat zararlı bu meret. hem şimdi yaz zaten çıksın pencerede, balkonda içsin. şu sigaranın kokusundan, dumanından isinden pisinden o kadar nefret ediyorum ki :53:

gitmeden önce ara bence, bazen netteki indirim mağazada olmayabiliyor.

Kızlar ben halen hastanemi seçmedim. Hangi hastanelere gidiyorsunuz. Avrupa yakası olanlar yazabilir mi?

Avrupa yakasında nerde oturuyosun canım
Bende baya araştırdım hastane burda da sordum sadece bi arkadaş vital hospitali önerdi bana ama bana uzak kalıyodu sen bi bak belki sana yakındır
Bende şimdi Duygu hastanesine gidiyorum 500 evlerde canım

Kizlar bisey sorcam ayrintili ultrasonda hersey inceleniyorya bebegin zihinsel biseyi olup olmadigida cikiyor mu ortaya? Bilgisi olan var mi? Hamilelik degisik sorularla kafami yoruyor paylasmak istedim.

canım beyin yapısına bakıyorlar ancak beynin işleviyle ilgili bir sonuç alınmıyor ;)

Onlar hastane çıkışı yani yeni doğan bedensiz diye biliyorum canım yanıltmak istemem ama siteden bak istersen beden varsa gösterir.
Aile hekimlerinin muhasebeciliğini mi yapıyonuz napıyonuz anlamadım valla :1::1:

hastane çıkışlarının olduğu bölümde ama belkide bu hastane çıkışı değildir canım 0-3 ay ve 3-6 ay seçenekleri var.
aile hekimlerinin kullandığı programın yazılımcısıyız biz :34:

hastane çıkışlarının olduğu bölümde ama belkide bu hastane çıkışı değildir canım 0-3 ay ve 3-6 ay seçenekleri var.
aile hekimlerinin kullandığı programın yazılımcısıyız biz :34:

He beden varsa tamam o zaman :34:
Hmm firma ismi neydi canım senin ? bak merak ettim şimdi :1:

Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak :24::49:

Canım hayırlı olsun prensesin :) topice bir çiçek daha geldi :))

kızlar e bebek internet adresnde hast.çıkıslarında baya indirim var.bilginize:33::33::33::33:

Hemen bakıyorum :)) sağol tatlım

kızlar cildin çatlamaması için neler yapıyosunuz benim ilkinde çatladı bunda da çatlarmı bilmiyorum

Canım lierac krem önerdi Dr.um aldım bakalım inşallah işe yarar ;)

Eki Görüntüle 1176332

Ayyy çok şeker bu :) fananay bunu çok pis kıskandıııııııı :D
şaka bir yana Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X