• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:

Canım lütfen üzme kendini sonuçu garanti olmayan bir test için....bebeğini daha çok yorar senin üzülmen...dualarımızda olacaksın canım..kalbini ferah tut birşey çıkmayacak inşallah...

Rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallah. Oyle cok korkuorum ki bisey olacak diye 😥😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım inşallah...kötü düşünüp çağırmayalım kötüyü..Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:

Canim o testler yuzdeyuz sonuc degil ki .....uzulme rabbim saglikli bi sekilde yavruna kavusmani
nasip eder insallah...bol bol dua et

Canım lütfen üzme kendini sonuçu garanti olmayan bir test için....bebeğini daha çok yorar senin üzülmen...dualarımızda olacaksın canım..kalbini ferah tut birşey çıkmayacak inşallah...

İnşallah canım inşallah...kötü düşünüp çağırmayalım kötüyü..Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah ;)

İnsallah iki gun once merdivenlerden dusunce beyin takili kaldi benim korkuya :(

Canim bencede degismez artik seninki rahat ol.benimki degisirse bana surpriz olur artik hep kizim diyorum ama alisveris yapmiyorum dr kesin bise desin once diye :)

Degisikmis canim hic duymamistim.bende bugun vaselin kakao yagli kremini aldim cildim o kadar kuruki hemen icine aldi bol bol surmeme ragmen.artik onu hergun surucem ben ne olursa olsun catliycam eminim bu kurulukla.lieracta alsam catliycaktim yani.yaglardan yapiskan his olur diye korkuyorum acikcasi..
İnsallah iyi gelir hic catlamazsin canim :)

Kakao yağı iyi geliyomuş diye duydum bende canım senin dediğinden bende alıcam bunu 2 günde bir uygulasın demiş çatlıcağın varsa zaten çatlıyosun da biz en azından nemlendirelim çatlakları azaltmış olalım

yakınlarınıza amniyosentez yapıldımı
Benim ikili testim 50de 1 çıkmıştı cvs yaptırdım istanbulda sonucum temiz çıktı üçlü test en çok yanılma payı olan test istiyosan amniyonsentez yaptır için rahat olsun ama ultrasonda da hersey yolunda dediyse doktorun bence test hatalı pozitif çıkmıştır ama öyle bile olsa yaşadığın stresi anlıyorum

İnsallah iki gun once merdivenlerden dusunce beyin takili kaldi benim korkuya :(

Canım çok geçmiş olsun:( dikkat et kendine yavaş yavaş in çık dikkatli ol artık;)

Canım çok geçmiş olsun:( dikkat et kendine yavaş yavaş in çık dikkatli ol artık;)

Cok tesekkur ederim. Valla giriste oturuorum korkudan ewden cikamadim iki uc gundur :) ama iyi bi ders oldu daha dikkatliyim artik :)

Butikbebe diye bir sitede çok tatlı şeyler var kızlar %100 pamuktan üretilmiş bebeklere göre diyo ama bilemedim gene de bedenleri de var bi baksanıza şunlara :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404640423.786502.webp

Meraba canım bence de dantelli çok sağlıklı olmaz ileriki aylar için alınabilir süslü süslü giydirirsin :)
Organik bildiğin iyi bi marka var mı canım ben de öyle almayı düşünüyorum

Evet motherlove ve idil baby'ninkiler güzel cnm. Birde Gap'in urunleri guzel. Zamanin var daha bu markalara bakip karar verirsin.

Son düzenleme:
Oğluma bir sürü bir sürü bir şeyler almak istiyoryum ama kocam kızıyor :( daha 5 ay var abartma diyor :( çok sinir oluyorum bu duygusuzluklarına!

kız anneleri artık cinsiyetler belli oldu sıra geldi kıyafetlere:) ben bu hastane çıkış setlerinde beyaz üstü dantelli olanlara merak sardım.sizce ne dersiniz? Acaba kullanışlımı deneyimli anneler yazarsa sevinirim :emir_bebek:

canım rahat giydirebilinir kıyafetlerden seç aç bi incele öyle al ilk bebeişimde rahat olmuştu önden çıtçıtlı kıyafetler felan

Decavit kullanıp da mide bulantısı yaşayan var mı hanımlar ?

oğluma bir sürü bir sürü bir şeyler almak istiyoryum ama kocam kızıyor :( daha 5 ay var abartma diyor :( çok sinir oluyorum bu duygusuzluklarına!

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım 7.ayına doğru al bencede şimdiden hepsini alma

canım kan alıp yurdışına gönderiyorlar amniyosentesden daha iyi demişti doktor riskide yok demişti 2500tl ücretiydi

ikiz mi 😊😊maşallah ne güzel . Allah bagıslasın bızlere hepımızın kı senın erken bellı olur evet 😊demek benım besıncı altıncı ayı beklemem gerekıcek . Cevremdekılerı dusundum eskı hamılelıklerını falan bır turlu tutturamadım 😀cok guzel hamıle kıyafetlerı var ama karnın cıkmayınca gıyemıyosun tabı 😃

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

giydiğin pantolonun beli rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz canım ilerleyen aylarda göreceksin karnın birden büyüyecek sende şaşacaksın heleki tekmelerini felan net hissemeye başlayınca işte gebeliğin balayı dönemii

Merhaba Sevgili Aralık anneleri.. Bende nasipse 25 Aralık annesi olacaklardanım:)
Şimdi 15. haftadayım ve bulantı kusmalarım hala devam ediyor :(( Sizde de devam ediyor mu hala? Zofran bile kar etmiyor..

Ve inşallah bir oğlum olacak :):34:

merhaba sevgili aralık anneleri.. Bende nasipse 25 aralık annesi olacaklardanım:)
şimdi 15. Haftadayım ve bulantı kusmalarım hala devam ediyor :(( sizde de devam ediyor mu hala? Zofran bile kar etmiyor..

Ve inşallah bir oğlum olacak :):34:

merhaba canım benim bulantılar 14.haftada geçti baya prima bella saat var verdiğimiz hastalar memnun bulantıyı baya gideriyor

Back
X