• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

2 hafta önce benim de sancı gibi aralıklarla kasıklarımda ağrı olurdu ama rahim büyümesine yordum hep. Dayanılmayacak gibi değildi kesinlikle ama benimkiler. Doktoruna bir sor istersen.
bana doktoruna sor deme bacımmmm
:) hani sağımda olsa apandist diye acile gidecezde sol oluncak rahim genişlemesi vs... diyip duruyoz çekiyoz ağrıyı
doktorda zaten ben sana dememişmiydim ağrıyacakkkkkk aynı soruları sorup durma diyo :)

farklı sorularada delleniyo :23:

kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip durdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...

diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....

bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??

gunaydınlar, ama bende 17+3 um , bısı hıssetmıyorum , ılk gebelıgım :) merak edıyorum bende bı sorun yok dımı ? benım gıbı hıssetmeyen warmı ?

kılo hıc almadım cok dıkkat edıyorum !

haftaya 3lu test we cınsıyet ıcın gıdıces dr a , ıple cekıyorum :)

7 kilomu aldin cok almissin cnm ya daha simdiden, bende 68 ile hamile kalmistim 69 um simdi. Bu arada evet bu tekme seklinde hisseden disardan.gorenler falan bunlar icin cok erken gibi genelde 5.ay ve sonrasi hissedilir bu kadar net. Ben 20 haftalik oldum hala tik yok dedigin gibi bizim 2.gebelik olunca yagda bagladik ondanmidir nedir hissedemiyoruz.

Kilo konusunda sana arkadaşlık ediyorum. 5 kilo aldım 20. haftamın içindeyim. Ama ben senin gibi dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum :1::1: Gerçi bu aralar hiç iştahım yok sürekli soğuk soğuk meyve yiyorum. Canım başka bir şey istemiyor :15:

Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo :((((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..

Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo :((((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
heyyy maşallahhh bacımmm.... öyle demeee sağlık olsun kilo olayı çözülür tabi maksimum sınırlarıda aşmamak gerek yine temkinli ol ;)

bana doktoruna sor deme bacımmmm
:) hani sağımda olsa apandist diye acile gidecezde sol oluncak rahim genişlemesi vs... diyip duruyoz çekiyoz ağrıyı
doktorda zaten ben sana dememişmiydim ağrıyacakkkkkk aynı soruları sorup durma diyo :)

farklı sorularada delleniyo :23:
Ayy demedim farzet. senin doktorun atarlıymış :1::1:

Bünyeden heralde başka bir açıklaması olamaz.

heyyy maşallahhh bacımmm.... öyle demeee sağlık olsun kilo olayı çözülür tabi maksimum sınırlarıda aşmamak gerek yine temkinli ol ;)

bacı yemiyom daha neyine temkinli olayım anacım. yediğim peynir domates salatalık yeşil fasulle kabak patlıcan et köfte onu da mı yemiyim gı etme eyleme:) benimki kilo değil ödem hareketsizlikten kaynaklı.

:1::1: Hamilelik bu belki yeni uyanmışsındır belli mi olur :1::1: Şahsen ben evde olsam tüm gün yataktan çıkmam hadi çıktım diyelim tv karşısında yine yatarım :1::1::1::1:
İnş Allah sonuçlarınız iyi çıkar ama ultrasonda görülürdü kötü bir şey olsa. Oyyy ne güzel gördün bebişini darısı bizim başımıza :1::1:
Yüksek olması problemmiş evet düşük olmasını çok kale almıyorlar aşırı düşük değilse tabii. Hayırlı test sonuçların çıkar İnş Allah.

amin canım, inşallah :16: aslında şekerim normale göre baya düşük sayılır ama başka bir problemim olmadığı için sıkıntı olmuyor.

hareketsizim diyordun canım ondan olabilir. olsun ya sonuçta sağlıksız beslenmiyorsun, dikkat ediyorsun. ondan sonrası metabolizmaya bakar işte. yavruşun doğduktan sonra verirsin zaten, 2 kuzucuk sende o kiloyu bırakmaz merak etme :)

bacı yemiyom daha neyine temkinli olayım anacım. yediğim peynir domates salatalık yeşil fasulle kabak patlıcan et köfte onu da mı yemiyim gı etme eyleme:) benimki kilo değil ödem hareketsizlikten kaynaklı.
bak ya kendi sıkıntına kendin cevap vermişin zatennn....
ye tabi canın ne istiyorsa az az ama sık sık yee
ama yiyip uzanma
yiyip yatma
bol sıvı iç hele de su iç ve saat 17 den sonra veya sabah 10 a dek (malum sıcaklara çarpılmadan)
şöyle bir alışverişe çıkan hatun nidasıyla enerjik yürü derimmmm :)
bende bu ay bol bol yatak yorgan yıkamaktan kilo almadım diyommmm ama daha büyük temizlik olayı duruyooo
cidden ödemdir ama ödemin bu aylardan başlarsa sonra iyice bacakların şişer be bacım allah korusun....
sen evin içide olsa hareket et çok yormadan kendiniii ;)
ve cidden bol su iç arada da şu havalarda iyidir erik kurusu hoşafı üzüm hoşafı yap 1 kase tüket söktürücüdür ;)
yoksa yediklerinde iş yokk takma kafanaaa ;)
yolu yarıladık zatennn ;):9:

şimdi benim çevremde akraba olsun arkadaş olsun her neyse bir çok kadın arkadaş tüm hamileliklerinin en başından son anına dek günlük gibi ajandaları doldurmuşlardı .
neyse geçen bir muhabbetle bana da yaz muhakkak dedilerki ilk bebişde yazıyordum heyecanla ama 3. ayında kaybedince bu sefer o ilkindeki gibi ne heyecan ne heves kalmadı anlayacağınız... vel hasılı kelam yazmıyommm zaten yazı yazmayıda sevmemmm pek bakmayın sizlerle konuşmayı seviyorum tek :)
hani kadınlar kulübü konuş gönder linki yapsaa inanınnn konuşup onu öyle gönderirim ya neyse:9::9::9::9::9:
şimdi yazsam mı
yazmasam mı
yazarsam nerden başlasam yahut yazmalımıyımmm ne dersiniz
hani hep bir kızım olsun istemişimdir kız olsa yazardım çeyiziylede hediye ederdim ama oğlan oluncakkk o hevesimde gitti yazacam anı olacak iyi hoşta sonraaa oğlana versem gelin :9:yırtar atarrr ;)
yazmıyım dimi
:)

bak ya kendi sıkıntına kendin cevap vermişin zatennn....
ye tabi canın ne istiyorsa az az ama sık sık yee
ama yiyip uzanma
yiyip yatma
bol sıvı iç hele de su iç ve saat 17 den sonra veya sabah 10 a dek (malum sıcaklara çarpılmadan)
şöyle bir alışverişe çıkan hatun nidasıyla enerjik yürü derimmmm :)
bende bu ay bol bol yatak yorgan yıkamaktan kilo almadım diyommmm ama daha büyük temizlik olayı duruyooo
cidden ödemdir ama ödemin bu aylardan başlarsa sonra iyice bacakların şişer be bacım allah korusun....
sen evin içide olsa hareket et çok yormadan kendiniii ;)
ve cidden bol su iç arada da şu havalarda iyidir erik kurusu hoşafı üzüm hoşafı yap 1 kase tüket söktürücüdür ;)
yoksa yediklerinde iş yokk takma kafanaaa ;)
yolu yarıladık zatennn ;):9:

amin canım, inşallah :16: aslında şekerim normale göre baya düşük sayılır ama başka bir problemim olmadığı için sıkıntı olmuyor.

hareketsizim diyordun canım ondan olabilir. olsun ya sonuçta sağlıksız beslenmiyorsun, dikkat ediyorsun. ondan sonrası metabolizmaya bakar işte. yavruşun doğduktan sonra verirsin zaten, 2 kuzucuk sende o kiloyu bırakmaz merak etme :)

evet sıkıntım hareketsizlik. işim masa başı. evde ne yemek ne ütü ne sil süpür hiç bi iş yapmıyorum. tek yaptığım salata yapıp sofra kurup kaldırmak. çocuk da beni yormuyor, baba aşığı. yemeğini baba yediriri banyosunu baba yaptırır. biblo gibi hareketsizim sonuç böyle..ramazan bitsin akşam yemeğimizi öne çekelim yürüycem inşallahhh..
kgökçe üzüm hoşafı kalori bombası anacım üzümün kurusu da yaşı da hoşafı da şekeri fırlatır yemiyorum ben.

şimdi benim çevremde akraba olsun arkadaş olsun her neyse bir çok kadın arkadaş tüm hamileliklerinin en başından son anına dek günlük gibi ajandaları doldurmuşlardı .
neyse geçen bir muhabbetle bana da yaz muhakkak dedilerki ilk bebişde yazıyordum heyecanla ama 3. ayında kaybedince bu sefer o ilkindeki gibi ne heyecan ne heves kalmadı anlayacağınız... vel hasılı kelam yazmıyommm zaten yazı yazmayıda sevmemmm pek bakmayın sizlerle konuşmayı seviyorum tek :)
hani kadınlar kulübü konuş gönder linki yapsaa inanınnn konuşup onu öyle gönderirim ya neyse:9::9::9::9::9:
şimdi yazsam mı
yazmasam mı
hani hep bir kızım olsun istemişimdir kız olsa yazardım çeyiziylede hediye ederdim ama oğlan oluncakkk o hevesimde gitti yazacam anı olacak iyi hoşta sonraaa oğlana versem gelin :9:yırtar atarrr ;)
yazmıyım dimi

haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))

kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip dukasik agrilarinda genislemeden dolayi oluyor bende 4. ayima kadar cok cektim kasuk agrisi rdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...

diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....

bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??

canim bebegin saglikliysa kiloyu sorun etme kasik agrinda genislemeden oluyor bende 4. ayima kadar cok cektim kasik agrilarindan simdi rahatim eger vucudun icin yag kullaniyorsan gögüs uclarinada sür yumusat iyice sorun olmaz

canlar teşekkürler hepinize aldım tişörtümüzü :) fananayım seninki kaldı yaa :(

evet sıkıntım hareketsizlik. işim masa başı. evde ne yemek ne ütü ne sil süpür hiç bi iş yapmıyorum. tek yaptığım salata yapıp sofra kurup kaldırmak. çocuk da beni yormuyor, baba aşığı. yemeğini baba yediriri banyosunu baba yaptırır. biblo gibi hareketsizim sonuç böyle..ramazan bitsin akşam yemeğimizi öne çekelim yürüycem inşallahhh..
kgökçe üzüm hoşafı kalori bombası anacım üzümün kurusu da yaşı da hoşafı da şekeri fırlatır yemiyorum ben.
ben şekersiz yapıyom bacımmmm
danelerindende 3 tane ancak yiyommm ;)
bu arada maşallahhhh bu doğuracağmız veledlerde inşallah baba aşığı olurdaaa bende öyle saltanat kurarım
ev işi yapmaktan nefret ediyom zatennnnnnn:30::30:

haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))

hahah canim seninkide iyiymis benim kv de de yelekleri saklamis verecem dio renkleri solmus safti kaymis :) aslinda yeni örsen filan die konuyu actimda tik yok onlari vercek hatra die bende atarim kesin

ben şekersiz yapıyom bacımmmm
danelerindende 3 tane ancak yiyommm ;)
bu arada maşallahhhh bu doğuracağmız veledlerde inşallah baba aşığı olurdaaa bende öyle saltanat kurarım
ev işi yapmaktan nefret ediyom zatennnnnnn:30::30:

inşallah babacı olur süper rahatlık canım :))
sen çalışıyordun değil mi? ne iş yapıyorsun?

değişik isim arayan arkadaşlar,
arkadaşımın kızına neris ismini koymuşlar. çerkezce imiş. gözbebeğim demekmiş.

bak ya al işte iyi gelin bile atmışşşşş :)
ama kız evladım olsa o saklardı tamammm hipotezimi doğruladığın için çok sağolasın bacımmm
şaka bir yana bende atardımmmmm kvde verecek ohooooooooooo bananeee derdim :)

canim bebegin saglikliysa kiloyu sorun etme kasik agrinda genislemeden oluyor bende 4. ayima kadar cok cektim kasik agrilarindan simdi rahatim eger vucudun icin yag kullaniyorsan gögüs uclarinada sür yumusat iyice sorun olmaz
:) bakalımm ne zaman büyürse karnım o zaman geçecek yada hafifleyecek desene

göğüs uçlarına hiç bişey kullanmıyorummm valla:) tek kullandığm mustela çatlak engelleyici krem onuda karnıma sürüyom arta kalanı göğüs altlarna değdiryom o kadar

şimdi yazsam mı
yazmasam mı
yazmıyım dimi

Canım kötü düşünme artık ihtimal çok aza indi inşallah :) sen başla yazmaya...ben abarttım gebelik testi yapmadan önce başladım yazmaya :D senin bebiş de mi erkek canım? ay öyle dedin için burkuldu bir anda resmen yaaa yok yok atmaz benim oğlum kıyamaz manevi değeri var sonuçta :)

Canım biraz da bünyeden sanırım ya ben okula gittim geldim hep ayaktaydım, kilolu değilim ve dediğim gibi tatlı ve abur cuburdan tiksindim hiç yemedim 4 aydır..ve özellikle ilk11 hafta çok kustum..ona rağmen kilo aldım, sorunsuz tiksintisiz bir hamilelik gelirsem yandım demek ki tam yuvarlanırdum :)) ama benim suçum değil hep TSH ın oyunu bunlar!

Geline geeelll fena ay:)) Yaaaa çok kötü olluyorum ben şimdiden nasıl vercem oğlumu yaa...geçen eşim de oğlumu ondan çok sevcem diye kıskandı ''çok sevme yarın evlenip bi kızın peşine gider bayramlarda ancak görürsün '' dedi bana :( sonra şaka yaptım fln diye güldü baya ama çok üzüldüm oturdum ağladım çocuk gibi..

canlar teşekkürler hepinize aldım tişörtümüzü :) fananayım seninki kaldı yaa :(

Güle güle giysinler inşallah tatlım :) ben biraz erken davrandım sanırım elimde kaldı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahah canim seninkide iyiymis benim kv de de yelekleri saklamis verecem dio renkleri solmus safti kaymis :) aslinda yeni örsen filan die konuyu actimda tik yok onlari vercek hatra die bende atarim kesin

at tabi yaaa hele ki örgü yelek, yıkana yıkana şaftı kayar gider:)

inşallah babacı olur süper rahatlık canım :))
sen çalışıyordun değil mi? ne iş yapıyorsun?
öğretmenim bacımm ama feci yoğun olurum dersler özel ders master şimdi bir tezimi yazabileydim hayırlısıylaaa bu hamilelikmi tsh mı ne acaip tembel yaptı beni
sen ne örüyon ya bacımm ;) işler güçler nedir?
değişik isim arayan arkadaşlar,
arkadaşımın kızına neris ismini koymuşlar. çerkezce imiş. gözbebeğim demekmiş.
bu aradaaaa aaaaaa
benimmmm de arkadaşımmm neris koymuştu ve çerkezdiler yoksa biz tanışıyozmu
dermişim

Back
X