• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında :1::1: sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz:49:

Bizim oğlumuz olacak ismide EYMEN olacak inş Allah.

Kıpırdamıştır ama uyuyakalmışsın işte canım. Çok endişe ediyorsan git doktora ama daha şimdi çok ta büyük değiller heran hissedemeyebiliyoruz.

nettende okudum 20den sonra tam net hissedecekmişiz hatta 23. haftadan sonra yazıyor kafayı yemezsek iyidir

Bu zamana kadar geldik ya yemeden bundan sonrası da geçer :1::1:

inş. cnm inş. ama 1 ay çok uzun doktora söledim bide arayı bu kadar açmayalım diye pimpirikliğim bu yüzden bence. detaylıdan sonra görüşelim dedi oda ısrarla alla alla parasını basar gelirim dicektim ama adamda çok yoğun yaaa onada hak veriyorum

merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizi :ssz: moralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum :50::50:

Caniiimm hic ama hic canini skma..beni 2 hafta once cagirdilar kontrole..gittim kan ve idrar verdim..enfeksiyon cikti dediler..korkuttular beni..snra ebe kalp atisini dinlemeyelim duyamayiz cunku dedi..ii dedim ben de takmadim ama o enfeksiyon olayina cok taktim..ertesi gun hemen doktoruma gittim..idrar kulturu yapildi tahliller vs..hicbisi cikmadi..stres yaptigimla kaldim yani..dun de tetanoz icin gittim..yine yapalim dediler tahlil yaptirmicam dedim..yok yere stres yaptirdiniz gecenlerde dedim tahlili soktum gozlerine..iste sen hamilesin herseye stres olma bilmem ne yapmamiz lazim dediler istemiorum yapin asimi gidicem dedim..ii peki o zaman kendi drunda yaptir tahlilleri bize ulastir dediler..bebegin kalp atisina bakalim dediler..neyse atarlanmiim daha fazla dedim yattim actim gobegimim.abidik gubidik bi alet getirdi ebe bole tansiyon aletinden hallice :D nasi garip ses cikario ama karnima koymadan..neyse koydu karnima donduruo donduruo bi ses var ama bagirsak sesim midir kalp atisi midir bole baya derinden..neyse dur yakalicam simdi dedi yakalayamadi da..tamam duyulmuo tam net ama kalp atisini alet algiladi.dakikada su kadar atio bilmem ne dedi bisiler..yani demem o ki takilma ocaklarin dediklerine bu kadar..bi arkadasima da bebegin kalp atisi yok hemen druna git demisler o da aglaya aglaya gitmis druna..bebek gayet saglikliymis..snra kavga etmis gidip ocaktakilerle :D ay cok uzun yazdim kusura bakma :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Caniiimm hic ama hic canini skma..beni 2 hafta once cagirdilar kontrole..gittim kan ve idrar verdim..enfeksiyon cikti dediler..korkuttular beni..snra ebe kalp atisini dinlemeyelim duyamayiz cunku dedi..ii dedim ben de takmadim ama o enfeksiyon olayina cok taktim..ertesi gun hemen doktoruma gittim..idrar kulturu yapildi tahliller vs..hicbisi cikmadi..stres yaptigimla kaldim yani..dun de tetanoz icin gittim..yine yapalim dediler tahlil yaptirmicam dedim..yok yere stres yaptirdiniz gecenlerde dedim tahlili soktum gozlerine..iste sen hamilesin herseye stres olma bilmem ne yapmamiz lazim dediler istemiorum yapin asimi gidicem dedim..ii peki o zaman kendi drunda yaptir tahlilleri bize ulastir dediler..bebegin kalp atisina bakalim dediler..neyse atarlanmiim daha fazla dedim yattim actim gobegimim.abidik gubidik bi alet getirdi ebe bole tansiyon aletinden hallice :D nasi garip ses cikario ama karnima koymadan..neyse koydu karnima donduruo donduruo bi ses var ama bagirsak sesim midir kalp atisi midir bole baya derinden..neyse dur yakalicam simdi dedi yakalayamadi da..tamam duyulmuo tam net ama kalp atisini alet algiladi.dakikada su kadar atio bilmem ne dedi bisiler..yani demem o ki takilma ocaklarin dediklerine bu kadar..bi arkadasima da bebegin kalp atisi yok hemen druna git demisler o da aglaya aglaya gitmis druna..bebek gayet saglikliymis..snra kavga etmis gidip ocaktakilerle :D ay cok uzun yazdim kusura bakma :)

ahahaha iyikide yazmışsın cnm keyfim yerine geldi :1::1: tşkler bilgilendirmen için benlede hiç ilgilenmediler zaten bidahada gitmem mecburlar kontrol etmeye eve gelip kontrol etsinler o zaman :19::19:

ahahaha iyikide yazmışsın cnm keyfim yerine geldi :1::1: tşkler bilgilendirmen için benlede hiç ilgilenmediler zaten bidahada gitmem mecburlar kontrol etmeye eve gelip kontrol etsinler o zaman :19::19:

Hayir zaten yeterince stres altindayiz surekli aklimizda bebek var..bulantilar azaldi hatta bitti..kipirdanmalar da baslamadi adamakilli iki uc gunde bir bi pit yeter sana der gibi gobustekiler de :D bi de bunlarin bu tarz davranislari cok sinir bozucu oluo..bi de bana dio ki iste stres yapma bilmem ne..ii de en buyuk stresi sen yasatiosun be kadin :D bi yuru gitttttt :D yani demem o ki takma onlari sen :) doktorun ne diosa o :)

Teşekkür ederiz teyzesiii :)

Canım o Hamilelikten hiç.tabir etme rüyaları ben geçenlerde sakallı doğum yapmıştım oğlumda hacı sakalı kadar sakal vardı düşün :D

Bende onceki gece bebegimi kaybettim ruyamda canim esim sahurdan sonra yanima gelince cok kotu ruya gordum bebegimi kaybettim dedim uyku arasindayim hala gozumden yaslar akiyo esim sarildi hormonlardan canim hepsi hamilelikten dedi tekrar daldim uykuya :)
Ama takilmamak gerekiyo cidden bilincalti bize oyun oynuyo..

Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..

evet canım takılmamak gerek, ben de tabir etmeye çalışmadım da çok kötü görünce etkisinden çıkamadım sadece. ben de doğurmuşum bebeğimi ama fananaycığım seninki iyiymiş benimkinin yanında, öyle halde gördüm ki been..kucağıma bile alamadım korkudan :( neyse geçti bitti....

önerinizle bende baktım ve hastane çıkışı set aldım 1 günde teslim ediyorlar kargo parasıda yok çok şaşırdım ürünler yumuşacık fiyat ucuz diye tereddütte kalmıştım ama firmayı araştırdım fabrikadan halka satış siteleriymiş

http://www.crazybebe.com/crazy-baby-hastane-cikisi-pembe-8052

inanılmaz uygun fiyat 2 gün önce stokta 36 tane gorunuyordu 11 tane kalmış :)

canım bende bakıyorumda sen hangilernden aldın bi 44 lükler var onlarda tulum falan yok onlardan mı aldın

inş. cnm inş. ama 1 ay çok uzun doktora söledim bide arayı bu kadar açmayalım diye pimpirikliğim bu yüzden bence. detaylıdan sonra görüşelim dedi oda ısrarla alla alla parasını basar gelirim dicektim ama adamda çok yoğun yaaa onada hak veriyorum
Evet yoğunda oluyorlar. Benim doktorda çok yoğun. Ama napalım bizde pimpirikleniyoruz :)
Hayir zaten yeterince stres altindayiz surekli aklimizda bebek var..bulantilar azaldi hatta bitti..kipirdanmalar da baslamadi adamakilli iki uc gunde bir bi pit yeter sana der gibi gobustekiler de :D bi de bunlarin bu tarz davranislari cok sinir bozucu oluo..bi de bana dio ki iste stres yapma bilmem ne..ii de en buyuk stresi sen yasatiosun be kadin :D bi yuru gitttttt :D yani demem o ki takma onlari sen :) doktorun ne diosa o :)

Benim hemşirem çok iyi yağ. SAğlık ocağımızdan çok memnunum valla. Aşımı yaparken bile bak ağrın olmayabilir ama olursa diye anlatıyorum herkeste olmaz gözün korkmasın ama bil diye giriş yaptı. Çok şeker bir kadın valla :) Şanslı hissettim kendimi. Bu günde tahlil sonuçlarımı açıkladı telden bende bakayım barkod numarasını verin kendi doktoruma götüreyim dedim. Bak o zaman bazıları kırmızı oklu yüksek ve düşük olanları önemseme onlar gebelikte olabiliyor. Her hangi bir şey yok deyip daha çok rahatlattı. :)
Insallah rabbım o gunlerıde nasıp etsın:nazar:
Aminnn.

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında :1::1: sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz:49:

benim daha kesin değil ama dr büyük ihtimalle kız dedi kısmetse çarşamba günü kesinleşçek
amaaa kız olursa AYŞE ADA erkek olursa eşimin adını da koycam yani ATA DAVUT olacak kısmetse :49::emir_bebek:

Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığından :( Burun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan :( Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
Burun bandında herhangi bir kimyasal madde yok hayatım, sadece burun derisini hafif yukarı kaldırdığından nispeten rahat nefes alıyorsun, kullanabilirsin.. Ben de öyleyim 2 aydır, ağzımdan nefes almaktan sinir geldi..

canım benim tşk ederim.
4 lü testte trizomi 18 riski yüksek çıktı
amniyosentez oldum
bugün sonuç çıkacak

Güzel haberlerle gel canım,aklım sende.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadece :1::1: Bende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.:43::43:

Bana sorarsan uzun kollu al derim, tam en soğuklara denk gelecekler ve hareketsiz zamanları olacak, tek katta o kollar buz oluyor.. Benim evim aşırı sıcak olmaz o yüzden kızımı da kalın giydirip büyüttüm, çok şükür daha antibiyotik bilmiyoruz..

günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.bişey danışmak istiyorum doktora da sordum ama normal dedi geçti.1 haftadır burnum tamamen tıkalı ve nefes alamıyorum.damla ya da ne bilim herhangi bişey kullanmadım.serum fizyoloji yaptım gene çözüm olmadı.habire vicks sürüp duruyorum artık geceleri.yapabileceğim başka bişey var mı bebeğe zarar vermeden beni rahatlatıcak.tadım tuzum kaçtı tamamen bu yüzden :(

Gebelikte kan oranı artıp kılcal damarlar genişlediği için burun tıkanıklığı olurmuş, bi süre böyle gidecek hayatım hepimiz öyleyiz..

merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizi :ssz: moralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum :50::50:

20. hafta ve sonrasında duyulur canım daha küçüksünüz.

Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle kullanırsınız inşallah canım :) memnun kaldıysan ben de sipariş vereyim de deneyelim...kargo ücreti yoktu dimi?? bir de indirim çekini herkese mi veriyorlar?

kargo ücreti yok evet, indirim çekini üye olurken cep numarasını girenlere veriyorlar soru gonderiyorlar yanıtlıyosun % 20 indirim çeki kazanıyosun

bunu 6 liraya aldım 7,5 yazıyo ama uye girisi yapınca bana ozel indirimli 6 lira görünüyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Burun bandında herhangi bir kimyasal madde yok hayatım, sadece burun derisini hafif yukarı kaldırdığından nispeten rahat nefes alıyorsun, bandı. nabilirsin.. Ben de öyleyim 2 aydır, ağzımdan nefes almaktan sinir geldi..

Güzel haberlerle gel canım,aklım sende.

Bana sorarsan uzun kollu al derim, tam en soğuklara denk gelecekler ve hareketsiz zamanları olacak, tek katta o kollar buz oluyor.. Benim evim aşırı sıcak olmaz o yüzden kızımı da kalın giydirip büyüttüm, çok şükür daha antibiyotik bilmiyoruz..

Gebelikte kan oranı artıp kılcal damarlar genişlediği için burun tıkanıklığı olurmuş, bi süre böyle gidecek hayatım hepimiz öyleyiz..

20. hafta ve sonrasında duyulur canım daha küçüksünüz.

Aynen canım ya. Boğazım şişti artık, gece ağzımın kurumasından sürekli rüyamda su içtiğimi görüyorum :D ama bir türlü susuzluğum geçmiyor :D bugün eşim alıcak o bandı inşallah işe yarar

Allah nasip ederse oğlumuz olacak canım ismi kesinleşti artık YAĞIZ EYMEN olacak inşallah :)

Bizim oğlumuz olacak ismide EYMEN olacak inş Allah.

Pipidaşım bizimkiler adaş da oldulaaarrrrrr. :D :D

Son düzenleme:
slm kızlar biz bugün doktor kontrolümüze gittik 16+5 günlük olduk %90 kız dedi doktorumuz.
Tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda doktordan önce saglık ocagına gittim hemşire detaylı ultrasonu yaptır sonra yapalım dedi bebeğin organları tam gelişimini tamamlasın ona göre bakalım 20.haftanda gel dedi hatta. Doktoruma da sordum oda detaylı ultrasonu 22. hafta da yaptırırsın sonrada tetanozu yaptırısın 30. haftaya kadar zamanın var dedi tetanoz için zaten dedi. Bu arada isim bulmak ne kadar zormuş bi türlü isim beğenmiyoruz. kız anneleri sizler isim olarak neler düşündünüz.

daha çıkmamış sonucumuz :(
beklemek iyice stres yapıyor. offf..

evet canım takılmamak gerek, ben de tabir etmeye çalışmadım da çok kötü görünce etkisinden çıkamadım sadece. ben de doğurmuşum bebeğimi ama fananaycığım seninki iyiymiş benimkinin yanında, öyle halde gördüm ki been..kucağıma bile alamadım korkudan :( neyse geçti bitti....

Aman Allah korusun didoşum ..hep gebelikten bu rüyalar sakın tabirine fln bakma canım..Sağlıklıca gelecekler kuzular inşallah ;)

Back
X