Caniiimm hic ama hic canini skma..beni 2 hafta once cagirdilar kontrole..gittim kan ve idrar verdim..enfeksiyon cikti dediler..korkuttular beni..snra ebe kalp atisini dinlemeyelim duyamayiz cunku dedi..ii dedim ben de takmadim ama o enfeksiyon olayina cok taktim..ertesi gun hemen doktoruma gittim..idrar kulturu yapildi tahliller vs..hicbisi cikmadi..stres yaptigimla kaldim yani..dun de tetanoz icin gittim..yine yapalim dediler tahlil yaptirmicam dedim..yok yere stres yaptirdiniz gecenlerde dedim tahlili soktum gozlerine..iste sen hamilesin herseye stres olma bilmem ne yapmamiz lazim dediler istemiorum yapin asimi gidicem dedim..ii peki o zaman kendi drunda yaptir tahlilleri bize ulastir dediler..bebegin kalp atisina bakalim dediler..neyse atarlanmiim daha fazla dedim yattim actim gobegimim.abidik gubidik bi alet getirdi ebe bole tansiyon aletinden hallice

nasi garip ses cikario ama karnima koymadan..neyse koydu karnima donduruo donduruo bi ses var ama bagirsak sesim midir kalp atisi midir bole baya derinden..neyse dur yakalicam simdi dedi yakalayamadi da..tamam duyulmuo tam net ama kalp atisini alet algiladi.dakikada su kadar atio bilmem ne dedi bisiler..yani demem o ki takilma ocaklarin dediklerine bu kadar..bi arkadasima da bebegin kalp atisi yok hemen druna git demisler o da aglaya aglaya gitmis druna..bebek gayet saglikliymis..snra kavga etmis gidip ocaktakilerle

ay cok uzun yazdim kusura bakma :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.