Haklisin canim simdi toparladim kendimi ama sancim gecmedi. Ben kasilmaya raziydim. kasilmalar tipki senin anlattigin gibi. Bnmki saat basi 2-3 kere oluyo ve uzun suruyo. Kilosunu takmamin sebebi gelmekte acele ediyo olmasi. Ister istemez uzuluyo insan.
Kuzum ben o Kasılmaları 20. haftadan beri yaşıyorum:) 32 hafta dolduğunda o kadar arttı ki 4dk da 1 gelmeye başladı. 2 gün sonra da hastaneye yattım. O kadar ilaca rağmen yine kasıldı yine kasıldım.şimdi evdeyim hala kasılıyorum ve artık önemsemiyorum.
Dr um da artık doğurabilirsin korkma diyip duruyo. Çünkü taa 20.haftadan beri doğum riskiyle yaşıyorum ve 34.haftaya kadar gelebilmek inan çok büyük nimet..
Yani diycem o ki bu kadar üzülmene gerek yok. Doğum yapsan da tehlikeli haftalarda değilsin..gönül ister ki en az 36 dolsun ama kısmette ne varsa o oluyo. Bak bnm oğlum 33+2 de doğdu. O zamana dek en ufak sıkıntım yoktu. Suyum fazlaydı ve bu başlı başına erken D. sebebiymiş. Dr um hiç bir önlem almadı hiç bir uyarı yapmadı. Şu an yaşıtlarıyla hiç farkı yok. 1.5 yaşında konuşmaya başladı. Ilk aylar zor geçti ama sonra normal süreç neyse onu yaşadık.
Bir de seninki tam Dr kontrolüne denk gelmiş şanslısın. İlaçlar işe yarıycaktır . Hatta ben derim ki hastaneye yat. Serum takviyesi çok rahatlatır..
Bir de şöle bişi var. Bazı kadınların rahmi devamlı kasılır ama doğumu başlatmazmış. Huzursuz rahim deniyo buna. Dr um bana seninki öyle dedi. Bu kdr kasılmaya rağmen ne rahim ağzın kısalıyo ne açılma oluyo. Yoksa şimdiye çoktan doğururdun dedi.Seninki de öyle olabilir. Stres yapma. Her şey olacağına varıyor...