benimde öyle oldu asm de ki hemşire de kanımı alınca çok hızlı dolunca şişeler kan basıncının aşırı fazla olması kan hacmini artırdığından kütlemize ağırlık olarak yansıdığını söylediler.. yağ et değildir yani kan dan o kilo kandan
bizimkide öyle olduu odası kutu gibi kaldı ee tüm karyola dolap şifonyer raf ve de sandığını alınca odamız küçücük kaldı :)
watsons daki 7 li paketlerde ve 3.5 tl idi bacım... diğerleri pahalı azcuk
bu numune olayını taaaa 20 gün oldu galiba 20 gün önce burda paylaştık bir çok annişde bende istedik ama depend den ne gelen var ne gidennn... bize yollaamdılar ya hu hep evdeyiz hani

benim de hala hazır değilll yaaa çantaa olayı... zaten içimden en geç ben doğuracam gibime geliyor
mobilyalarımız çok çok benziyorrrr

güle güle kullan bacım sende
istedikte ne oldu hala gelecekkk birde 15 günde elinizde yazıyor du
yaaaaa haydi hayırlısıyla gelsin bıdıklarınnn bacım

bacımmmmmm ne oldu yahu daha dün yazıştık aynı günüz diyeee... seni böyle okuyunca inannn kasıkalrım ağrıdı iyimisin şimdi???
amannnn yorma kendini bişeymi yaptın da oldu yoksa tamamen bebişin isteğiylemi oldu bu kasılmalar yaaa.. çok çok şaşırdımmm heyecanlandım inann.... allahım en hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin de benim daha bir çantam bile hazır değillllllll ben burda çene çalıp arkdşlarla misafircilik yapıyozzz yaaa ayyyy...
kimyager25
bacım şimdi iyisin di miii