2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

neden ümitsizsin adet sancısı gibi belirtiler transfer sonrasi gebe kalmış olsan bile olabiliyorr icini ferah tut eger tutmamissa zaten üzülüceksin onu o zaman düşünürsün şimdi iyi düşün hayatta hersey mucize..

geçen seferki negatif denememdede aynı belirtim olmuştu çok heveslenmiştim ama olmamıştı yine aynı ağrılar ve olmıycağını düşünerek çok üzülüyorum...
dondurulmuşlaydı 2 emb. bahçeci de oldu ama geçen ki gibi 6 ve 7 günden itibaren ağrılarım var.

geçen seferki negatif denememdede aynı belirtim olmuştu çok heveslenmiştim ama olmamıştı yine aynı ağrılar ve olmıycağını düşünerek çok üzülüyorum...
dondurulmuşlaydı 2 emb. bahçeci de oldu ama geçen ki gibi 6 ve 7 günden itibaren ağrılarım var.
tamamen tesaduf olabilir bu belkide tutmamasinin sebebi suan yaptigin streste olabilir.. eger sonunda uzuluceksen en azindan sonucu alana kadar stres yapma bence herseyi zamaninda yasamak en iyisi doktorun kimdi bahcecide

Sen bu kadar takarsan hic iyi olmaz canım bence pek foruma girme gez kafa dagit esinle..hassassin bayağı..seni kötü etkileyebilir..inşallah tutar tevekkül et artik sen elinden geleni yaptin doktorlar da yapti..gerisi nasip..

Merhaba arkadaşlar benimde sen transferim oldu bugün başım ağrıyor benim hep adet olacağım zaman başım ağrır moralim bozuluyor ya adet olmam değil mi

Merhaba arkadaşlar benimde sen transferim oldu bugün başım ağrıyor benim hep adet olacağım zaman başım ağrır moralim bozuluyor ya adet olmam değil mi
canım daha bugun transfer olmussun turunma zaten ilk üç gunde olmuyormu mantıken böyle düşünmemen lazım..

Uf moralim çok bozuk ya
canim ama ilk gunden boyle olmazki biraz dusunursen anlicaksin madem tutunma ilk 3 gunde olursa oluyo diyelim 3. gun tutunucak senin basinin agrimasi hicbisey ifade etmez ama suan yaptigin stres cok sey ifade eder.. ama burdaki herkes cok olumsuz dusunuyo yaa kiziyorum valla

canim ama ilk gunden boyle olmazki biraz dusunursen anlicaksin madem tutunma ilk 3 gunde olursa oluyo diyelim 3. gun tutunucak senin basinin agrimasi hicbisey ifade etmez ama suan yaptigin stres cok sey ifade eder.. ama burdaki herkes cok olumsuz dusunuyo yaa kiziyorum valla
Haklısın vallahi canım çok olumsuz düşünüyoruz galiba iyi düşünelim iyi olsun değil mi sen nasılsın hangi aşamadasın

Haklısın vallahi canım çok olumsuz düşünüyoruz galiba iyi düşünelim iyi olsun değil mi sen nasılsın hangi aşamadasın
ben persembe kontrol heralde.transfere 5 6 gunum var benim tahminim.. bende cok stresliyim ama kotu dusunmuyorum cunku eger olmassa o zaman zaten uzulur kotu dusunurum.simdi en azindan ani yasamak lazim olmasa bile, bu ben stres yaptigim icin olmayacak... mutlu haberlerinizi bekliyorum dua ediyorum insallaahh :)

Meraba canim evet bugub hayirlisiyla transferim oldu.2.kalite tek embriyo bakalim cok umut vaad eden bi tablo diil ama hakkimizda hayirlisi.hastaneden ve dokturum şahin beyden hic bir sıkintim olmadi yogun olmalarina ragmen bence gayet olaylara hakim ve ilgililer sen hangi merkeze gidiyorsun.dondurulmuslardan once taze transfer denemis miydin.benim ilk denemem bu direk dondurulmasi uygun goruldu o sekilde ilerledi tedavim.
Rabbim uygun görürse verir canım hiç tablo kötü deme.. inş. anne oluruz hepimiz.. ben pembe mavi.ye gittim şahin bey çok yoğundu dediğin gibi.. ilk taze emriyo denedik 7.haftada kaybettim ikizlerimi.. ocakta 2 dondurulmuş daha var onları deneyeceğim inş. çok heycanlanıyorum bi o kadar da korkuyorum.. hakkımızda hayırlısı inş..

Rabbim uygun görürse verir canım hiç tablo kötü deme.. inş. anne oluruz hepimiz.. ben pembe mavi.ye gittim şahin bey çok yoğundu dediğin gibi.. ilk taze emriyo denedik 7.haftada kaybettim ikizlerimi.. ocakta 2 dondurulmuş daha var onları deneyeceğim inş. çok heycanlanıyorum bi o kadar da korkuyorum.. hakkımızda hayırlısı inş..
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırız.Benimde transfer günü hariç 5.günüm.Hiç bir belirtim yok hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum napıyım.

ben sembe kontrol heralde.transfere 5 6 gunum var benim tahminim.. bende cok stresliyim ama kotu dusunmuyorum cunku eger olmassa o zaman zaten uzulur kotu dusunurum.simdi en azindan ani yasamak lazim olmasa bile, bu ben stres yaptigim icin olmayacak... mutlu haberlerinizi bekliyorum dua ediyorum insallaahh :)
Hadi hayırlısı canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Düşündüğün için teşekkür ederim canım valla kasıklarda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi :)) heyecanla çarşamba gününü bekliyorum

Back
X