2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tatlım bişey sorcam..
biz sperm arttırmak için tada sperm oluşması için bişey kullanmıyoruz..
acaba neler kullanabılır esım???
nette baktım bitkisel ilaçlar var ama ne bıleyım ki
cym plus die bi ilaç gördümm de

Aynı zamandan adet olduk aynı zamanda hamile kalsak keşkeeeeeeee

sendemi bürütüüüüsssss...
ovulasyon testlerini yapınca aynı zamandamı yumurtlayacaz görürüz

kankam 3 kişi alıncak senide alırım merak etme ama tüp parası biriktiriyorum sorular ÜCRETLİ

senin gibi sorumlu i bağyanı kaçırmamak lazım ama sorular ücretli ona göreeeee

benim gibi bağyanı bulmuşsun bi de ücret talep ediyorsun aksine ödeme yapmalısın

Gülden abla özeline bakrmısın:44:

baktım çoktan kiiii

bitkisel ilaçlar yerine doktorun önereceği vitamin vs...birşeyler kullanması daha doğru olur bilmediğim şeyleri öneremem canım..
bi de başkasına yarar sende sorun yaratır bilemeyizki en güzeli doktordan böyle bir şeyi talep etmek..

Fıstık sendemi ovulasyon testini yapacaksın çok sevindirik oldum :)))
Ben normalde 28 günde bir adet oluyorum senin ne kadar sürüyor cnm

Kızlar nasipse yarın tedavimize başlıycaz, bugün adet oldum bu 5. deneme olucak bende hiç ama hiç heycan yok içimde garip bir duygu var ama adı heycan değil:26:

Yazdım canımcım

Kızlar nasipse yarın tedavimize başlıycaz, bugün adet oldum bu 5. deneme olucak bende hiç ama hiç heycan yok içimde garip bir duygu var ama adı heycan değil:26:
canım benim tekrar hayırlı olsunn inşallah bu son olacak bi tanem

Hayırlı olsun şimdiden cnm... o duygu biraz korku biraz heyecann karisimi bisiyyy.....

Rabbim yaninda neler var... bizin gelin dogum yapti bebek alti aylik.. regl gormedim diye dr a gidiyo... iki aylik hamile.... sanirim biz bu isin nadil yapıldığını bilmiyoruz kizlar

doğru %75 indirim sana o zaman canım

hehe :)
saol canımmmmmmm..

Çilekli sütün yanına cupcake de yakaşır :)
Benim nick daha lezzetliiiii bikerem

oylee belkım ama ben çilekli sütü çok sevıyorum..

kızzz cupcakelove kıskançlığa başladıııııııııı ayağını denk al

yerim ben onun kıskançlığınıııı bişeycik olmazz..
siz benım canımsınızzzzz :)

dımı canım haklısın doğru...
ama doktor bize hiçbşey vermediiii.....
bakalım hayırlısı...

ayy canımm cok sevındımmmmmmmm yaa..
inşallah bu son olurr hayatımmmmmm..

Gunaydinn mutlu sabahlar herkese

günaydınnnnn şekerrr

Fıstık sendemi ovulasyon testini yapacaksın çok sevindirik oldum :)))
Ben normalde 28 günde bir adet oluyorum senin ne kadar sürüyor cnm

yok canım ben yapmayacam eskiden kalma bir kaç tane var aslında yaparsam onları yaparım...
bende 28 günde bir oluyorum çok yakın zamanlarda yumurtlayacaz belliki...

Rabbim yaninda neler var... bizin gelin dogum yapti bebek alti aylik.. regl gormedim diye dr a gidiyo... iki aylik hamile.... sanirim biz bu isin nadil yapıldığını bilmiyoruz kizlar

tatlımm onun kısmetı öyleymmiş..
yoksa işi bilip bilmemek deil meselee..
maalesef alnımızda ne yazdıysa onu yaşıyoruz.
ALLAH beterinden saklasın

saolun kızlar Allah razı olsun inşlh Rabbimden hep hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun dedim evet galiba yaşadığım tarifsiz duygu adı KORKU yine NEGATİF kelimesi duymaktan korkuyorum ama yapacak hiçbirşeyimiz yok sadece DUA....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…