2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
climara forte kullanıyorum canım ben .. ama hiç belime yapıstırmadılar göbeğime ve kollarıma yapıstırıyorum ben

ewettt işte bu..... harikasın didemmmm.... bu dr bel diye tutturdu... sen göbek ve kola mı yapıştırdın...senin ki tuttu... bende kendi dr um mu olsam ne... ilaçç protokolümü değiştiriyorummmm... dr bilmiyo zaten.. bilse aynı işlemi 4 kez tekrar eder mi :)))

canım bende climarayı göbek kol sırt bel 2 günde 1 değiştirerek kullanmıstım önemli olan kalp üzerine yapıstırmamak bide sırttayken kalp tarafına yapıstırma

ben dogum haneye giricem o yüzden sanlıyım canım
kızzz söylemiştim ama hatırlamıyon galiba bizimkide erkek..
sizinki gibi prensimiz geliyooo

unutmuşum canım yaaa bu sıralar çok unutkanım geçen gün hergün içtiğim mide ilacının ismini unuttum inanırmısın

demekki bu sene erkek senesiydi kime baksam erkek doğurdu ne güzel Rabbim bizede nasip etsin erkek kız farketmez sağlıklı olsunda

evet canım erkek senesi galibe dediğin gibi benm etrafimdakilede hep öyleler..
dediğin gibi inşallah bizede hayırlısıyla nasip olur arkadaşım

Insanlar bizleri rahat biraksalar belkide cocugumuz olsun olmasin gerikalan hayatimizi birseyleri kabullenerek yasyacagiz.
Birde isde bizim cocuk var birsürü problem Ne yapacaksin cocugu? sorusu beni delirtiyor........

Son düzenleme:
off offf .... benim ilk denememde 3 tane idi.. 21 yumuırtam vardı.. 17 si döllendi...beş yıl içinde 1 yumurtaya düştüm...
canım yanlışmı anladın acaba??benm 3 tane embriyo koyuldu onu demek istemiştim..
ilk denememde 2 taneydi 1 i tutundu kalp atısı durdu kaybettim..
2 denemede 3 tane donmus bebeğim vardı
1tanese 2. kalite diğer ikisi 1. kaliteye yakındı ama malesef tutunamadılar..
bende 23 yumi toplandı 18 öllendi 6 tane 1. kaliteydi ohss olunca hepsi 3 erli olarak donduruldu

yok cnm doğru.. benim ilk denemem de 21 yumurtam oldu.17 si döllendi.3 embriyo transfer edildi... diğerlerini dondurdum.. sonra donmuşların 14 ünden biri canlı kaldı... onu transfer ettik... gecen yıl iki embriyo.. tuttu ve sonra kanama ile gitti... bunda bir embriyo

kesinlikle canım çok haklısın... bnde seviyorum merkezimi ama bazı yönleri hoşuma gitmiyor parasal yönden sömürülüyoruz gibime gliyor... kafam çok karısık:26: zaten tedavime2-3 ay sonra baslamayı düşünüyorum karamandayım git gel zor oluyor :44:

Insanlar bizleri rahat biraksalar belkide cocugumuz olsun olmasin gerikalan hayatimizi birseyleri kabullenerek yasyacagiz.
Birde isde bizim cocuk var birsürü problem Ne yapacaksin cocugu? sorusu beni delirtiyor........

aynen canım sana katılıyorum

Amin canım inşallah. canım yaş mevzusu ne ? Rapor falan çıkartmak gerekiyormuş sonrasında devlet %80 inin karşılıyor tedavinin dediler. Heryerde geçerli mi bu ?

cnm ya cok haklisin benimde is cevremde bizde cocuk varda ne oluyor iyiki cocugun yok cok rahatsin yada neden evlat edinmiyorsun biz olsak evlat edinirdik bosuna bekliyorsun yorumlari bazen biktiriyor evlat edinmek tabiki cok guzel ama zor bir surec buna tek basina karar verememki once Allahin sonrada benim ve esimin bilecegi birsey.. herkezin kendine gore bircok sebepleri var bunu kim bilebilirki..

Canim evlat edinmek belki bir kadin icin kolay ama erkek icin cok zor. Ben onada raziyim. Hamuru hangi kivamda yoguracagin senin elinde.

merhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun Rabbim tez vakitte kucaklarınızı hayırlı saglıklı evlatlarla doldursun..

bnde inş Rabbim izin verirse 2014 ocak ayında tedavime baslıyacagım adetimi bekliyorum 2 gün gecti ama hala olmadım gecen aya bi 14 gün estrofem kullandım bırakalı 15 gün oldu o mu yaptı acaba gecikme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…