- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
banyoya girmem gerekio ama bu saat olmuş ben hayla burdayım
kokucam nerdeyse![]()
gel ben yıkayım seni
şöyle bi kese atayım ohh miss hadi git banyonu yap
pis kokak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banyoya girmem gerekio ama bu saat olmuş ben hayla burdayım
kokucam nerdeyse![]()
blowhole25 geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır. İnsan hayal kırıklığına uğruyor biliyorum ama belki de Allah seni başarısız bir denemeden korudu. İyice iyileş, kendine iyi bak bir ay sonra başlarsın ne olacak. Zaten çok bekledik :)
geçmiş olsun kuzum.. en azından yumilerle ilgili bi sıkıntın yok.. cevap vermemesi yada başka bişi gibi..
elbette bu durumda kötüdür biliyorum ama tevekkül etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok.
mesela ben tedavim iptal olmuştu ama yumurta yani zar zor elde edilen yumurta cevap vermediği için..
inşallah bir dahaki aya nasip eder yaradan..![]()
tatlım tedavin iptal olmuş bundada vardır bi hayır inşallah bi dahaki ay başlarsın ve bebeğine kavuşursun
saol tatlım herşeyde vardır bir hayır diyorum. fena grip oldum yaa![]()
derya naber canım? sen ne aşamadasın?
valla kuzum bahçeci ve istanbul tüple görüeşecem bakalım..Nolsun canım be.geçen hafta istanbuldayım. Ama koşturmacada geçti.babam minisküs ameliyatı oldu benimde doktorlarda işlerim vardı.idrar yollarında enfeksiyon varmış, şimdi iyiyim ama antibiyotik falan vermişti tık diye kesti valla. arkadaşın düğünü vardı falan filan nasıl geçti anlamadım. Tüp bebe işinide bekliyom öyle neyi beklediğimi bilmeden aynı senin gibi. Bilmiyom istanbulda denermiyim tekrar. Kimseye laf anlatacak halim yok her kontrol dönüşünde annemin ablamın görümcemin sorularına cevap vermek istemiyorum. Kimsenin akıl vermesine tahammülüm kalmadı valla artık. Olursa belki burda bakıyım diyorum ama burasıda pahalı işte.en azından bi jinekoloğa gideyim diyorum.
Diyorum da diyorum işte.
Hangi merkezi düşünüyorsun varmı biyer aklında?
gel ben yıkayım seni
şöyle bi kese atayım ohh miss hadi git banyonu yap
pis kokak![]()
Ilk başta 300lerle denedik sonrasında 150doz denedik .öyle de aynı böyle de aynı.en sonuncuda doktora dedim ben iğne kullanmak istemiyorum normal siklüste kaç tane yumi oluşursa ona göre bakalım sonuçta dozu değiştirincede bişey farketmiyor 2yada 3 oluyor toplanacak yumi. Öyle de denedik.ama kısmet olmadı işte.anlamadım. Ne zaman nerde başlıcam bende bilmiyorum valla.çok istiyorum aslında ama soru işaretlerim var:26:
büyürler yumiler ama artık stres yok canım
yorulmak evet hepimiz yorulduk ama eşlerimizde çok yoruldular
benimki bana stresini belli etmemek için moral vermek için çırpınıyolar
seni çok iyi anlıyorum hastanenlerden bıktık
ama bebeklerini düşün lütfen stresini yazılarından hissediyorum ben biliyor musun eski
sevecen 9ay yerine stresli bir 9ay var artık:26::26:
lütfen stres kontrolü yap canımın içi
bu arada ben süperim geçen grip oldum İstanbul randevum ertelendi
benim tedavim 2 ocağa kaldı yani tamamen 2014 lü olcam ben
Canim selam sende sarp beylemi denidun lucrin kullandinmi peki bende regliyi bekliyorum sonra gelsin gonal f ler bende hep onu kullandim insallah kavusuruz yavrularimiza allah yardimcimiz olsun
Iyı geceler herkeseBizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Okuduklarıma göre benzer şeyler yaşayanlar çok. Sormak istediğim doktorumuz 6 haftalıkken birşeyler ters gidiyor dedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ama 8 haftalık olana kadar bekletti. Biz ölüp ölüp dirildik. Benzer şeyleri yaşayanalra hatırlattığım için üzgünüm, ama sizi de böyle beklettiler mi? Bir de tekrar denemek için ne kadar bekleme süresi verdiler.
arkadaşlar bizim egunalimiz editör oldu
ama hala oyun oynamaktan vazgemiyo
gelde muhabbet edek![]()