• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar çok üzgünüm yaa tedavim birdaki aya ertelendi :43: 2 gün oldu gonal f başlamıştım biliyorsunuz; ama bugün çok kötüydüm sabah köründe bir ateş, boğaz ağrısı, öksürük, yataktan kalkamıyorum şiddetli baş ağrısı, ateşim 38.5 oldu bütun vucüdüm ağırı vardı. dr.umu aradım dedi böyle olmaz yumurtaların etkilenmez ama sen 2-3 güne iyi olamazsın ve anestezide zorlanırız uyandırmada sıkıntı yaşanır dedi:( burnum tıkalı ikiside nefes alamıyorum..
hemen acile gittik iğne vurdurlar ikitane, birsürü ilaç...Allahım ya :((( bundada avardır bir hayır diyoyorum ama çok üzgünüm:50::50:

ne diyeceğimi bilemedim okuyunca çoooook geçmiş olsun canım...

Güldenim yaktın beni :1::1:Günler geçmez oldu :27:

tıp acımasız şekerim ben bilimsel gün veriyorum sana :1:

Güldenciğime söz verdim :16:Benim Minnak 2. Gün emriyosu oyüzden geç tutarsa diye erken yapmayı düşünmüyorum ama 1ocak tatil koçişimle öğrenmek için yapalım diye beni gaza getiriyor 2 Ocak'ta işte olcak izin alamazsam diyo bilemedim valla:26:Editörüm bu konuda ne diyorsun 1günden bişey olur mu?:26:

sen bugün 8.günündesin ayrıca 2.gün embriyosu olduğundan bir günde geriden geliyorsun aslında 7.günde bile sayılırsın embriyo gelişimi olarak:52::52::1: salı günü yaptır testini varsa bişiler çıkabilir.

ne diyeceğimi bilemedim okuyunca çoooook geçmiş olsun canım...

tıp acımasız şekerim ben bilimsel gün veriyorum sana :1:

sen bugün 8.günündesin ayrıca 2.gün embriyosu olduğundan bir günde geriden geliyorsun aslında 7.günde bile sayılırsın embriyo gelişimi olarak:52::52::1: salı günü yaptır testini varsa bişiler çıkabilir.
7.günmüüüüüü:53::53: Güldenim ne yaptın sen iyice günler geri gidiyorrrrr :27:Eşimde çarşamba yaptıralım diyor acilden giriş yaptırırım tatil olduğuiçin.inşallahhh sonu güzel olsun:16::16:

7.günmüüüüüü:53::53: Güldenim ne yaptın sen iyice günler geri gidiyorrrrr :27:Eşimde çarşamba yaptıralım diyor acilden giriş yaptırırım tatil olduğuiçin.inşallahhh sonu güzel olsun:16::16:

:9::9::9::9:
canım şaka yapıyorum ben 3.gün transferinde test tarifi transfer gününden sonraki 12.gün oluyor sendeki 2.gün embriyosu olduğundan test günün 13.gün oluyor onu demek istedim tabiki 11.günde de belli olur sonuç...

hava güneşli üzel ama ben dün bütün gün gezip alışveriş yaptığımdan bugün temizlik yapacam ama olsun hava güneşliyse temizlik yapmak için insanın enerjisi daha bol oluyo :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21:

güldencim yılbaşı akşamı için senin şu çilekli çiskekinden yapayım diyorum ama bu sefer şeftalili yapmak istiyorum nasıl olur sence yada kızılcıklı bana bir fikir ver bide bugünden yapsam salı gününe kadar dolapta bekletsem daha güzel olurmu yoksa olmazmı

bide çiskekei yapmışken yanına tuzlu kurabiyeler yapıp yarışmaya katılsammı acaba diyede düşünüyorum

sen cevaplarını yaz ben öğlen namazımı kılıp geliyorum

iyi düşünki iyi olsun herşey canım Rabbim büyük kalbini yüreğini ferah tut :38:

inşallah canım sonu iyi olsunda bir kaç gündür çektiğimin hiiiiiiiiiiiçççç ama hiç önemi yok..

hava güneşli üzel ama ben dün bütün gün gezip alışveriş yaptığımdan bugün temizlik yapacam ama olsun hava güneşliyse temizlik yapmak için insanın enerjisi daha bol oluyo :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21:

kolay gelsin canım....
komadayım ben hiiiç bişi yapmayacam...

güldencim yılbaşı akşamı için senin şu çilekli çiskekinden yapayım diyorum ama bu sefer şeftalili yapmak istiyorum nasıl olur sence yada kızılcıklı bana bir fikir ver bide bugünden yapsam salı gününe kadar dolapta bekletsem daha güzel olurmu yoksa olmazmı

bide çiskekei yapmışken yanına tuzlu kurabiyeler yapıp yarışmaya katılsammı acaba diyede düşünüyorum

sen cevaplarını yaz ben öğlen namazımı kılıp geliyorum

şahane olur şeftali sosu ile..
4 tane şeftali
1 yemek kaşığı nişasta
ve şeftalinin tatlılık durumuna göre bir yemek kaşığı toz şeker (şeker kısmı sana kalmış ister at ister atma pişirirken tadına baka baka atabilirsin yeteri kadar)
nişasta ve kabukları soyulmuş şeftalileri blendar da püre haline getir tencereye al kısık ateşte kaynayana kadar pişir soğuyunca cheescake nin üzerine dök...

bugün yap bencede salı günü tam kıvamında olur..

şahane olur şeftali sosu ile..
4 tane şeftali
1 yemek kaşığı nişasta
ve şeftalinin tatlılık durumuna göre bir yemek kaşığı toz şeker (şeker kısmı sana kalmış ister at ister atma pişirirken tadına baka baka atabilirsin yeteri kadar)
nişasta ve kabukları soyulmuş şeftalileri blendar da püre haline getir tencereye al kısık ateşte kaynayana kadar pişir soğuyunca cheescake nin üzerine dök...

bugün yap bencede salı günü tam kıvamında olur..

sağol canım cevabın için o halde şeftali soslu yapıyorum şeftalileri yazdan yıkayıp kabuklarını soyup derin dondurucuya atmıştım iyiki atmışım şimdi işime yarayacak :9::9::9::9::9::9::9:

inşallah canım sonu iyi olsunda bir kaç gündür çektiğimin hiiiiiiiiiiiçççç ama hiç önemi yok..

kolay gelsin canım....
komadayım ben hiiiç bişi yapmayacam...

piiiişşşşt komada olmak falan senin gibi güçlü bi kadının ağzına hiç yakışmıyo hayatta herşey bizim için sadece tek dileğim Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın gerisi kolay inşallah yarın senin bayramın olur canım dualarım seninle :34::34::34::34::34::34::34:

sağol canım cevabın için o halde şeftali soslu yapıyorum şeftalileri yazdan yıkayıp kabuklarını soyup derin dondurucuya atmıştım iyiki atmışım şimdi işime yarayacak :9::9::9::9::9::9::9:

valla süper oldu kış günü şeftali soslu tatlı yapabileceksin...
merakla bekliyorum canım son halini..

piiiişşşşt komada olmak falan senin gibi güçlü bi kadının ağzına hiç yakışmıyo hayatta herşey bizim için sadece tek dileğim Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın gerisi kolay inşallah yarın senin bayramın olur canım dualarım seninle :34::34::34::34::34::34::34:

Amin canım inşallah...
sözkonusu kendimse güçlüyüm evet ama sevdiklerime bişi olmasın yeterki...etrafa karşı güçlüyüm canım eme kendi içimde öyle değilim şu an geçicek elbet...

valla süper oldu kış günü şeftali soslu tatlı yapabileceksin...
merakla bekliyorum canım son halini..

Amin canım inşallah...
sözkonusu kendimse güçlüyüm evet ama sevdiklerime bişi olmasın yeterki...etrafa karşı güçlüyüm canım eme kendi içimde öyle değilim şu an geçicek elbet...

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Back
X