Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oluyor valla ama ben daha çok iyi olmadığımda oyun oynuyorum kötü hallerimi buraya yansıtmamak için kendimi oyuna veriyorum..
Olmaz efenim biz seni her halinle seviyoruz
Bizimm burada olmamızın sebebi
Dertlerimizi paylaşmak birbirimizden güç almak için
Zaten herkese rol yapıyoruz burda bari gözyaşlarımızı akıtalım dimi
Kötü olduğundada bizimle ol
Özel olabilir. Yaşadıkların ama duygular geneldir duygularını paylaş bizimle![]()
bak bugün tek bir kez bile oyun oynamadım
ama her an kaçabilirim kulübe
duygularımı anlatmam gerekirse endişe,korku,üzüntü hali var..
yarın belli olur durum ona göre zaten şehirdışına çıkmam gerekebileceğimden sizinle paylaşırım...
yarın belli olur durum ona göre zaten şehirdışına çıkmam gerekebileceğimden sizinle paylaşırım...
kendin gidiyosun diye banada bişi demiyosun dimiiiiiiiİnşallah endişelerin boş çıkar canımm
Tamam bugün gidebilirsn bende ablama gidecem
İyi pazarlar herkese
konunun ne olduğunu bilmeyince yazacağım eksik veya hatalı olacak tereddütünde kalıyorum. aklımdasın arkadaşım, inşallah güzel haberler alırsın yarın
kendin gidiyosun diye banada bişi demiyosun dimiiiiiii![]()
bak yine geldim arkamdan da konuşulurmuş
makineye çamaşır atmıştım malum istanbula gidecez inşallah
temiz temiz gidiyim dedim birazdan giderim![]()
Canımm hayırdır inşallah.umarım endişelerin korkuların üzüntülerin önemli bir sebepten değildir. Rabbim içine ferahlık versin işlerin rast gitsin inşallah.![]()
bak yine geldim arkamdan da konuşulurmuş
makineye çamaşır atmıştım malum istanbula gidecez inşallah
temiz temiz gidiyim dedim birazdan giderim![]()
yarından sonra iyi olabilirim anca bugün ehhhh işte durumundayım![]()
Bizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Okuduklarıma göre benzer şeyler yaşayanlar çok. Sormak istediğim doktorumuz 6 haftalıkken birşeyler ters gidiyor dedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ama 8 haftalık olana kadar bekletti. Biz ölüp ölüp dirildik. Benzer şeyleri yaşayanalra hatırlattığım için üzgünüm, ama sizi de böyle beklettiler mi? Bir de tekrar denemek için ne kadar bekleme süresi verdiler.
ben yeni girmeye başladım pek tanımıyorum kim ne durumda diye bilmiyorum ama bugün okuduklarımdan moraliniz bozuk gibi umarım beklediğiniz yarın nasıl bir haberse daha da iyisini duyarsınız kendinizi çok yıpratmayın :)
Kızlar iyi akşamlar ... Sizden uzak bir bas ağrım var ancak bu kadar olur... Ağrımdan midem bulanıyor umarım kusmam .....
kızlar bir gebelik haberimiz var
kendi gelir söyler diye yazmıyorum![]()
geçmiş olsun canım..
migreninmi var normalde de..