2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...

Kınaydı düğündü ben fazla gelemedim buraya hayırdır inşallah cnm ne operasyonu

Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah, acil şifalar diliyorum.

listeye hamıle olarak yazılısım inanamıyorum kaderde bu gunlerıde görmek varmıs cok sukur devamı gelsın ınsallh
Canim cok cok sevindim . Allah devamini gostersin insallah . Ayrica irenbeden de boyle pozitif sonuclu tedaviler duymak cok iyi gelio bana .
Guldncim gcmis olsun. Insallah operasyona gerek kalmaz . Hem olsa da dedigin gibi buna da sukur . Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sana ve ihtiyaci olan herkese.

sağolun kızlar tek tek alıntı yapamıyorum şu an yoğunum telefon trafiğim var okudum yazdıklarınızı...
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...

geçmiş olsun canım umarım bi an önce sağlık verir Rabbim operasyona gerek kalmaz

sağolun kızlar tek tek alıntı yapamıyorum şu an yoğunum telefon trafiğim var okudum yazdıklarınızı...
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...

geçmiş olsun canım yaa neler oldu ??
bnde 2 gündür hastaydım yatıyordum giremedim buraya hay allah ya

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok

bende sana bişey oldu zannetmiştim canım ama insanın sevdiklerininde sağlık problemi olunca kendisi gibi üzülüyor bilirim..
ne diyelim Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin inşllah

gecmiş olsun insallah tez zamanda saglıgına kavusur

Günaydın kızlar

Hastaneden geldim foruma girdim oku oku bu saati ettim

5gün iğne oldum günlük 175 doz ve şuan 4tane 11,50 mm -1 tane de 10,50 mm yumurta var. Aynı 175 doz 3 gün daha tedaviye devam perşembe kontrol. Rahim kalınlığı 7,9 mm

Bugün cetrodite iğneye başlıyorum.

Değer ve yumurtalar nasıl sizce?

Son düzenleme:

allah şifa versin cnm......

herşey gayet normal görünüyor canım sorunsuz devam etsin inşallah bebeğine kavuşmana az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…