- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Günaydın kuzum amin inşallahhGünaydın kızlar güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun inşallah...
Günaydın kızlar güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun inşallah...
fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...
fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...
Canim cok cok sevindim . Allah devamini gostersin insallah . Ayrica irenbeden de boyle pozitif sonuclu tedaviler duymak cok iyi gelio bana .listeye hamıle olarak yazılısım inanamıyorum kaderde bu gunlerıde görmek varmıs cok sukur devamı gelsın ınsallh
Guldncim gcmis olsun. Insallah operasyona gerek kalmaz . Hem olsa da dedigin gibi buna da sukur . Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sana ve ihtiyaci olan herkese.fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...
sağolun kızlar tek tek alıntı yapamıyorum şu an yoğunum telefon trafiğim var okudum yazdıklarınızı...
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...
sanada cok geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım yaa neler oldu ??
bnde 2 gündür hastaydım yatıyordum giremedim buraya hay allah ya
DARISI SIRADAKİLEREEVEEEEEEEEEEEEEE MUCİZLENE KUCAKLAŞTIĞIN GÜNLERE İNŞŞ
geçmiş olsun canım yaa neler oldu ??
bnde 2 gündür hastaydım yatıyordum giremedim buraya hay allah ya
bende sana bişey oldu zannetmiştim canım ama insanın sevdiklerininde sağlık problemi olunca kendisi gibi üzülüyor bilirim..kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok
kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok
kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok
Günaydın kızlar
Hastaneden geldim foruma girdim oku oku bu saati ettim
5gün iğne oldum günlük 175 doz ve şuan 4tane 11,50 mm -1 tane de 10,50 mm yumurta var. Aynı 175 doz 3 gün daha tedaviye devam perşembe kontrol. Rahim kalınlığı 7,9 mm
Bugün cetrodite iğneye başlıyorum.
Değer ve yumurtalar nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?