2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım hayırlı olsun bebişin inşallah..
güzelce sağlıkla önce keseyi sonra kalp atışlarını görürsün canım sonrasıda hayırlı dogum olur inşallah

Kizlar nafis girio mu? Merak ettim nerelerde?
canımmm giriyorum bende c.tesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum biliyosun
naslsın canım iyimisin..
okuduguma göre bugün kontrolünüz var herhalde hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah
bu arada ben fakülteden randevu aldım testler içinnnnn

günaydınlarrr Musmutlu bir hafta olsun süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan mutlukular güzelikler olsunnn Gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn

günaydın canım amin inş ne var ne yok topkmzde Yeni haberler varmı

günaydınlarrr musmutlu bir hafta olsun süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan mutlukular güzelikler olsunnn gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn

günaydın kızlarrrr

canlarrr günaydınnn hepinize hayırlı bir gün hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallahhhhh

canım tedavin bu ay için iptal olmus galiba hiç üzülme kuzum bundada vardır bi hayır

Hepinize çook güzel bir gün ve hafta diliyorum
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar.
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç.
Sevgiyle ve tüm iyi dileklerimle öpüyorum hepinizi.

sanda günaydın canım nasılsın bakim
iyiyim canım bildiğin gibi nasıl olsun işteyim uğraşıyorum sen nasılsın
ohhh hadi bakalım canım bu seferde iyi sonuc alda darısı keseyle pıtpıtlara olsun inşallah

Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere benimde 2Ocak dualarını bekiyorum kuzum

Canim cok sevindim. Masallah..Allah tamamina erdirsin.

cok tesekkur ederım yarın 2. kan testımı yaptıracam rabbım ızın verırse... dualarınızı beklıyorum ınsallh güzel katlanır... ve unutmayın hep dualarımdasınız

listeye hamıle olarak yazılısım inanamıyorum kaderde bu gunlerıde görmek varmıs cok sukur devamı gelsın ınsallh

DARISI SIRADAKİLEREE VEEEEEEEEEEEEEE MUCİZLENE KUCAKLAŞTIĞIN GÜNLERE İNŞŞ

iyiyim canım bildiğin gibi nasıl olsun işteyim uğraşıyorum sen nasılsın

ohhh hadi bakalım canım bu seferde iyi sonuc alda darısı keseyle pıtpıtlara olsun inşallah

allh iylik versin bnde iym çok şükür canım herşerde bi hayır var diyip çok şükür demek gerekiyor inş hayırlısı ile güzel bi yeni yıl bizlerin olsun

inşallah bu kezde beklenilen değer hatta daha fazlası gelir ve kese için randevu alırsın canım heyecanla bekliyorum haberi

Günaydın kızlar güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun inşallah...

Merhaba kizlar bu sabah 10 da transferim oldu 5.gun emriyosu :)) simdi sira test gununde hayirlisi ile guzel haberler vermek nasip olur inşallah 8 ocak test gunum.
Yıldız heyecanla bekliyorum güzel haberini... Kendine iyi bak arkadaşım.

Çok geçmiş olsun, Allah başka acı yaşatmasın.

Güldencim keyifsizliğin çok hissediliyor. Umarım bugün güzel haberler alırsın da bizimle de mutlulukla paylaşırsın. Merakla bekliyorum. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım, geç olsun da güç olmasın. Daha iyisindir umarım.
Canım çok tebrik ederim harika bir haber bu... Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…