2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere benimde 2Ocak dualarını bekiyorum kuzum

Selam kızlarrr Nasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da
Bu arada gözlerimi zor açık tutuyorum. Uyuya kalırsam şimdiden iyi gecelerrr

Selam kızlarrr Nasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da
daha erken kuzum buyuyodur tabi simdi hissetmezsin sonra agrin baslarr dozunda yuksek insalah buyurler.

aa super cnm hayirli olsun sonu guzel olsun insallah nerde basladin ? Iyiyim canin ben saol :)

2 gr olmuş fındık, maşallah
Acıbadem'de doktorum. İşlemler genartta yapılacak. Bu defa 2. gün transferi olacak herhalde. bir de onu deneyeceğiz. Herkes 5'e gitmeye çalışırken biz geri gidiyoruz. Hayırlısı artık, çok kafamı yormuyorum bu defa

burda olmus yazio evrt bakalim yarin kontrol var :) canos biliyorsun bana hep 5 yapıldı bu sefer 5 e gidicek yumim olmasina ragmen değişiklik olsun diye 3 koyduk tuttu maasalah demek lazim :)

Merhaba arkadaslarr.. cok heyecanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez ama ben bugun pek iyi degilim ..kasiklarim vee belim cok agriyor cok halsiz hissediyorum.. ve bisey olucak diye cok korkuyorum .. inşallah hersey yolundadir

hayırlı yolculuklar güzel haberler duyarız işallah
Teşekkür ederim canım

Canım o kadar mutlu oldumki
Özellikle uzun tedavilerden sonra olunca daha çok sevindim
Kendine dikkaat et canım

Selam canım yumileri düşünme onlar bissürü olacak Allahımın izniyle
Kendini de çokkyorma git yat dinlen canım

Merhaba arkadaslarr.. cok heyecanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez ama ben bugun pek iyi degilim ..kasiklarim vee belim cok agriyor cok halsiz hissediyorum.. ve bisey olucak diye cok korkuyorum .. inşallah hersey yolundadir
Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnm

Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnm

Inşallah gecmiyor saatler sanki bide aksam 7.30 a verdiler randevuyu .. Allahim bi problem çıkmaz da saglikla kucagimiza almayi da nasip eder.

Kizlarr gunaydinnn.
Ben geldim ama yine dertli geldim ayin 25i adet olmam lazimdi
Olmadim hadi dddim bazen gecikiyo 1,2 gun yine olmadim ama dun aksamdan beri kahverengi akintim oluyo sadece
Sizce nedir bu :-( adet olcakmis gibi gogsum kasiklarim agriyodu onlarda gecti sadece aIcik belim agriyo.offf delircrm ya:18:

Kizlarr gunaydinnn.
Ben geldim ama yine dertli geldim ayin 25i adet olmam lazimdi
Olmadim hadi dddim bazen gecikiyo 1,2 gun yine olmadim ama dun aksamdan beri kahverengi akintim oluyo sadece
Sizce nedir bu :-( adet olcakmis gibi gogsum kasiklarim agriyodu onlarda gecti sadece aIcik belim agriyo.offf delircrm ya:18:

günaydın kızlar

rabbim yeni yılda saglık sıhat huzur mutluluk bolbol bebiş nasip etsin inş sorunlarımz sıkıntılarımz su gibi akıp gitsin rabbim bize en güzel eN hayırlı kapılar acsın hepimz gülelim inş

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlarrr musmutlu bir hafta olsun süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan mutlukular güzelikler olsunnn gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…