- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
aa super cnm hayirli olsun sonu guzel olsun insallah nerde basladin ? Iyiyim canin ben saol :)Evet bugün ikinci günüm canımmSen nasılsın?
daha erken kuzum buyuyodur tabi simdi hissetmezsin sonra agrin baslarr dozunda yuksek insalah buyurler.Selam kızlarrrNasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da
Bu arada gözlerimi zor açık tutuyorum. Uyuya kalırsam şimdiden iyi gecelerrr
aa super cnm hayirli olsun sonu guzel olsun insallah nerde basladin ? Iyiyim canin ben saol :)
burda olmus yazio evrt bakalim yarin kontrol var :) canos biliyorsun bana hep 5 yapıldı bu sefer 5 e gidicek yumim olmasina ragmen değişiklik olsun diye 3 koyduk tuttu maasalah demek lazim :)2 gr olmuş fındık, maşallah
Acıbadem'de doktorum. İşlemler genartta yapılacak. Bu defa 2. gün transferi olacak herhalde. bir de onu deneyeceğiz. Herkes 5'e gitmeye çalışırken biz geri gidiyoruz. Hayırlısı artık, çok kafamı yormuyorum bu defa
Teşekkür ederim canımhayırlı yolculuklar güzel haberler duyarız işallah
Canım o kadar mutlu oldumkii aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
Selam kızlarrrNasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da
Bu arada gözlerimi zor açık tutuyorum. Uyuya kalırsam şimdiden iyi gecelerrr
Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnmMerhaba arkadaslarr.. cok heyecanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez ama ben bugun pek iyi degilim ..kasiklarim vee belim cok agriyor cok halsiz hissediyorum.. ve bisey olucak diye cok korkuyorum .. inşallah hersey yolundadir
Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnm
ayy cok iyi anlıyorum seni banada gecmiyor.. inşallah cnm . allah emeklerimizi bosa cikarmssin.Inşallah gecmiyor saatler sanki bide aksam 7.30 a verdiler randevuyu .. Allahim bi problem çıkmaz da saglikla kucagini miza almayi da nasip eder.
Kızlar cok tesekkur ederım daha yolum uzun rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın ve kucagıma alayım ınsallh..darısı ısteyen ve bekleyen butun arkadaslarımın basına olsun ınsalllh
Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle hepimize iyi geceler kızlar
günaydın kızlar
ALLAHIM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAHIM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
rabbim yeni yılda saglık sıhat huzur mutluluk bolbol bebiş nasip etsin inş sorunlarımz sıkıntılarımz su gibi akıp gitsin rabbim bize en güzel e hayırlı kapılar acsın hepimz gülelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?