canım hoşbuldum seni takip ediyorum
Ne güzel tedaviye engel bişi kalmadı yani canım çok sevindim..
canim rapor ocakta cikarsa subatta baslamak istiyorum, aslinda Aret bey beni ocakta bekliyor ama madem ugrastim bu seferde raporlu olmak istiyorum subata cikar sanirim birde raporda asilama derlermis sok olurum acaba oyle bir ihtimal varmidir ya:))
çok sessizsiniz bugün nispeten moralim iyi ama sizde iş yok azcık aktif olun yaw
idrar testi mağduresi geldi işte erken test doğru sonuç vermeyebilir dimi canım
Öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar
Hepimiz bu kez olumlu sonuçlar alırız umarım son denememiz olur.
Bende dondurulmuşlarimla devam ediyorum bugun 2.kontrole gittim cmtesi yine kontrol var zannediyorum haftaya transferim olacak. Bu arada yaşim 29 sorun Pko 4. Denemem benimde, bu sefer herşey yolunda gidecek gibi hissediyorum çok umutluyum :))
Öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar
Hepimiz bu kez olumlu sonuçlar alırız umarım son denememiz olur.
Bende dondurulmuşlarimla devam ediyorum bugun 2.kontrole gittim cmtesi yine kontrol var zannediyorum haftaya transferim olacak. Bu arada yaşim 29 sorun Pko 4. Denemem benimde, bu sefer herşey yolunda gidecek gibi hissediyorum çok umutluyum :))
bende de iş yokk valla
boğazlarımm çok acıyo
bende de iş yokk valla
boğazlarımm çok acıyo
Vermiyor valla bosu bosuna uzuluyosun sonraa .. kan testi candir
aynen öyle işte erken yaptın testi diye parçaladım kendimi üzülme dedim ikna edemedim illa üzülcen yani kanda gördün pozitifi kapak oldu sana
çok sessizsiniz bugün nispeten moralim iyi ama sizde iş yok azcık aktif olun yaw
Kizlar monicigaller hala bisey yazmadi cok merak ediyorum insallah degeri kat kat artmistir.
Benimde bugun kasiklarimda hafif agri var inşallah iyiye isarettir.
Hee yaa hep o cadi ablam yüzündenayy bide bugun kesemizi bi gorseydik saatler gecmiyoo yaa
olmak istiyorummmm.... ama evde gün var ... sizde gelin buyurun... annem kayınvalidem görümceler babane....... oohhhhhhhh...... hep bereber bebek bekliyoruz.................((((
bende merakla bekliyorum canım henüz birşey yazmaması olumsuz düşünmeme sebp oluyor..
randevu akşama dimi sanki öyle okudum..
Ebett 19.30 da
kendimi yerine kokuyorum çok heyecanlı olurdum kesin akşam olmazdı herhalde...
haber ver bize olurmu
tabisii veririm sizde dua edin olurmuu bi sorun cikmasinn
kan pıhtılaşması testi yaptırmalısın çok önemli düşüğe sebep olabilir.
anladığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşamışsın bhcg yükselmediyse kimyasaldır..
buna düşük denmiyor kimyasal gebelik deniyor.
bir çok kadında rastlanılıyor buna ciddiye alınmayabilir ilkinde ama yinede gözardı edilmemeli tabii..
ayrıca yaşın 21 ve yaşına göre 9 yumurta az en önemlisi döllenen sayısı az olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?