Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yarın arkadaşlarımız bize gelecek ama ben çok yorgunum o nedenle ne yapacağıma bile karar veremiyorum. Ana yemeğime karar verdim. çorba ve etli pilav. Salata, humus ve cevizli ezme de yapacağım. Tatlı olarak havuçlu kek yaptım. Başka ne yapayım kızlar ya?
kocacım geldi yemek yedik şimdi sizınlayım![]()
Iyi aksamlar arkadaslarr .. iki tane kesemizi gördük cok şükür Allahim herkeze nasip etsin![]()
Iyi aksamlar arkadaslarr .. iki tane kesemizi gördük cok şükür Allahim herkeze nasip etsin![]()
Canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin tanıdığına
Kizlar sonunda adet oldum:76: yarin sabah doktordayim bakalim ne dicek.Bismillah diyip basliyim artik.
Iyi akşamlar kızlar
Dun regli oldum gibi leke leke ama cok az
Doktoru aradim azsa reglin persembeye kadar devam lucrine dedi
Reglinin 17. Gunu basladik 13 gundur lucrine devam
Ediyorum persembe 16. Gun olucak ilk defa boyle tedavi
Goruyorum umarim ise yaraar biraz daha baskilayalim yumurtaliklari
Diyo doktorum insallah ise yararda 5. Gune dayanir bebiklerim.![]()
Canim sen neler yaptin giremiyorum ne zamandir okuyamadim
Varmi bi gelisme![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr toplaşınnnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:avucum çok kaşınıyorsanırım bu yıl ki büyük ikramiye bana çıkacak
nan bana çıksın hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım
ha bide eguşu getirem sizi gebe bıraksın diyee
![]()
asıl hikmet bende kızaammmmmmm bensiz olmazdı tabikiiiiii ben olmadan gebelik olmaz istediğin kadar hastane kapat sen
Kocana söle kaşısın seni![]()
destek olan tüm arkadaşlar sağolun allah hepimizin muradını verir inşallah henüz kendime gelemedim sizi takip ediyorum ama inşallah bu kötü zamanı çabuk atlatırım perşembe günü doktor ne der bilmiyorum ne diyim allah hakkımda hayırlısını versin
mutlu haber alan arkadaşlar var hepsine maşşallah allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
sende güzel haberlerle geleceksin her daim yanındayım herşeyi paylaş içine atma lütfen![]()
:)) eski tedavi evraklarınıda vereceğim, beş micro dan sonra aşılama derlerse gerçekten o kurulu çok merak edeceğim canım..
aynı dönemlerde hastanede olacağız inşallah karşılarışız hayatım..
çok küçük bi ihtimal ama demezler sen yorma kafani raporun o kismi için canimcim.kismetse ocak 26 da start vereceğim ilk olacaği için merak var şu aralar zamanida gemiş olsunda ARTIK hepimiz için hamişlikten bahsedelim ALLAHin izniyle
kızım senisiz olurmu tabiki sen olacaksınnnnben maddi kısmını çözeceğim sen
gebe bırakma kısmını
koca deme bana bu akşam sinir etti beni erkek sinek bile görmek duymak konuşmak istemiyorum
![]()
sağol canım allah bin kere razı olsun bu zor günde beni yalnız bırakmadın sen ve diğer arkadaşlarda inşallah geçecek bu günler gelişmelerden haberdar edicem buraya yazıcam inşallah
enişte beyi topikçe kınıyoruz efenim sebebi bilmemiz önemli değil arkidişimizi dertlendirmiş
hepberaber atlacaz zor günleri elbet her gecenin bir sabahı var hep gece olamazki...
Canımgözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsinIyi aksamlar arkadaslarr .. iki tane kesemizi gördük cok şükür Allahim herkeze nasip etsin![]()