Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar KK nın 2013 yılı EN leri açıklanmış...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/678792-2013-yili-kadinlar-kulubu-enleri.html
en paylaşımcı, en içten, en sıcak, en tanışılmak istenen, en her konuya vakıf, en....
Tebrik ederim canım..benim için çok daha fazla ENin var :)
2014'ün sana ve tüm sevdiklerine sağlık ve huzur getirmesini dilerim. iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım..
sevgilerini aldık efenimmm bizdende size sevgilerrrrGüüünnnaayydddıınnnnnnnnnnnnnn
2013 yılının son günü farkettimki bu yılda anne değilim hayret bişi arkadaş teessüf ediyorum yani
2014 yılına sesleniyorum bebeğimle gelmiceksen hiç gelme
Yıllara attığım fırçadan sonra sizlere kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum efenim![]()
güüünnnaayydddıınnnnnnnnnnnnnn
2013 yılının son günü farkettimki bu yılda anne değilim hayret bişi arkadaş teessüf ediyorum yani
2014 yılına sesleniyorum bebeğimle gelmiceksen hiç gelme
Yıllara attığım fırçadan sonra sizlere kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum efenim![]()
Eki Görüntüle 915006
mutlu yıllaaarrrrr
yenii yıl bizeeee bebişlerimizi getirsin inşallah
herkese günaydınlar 2014 dilediğimiz beklediğimiz her şeyle gelsin inşşş
eguşum iyi yaptın 2013 e
kızlar tedavıdeyım bugun e2 ve puroge.bakıldı normal degerler kaç olmalı benım kı e2 937 progrs 0,2 acıl cevapppp lutfen
14 mm en buyuk olmak uzere 7-8 tane yumos var
sevgilerini aldık efenimmm bizdende size sevgilerrrr![]()
yarın burda değilim canım malum resmi tatil bizde kocişle gezeceğiz yarınsizede mutlu yıllar kızlaarrrr
erken kutlamaya başlamışsınız erkendemi gitceksiniz yoksa![]()
teşekkürlerr canım benimmmyıllara fırça size sevgiler tabikiiiii![]()
Sadece en paylaşımcı değilki en iyi kalpli en mükemmel yani kısaca bütün EN lerin karşısında senin ismin yazması gerekiyordu :)
Gül'den cım tebrık ederdim en paylaşımı üye secılmıssın
ıdrakyollarııltıhaplıhakîkatten bu bırıncılık de yerını buluş bayıldım
![]()
Kuzum tebrik ederim en paylaşımcı üyesin
![]()
güldenim tebrik ediyorum hem sen hem topiğimiz birinci olmuş çok sevindim![]()
arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)
kızlar ne habersiniz ben güldenin kurabiyelerinden yaptım bi tepsim pişti ikincisi pişiyo çayda demledim gelin yiyip içek![]()
yarın burda değilim canım malum resmi tatil bizde kocişle gezeceğiz yarın
sabah sabah şimdiden kutlayıp enerji dolamk istedim
teşekkürlerr canım benimmm![]()