• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar tedavıdeyım bugun e2 ve puroge.bakıldı normal degerler kaç olmalı benım kı e2 937 progrs 0,2 acıl cevapppp lutfen
14 mm en buyuk olmak uzere 7-8 tane yumos var

$yeni yýl.webp

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Güüünnnaayydddıınnnnnnnnnnnnnn
2013 yılının son günü farkettimki bu yılda anne değilim hayret bişi arkadaş teessüf ediyorum yani:19::19::19:
2014 yılına sesleniyorum bebeğimle gelmiceksen hiç gelme :63::63:
Yıllara attığım fırçadan sonra sizlere kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum efenim:42:

en paylaşımcı, en içten, en sıcak, en tanışılmak istenen, en her konuya vakıf, en....
Tebrik ederim canım..benim için çok daha fazla ENin var :)
2014'ün sana ve tüm sevdiklerine sağlık ve huzur getirmesini dilerim. iyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım..

canıımmmmm çok teşekkür ediyorum :38::29::16::16::16:
2014 hepimize her anlamda iyi gelsin inşallah şahsım adına kötü bir yıl oldu yeni yıl yeni umutlarla geliyor...
ve bende iyiki seni ve diğer kızları tanımışım bu topiği açmışım diyorum:16::16::16:

Güüünnnaayydddıınnnnnnnnnnnnnn
2013 yılının son günü farkettimki bu yılda anne değilim hayret bişi arkadaş teessüf ediyorum yani:19::19::19:
Yıllara attığım fırçadan sonra sizlere kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum efenim:42:
sevgilerini aldık efenimmm bizdende size sevgilerrrr:16::16:

güüünnnaayydddıınnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydınlar 2014 dilediğimiz beklediğimiz her şeyle gelsin inşşş
eguşum iyi yaptın 2013 e

Sadece en paylaşımcı değilki en iyi kalpli en mükemmel yani kısaca bütün EN lerin karşısında senin ismin yazması gerekiyordu :)

Gül'den cım tebrık ederdim en paylaşımı üye secılmıssın

ıdrakyollarııltıhaplı:9: hakîkatten bu bırıncılık de yerını buluş bayıldım :9:

:46::46::46:Kuzum tebrik ederim en paylaşımcı üyesin :16::16:

güldenim tebrik ediyorum hem sen hem topiğimiz birinci olmuş çok sevindim :65::65::65::65::65::65::65::65::65:

benim canım arkadaşlarım çok sağolun:43::43::43:
duygulandım yaw:5::5::5:

arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)

olacak tabiki her zaman yanındayız bırakmaaaaammmmmm:4::4::29:
gebe kalcaz hepberaber...

Back
X