Iyi aksamlar arkadaslarr .. iki tane kesemizi gördük cok şükür Allahim herkeze nasip etsin![]()
ooooooooooooo harika bir haber.......... darısı başımıza cnm.................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar arkadaslarr .. iki tane kesemizi gördük cok şükür Allahim herkeze nasip etsin![]()
arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)
kızlar ne habersiniz ben güldenin kurabiyelerinden yaptım bi tepsim pişti ikincisi pişiyo çayda demledim gelin yiyip içek![]()
Kız bu saatte ne çayıkızlar ne habersiniz ben güldenin kurabiyelerinden yaptım bi tepsim pişti ikincisi pişiyo çayda demledim gelin yiyip içek![]()
canım hoşbuldum seni takip ediyorum
Ne güzel tedaviye engel bişi kalmadı yani canım çok sevindim..
Hoşheldin cnm
Allahın izniyle ocak sonunda tedaviye başlıyordun dimi ?
Kızlar KK nın 2013 yılı EN leri açıklanmış...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/678792-2013-yili-kadinlar-kulubu-enleri.html
Kızlar KK nın 2013 yılı EN leri açıklanmış...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/678792-2013-yili-kadinlar-kulubu-enleri.html
Offff deme yaa keşke komşum olsaydın koşa koşa gelirdim :)))
Kız bu saatte ne çayı
Ama olsada yesek![]()
Gelmiyorum saram yoldayım dokturdun gene dı mı elllerine saglık
monıcallerım çok sevındım canım ıcın kıpır kıpır oldu Allah kucağına almayı nasıl etsın ınsallah sağlıklı gıder gebelıgin canım ınsallah
guldencım hastana sıfa dılerım canım
krpkurdu canım Rabbımden dılerım ızdırabın üzüntün son bulur bebıslerın olur dua edıcem Allah yardımcımız olsun