• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)

Canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına al inşallah

İkiz birde ohhh:nazar::nazar:maşallah
Bi kız bi oğlan olksun innşallah

arkadaslar ben 21. gün lucrine başladım hafta sonu adet olmayı bekliyorum dondurulmuslarla deneyeceğim yine olacak gibi gelmeye basladı bu sefer kucağıma alıp seveceğimi düşünmeye başladım sayenizde... bu siteye girmeden önce cok umutsuzdum simdi ise umutlarım artmaya basladı tekrar enerji dolmaya başladım hepinize cok tesekkür ederim sayenizde bu günleri atlayacağıma eminim tanımadan sevmeye basladım sizleri :)

Burada ne muhteşem mucizeler okuyoruz
Allahım bizlerede nasip eder inşallah canım
Umutsuzlık yoook:34:

kızlar ne habersiniz ben güldenin kurabiyelerinden yaptım bi tepsim pişti ikincisi pişiyo çayda demledim gelin yiyip içek :56::56::56::56::56::56::56::56:

:10::10:Gelmiyorum saram yoldayım dokturdun gene dı mı elllerine saglık

monıcallerım çok sevındım canım ıcın kıpır kıpır oldu Allah kucağına almayı nasıl etsın ınsallah sağlıklı gıder gebelıgin canım ınsallah

guldencım hastana sıfa dılerım canım

krpkurdu canım Rabbımden dılerım ızdırabın üzüntün son bulur bebıslerın olur dua edıcem Allah yardımcımız olsun

Gül'den cım tebrık ederdim en paylaşımı üye secılmıssın

ıdrakyollarııltıhaplı:9: hakîkatten bu bırıncılık de yerını buluş bayıldım :9:

Gül'den cım tebrık ederdim en paylaşımı üye secılmıssın

ıdrakyollarııltıhaplı:9: hakîkatten bu bırıncılık de yerını buluş bayıldım :9:

Offff deme yaa keşke komşum olsaydın koşa koşa gelirdim :)))

keşke canım ne güzel olurdu

az önce bi tencerede zeytinyağlı sarma yaptım pişiyo onun pişmesini bekliyorum uyuyacam çok yorgunum

Kız bu saatte ne çayı:53:
Ama olsada yesek :52::52:

yorgunluk çayı desem:34::34::34::34::34:

:10::10:Gelmiyorum saram yoldayım dokturdun gene dı mı elllerine saglık

monıcallerım çok sevındım canım ıcın kıpır kıpır oldu Allah kucağına almayı nasıl etsın ınsallah sağlıklı gıder gebelıgin canım ınsallah

guldencım hastana sıfa dılerım canım

krpkurdu canım Rabbımden dılerım ızdırabın üzüntün son bulur bebıslerın olur dua edıcem Allah yardımcımız olsun

gel canım bekliyorum :34::34::34::34::34:

Back
X