Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu arada tebrik ederimmmm paylasımcı kk üyesi seniii
günlğüğümüzün kurucusu olarak ta tebrik ederim ayrıca efenimm![]()
nette problem var öğleden sonraları canım belki giremem o yüzden sey ettiydimbende sandım ki kutlama yapıp gitceksin...
kk da kariyer yapıyorum bi de bebe yapabileydim
çocukta yaparım kariyerde diyebilir havamı atardım
sağol canım sizlerin sayesinde![]()
kk da kariyer yapıyorum bi de bebe yapabileydim
çocukta yaparım kariyerde diyebilir havamı atardım
Sağol canım sizlerin sayesinde![]()
iyi yaptın canım kaka 2013günaydın canım..
Dimi ama iyi oldu 2013 ü fırçaladığım haketti yani![]()
nette problem var öğleden sonraları canım belki giremem o yüzden sey ettiydim
o da olacak sekerimmm...
cocukta yaparım kariyerde sözleri bize uzak değil inşallah![]()
deliiiiiiiiiSabah sabah bu ne neşe ne pozitiflik
![]()
iyi yaptın canım kaka 2013![]()
git canım gez dolaş..bende öğleden sonra dışarı atabilirim kendimi alıveriş yapcam az bişi..
git canım gez dolaş..
bizde fırsattan istifade yarın gezelim dedik eşimle kaç haftadır 1 gün olan haftasonu tatilim bile dolu hiç vakit ayıramadık kendimize önümüzdeki 4 haftada dolu pazar günüm öyle olunca yarın kaçalım dedik![]()
kızlarrrrrrrrrrr bugun çok pozitifimm :)
sanırımmmm sizde öylesiniz![]()
sanada canım benimmkocamann günaydınn arkadaşım...
sorma kuzu yaa zaten 1 gün tatil o da bu aralar hep yogun geçen pazar dedim 40 ı vardı bu pazar amcamın olacak haftaya dedemin mevlüdü sonraki hafta amacamın hep dolu olucam o yüzden yarın gidelim gezmeye dedik zaten o gezmeninde yarısını kv. için umre alışverişi yaparak geçireceğizben sanşlıyım valla 2 gün tatılım var![]()
alışveriş bugüne bırakılırmı :)),
çoook kalabalıkkk çoook![]()
git canım gez dolaş..
bizde fırsattan istifade yarın gezelim dedik eşimle kaç haftadır 1 gün olan haftasonu tatilim bile dolu hiç vakit ayıramadık kendimize önümüzdeki 4 haftada dolu pazar günüm öyle olunca yarın kaçalım dedik![]()
canım yarın kv mi umreye gönderiyorum onun için alısveriş yapcaz seccade örtü tesbih filan..nereye gitceksiniz merak ettim![]()
öyle olmak lazım yeni yıla giriyoruz ya pozitif enerji yayalım geri dönüşü pozitif olsun![]()
sanada canım benimm
sorma kuzu yaa zaten 1 gün tatil o da bu aralar hep yogun geçen pazar dedim 40 ı vardı bu pazar amcamın olacak haftaya dedemin mevlüdü sonraki hafta amacamın hep dolu olucam o yüzden yarın gidelim gezmeye dedik zaten o gezmeninde yarısını kv. için umre alışverişi yaparak geçireceğiz
sonra bi kaç alısveriş sinemaya git hooopppp eve dön
olsun yinede yapcam işte![]()
bu gün basküle çıktımm :26::26::26::26:baskül bana tebbesüm ettiVe ekranda 55,5 yazı
![]()
evet canım yogunum bu aralarhımmm anladım canımm baya yoğunsun...Yinede tatil tatildir amaaaa işe gitmeyecek olmak bıle güzel..
ben gece uludağ da olacağım için yarın butun gun uyurumm![]()