• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hadi hayirlisi olsun insallah olacak...benim bugun degil birdahaki cuma test.hayirlisi canim:)))

Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et :38::38:

Ay bu ne şimdi yaaa :26:
Bence de git bi kan ver lütfen.
Testin dandikliğindendir diye umuyorum. :18:

kalbimi ferah tutuyorum ben.elimden geleni yaptım tevekkülüm rabbime.hakkımda hayırlıysa onları bana verir hayırlı değilse vermez.herşey rabbimden.:46:

Senin ismin nasıl kırmızı renkte:20::20::20: söyle bizede

Beni biraz daha çok seviyormuş KK :1::1:
Canım Kadınlar Kulübü Soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca Pro üyelik satın almış oluyorsun, yani Pro üye oluyorsun ama gelirini Soma'ya gönderiyorlar.
İsmim bu yüzden kırmızı oldu.

GÜNAYDINLARRR:16::16::16::16::16::16::16: ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

günaydın canımmmmmmmm aminnn

Beni biraz daha çok seviyormuş KK :1::1:
Canım Kadınlar Kulübü Soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca Pro üyelik satın almış oluyorsun, yani Pro üye oluyorsun ama gelirini Soma'ya gönderiyorlar.
İsmim bu yüzden kırmızı oldu.

Pro üyelikte gelir mi kazanıyorsun?
Bak hemen nasıl fark ettim isminin kırmızı olduğunu?

Yok kız valla yapmadım :60:
Nasıl kendimi tutabildiğime şaşırdın değil mi? :9: Ki bu arada ben İkizler burcuyum ve inanılmaz sabırsızımdır kafama koyduğumun saniyesinde o iş olmalı mümkünatı yok bekleyemem ama nasıl bekliyorum inan ben bile bilmiyorum

ikizler burcuyla da hiç anlaşamam ben:27::27::1::1::1:
aslan burcu olaraktan:1::1::1:
aferin sana durabileni takdirle karşılıyorum:42:

tamam tamam :29: usluyum öle bi yaramazlık yapıverdim arada kaçamak :51:

aferiin öle kaçamaklar yapma bi daha bakiiimmm:20::1:

bende sizlerin bebişlerinizi yicem hatta poposunda poposunada vurucam nerde kaldınız diye :1:

inşallah canm vur vur teyzesiii:9::9:

Saglil ocagindan test istediler idrar oradada kani yaptilar.bugun sonuc cikti goturdum.bizim ebe bakteri var doktora gosterelim dedi. Gosterdi.kanama gozukuyor, cok bakteri var bu duruma gore sen kum dokuyorsun dedi.idrarda yanma felen varmi kana varmi diye soruyo bendede bisiy yookkk.sadece hafif akıntı.kadin doguma gozukmen lazım bu bakteri gebeligin ilk uc ayında düsük riski dedi.

Cok korktum ve telas yaptim.kendi daktirima gittim abarticak bisey yok dedi hafif bakteri var antibiyotik verdi bide suya karıştirilan bi ilac.bidaha gitme dedi sadece tetanoz aşısi icin gitdedi oraya.

sıkma canını sen tatlm kendi doktorunu dinle:16:

yaa öylemııı cok dıkkat et canmm sen yınede usutmemeye calıs tamammı gecmıs olsun annesı bebısımıze ıyı bak tamammı

saolun kızlarr demek görmedınızzEki Görüntüle 1125915 Eki Görüntüle 1125916

aha bebiş geliyoooo inşallah kanda da yüksek yüksek cıkar canm degerlerin:16::16::16:

Hepinize günaydın.... İşe gidiyorum şimdi. Öğleden sonra görüşmek üzere:23:

günaayydıın kolay gele canm:16:

Gununuz aydınn...
Cumanız mübarek olsun canlar...

günaydınlar canm hayırlı cumalar:16:

Bu gün kendimi artık olumsuza da alıştırmaya başlayacağım. Belirtiler beni epey gaza getirdi ama olumsuza da hazır olmalıyım. Mesela diyorum ki olmazsa canım sağ olsun bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil, yaz da geldi keyfime bakar gezer, tozar, tatil yapar, cunda balık :34: sonra taşınır, evi bir güzel yerleştirir sonra altınları bozdurur gene denerim diyorum :1::1:

bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın:16:

günaydın kader ortaklarım,,
herkese hayırlı cumalar dilerim.. inşallah hamile haberleri alırız bugün..
sevgiler

günaaydıın canmmm:16::16:

Aşağıdan bir şey alıp geleceğim hemen:9::9:

baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııı:19: meger corap almaya gidiyomus hıh:19::9:

GÜNAYDINLARRR:16::16::16::16::16::16::16: ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

amiiiiiinnn canmmm amin inşallaah günaydııınnn:16::16:

Bu gün kendimi artık olumsuza da alıştırmaya başlayacağım. Belirtiler beni epey gaza getirdi ama olumsuza da hazır olmalıyım. Mesela diyorum ki olmazsa canım sağ olsun bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil, yaz da geldi keyfime bakar gezer, tozar, tatil yapar, cunda balık :34: sonra taşınır, evi bir güzel yerleştirir sonra altınları bozdurur gene denerim diyorum :1::1:

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak :16::16:ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye:1::1: insalah gerek kalmaz :16::16::16:

Pro üyelikte gelir mi kazanıyorsun?
Bak hemen nasıl fark ettim isminin kırmızı olduğunu?

Yok kız ne geliri kazanıcam :1::1:
Normalde KK kazanıyor, ama o parayı Soma'ya bağışlıyor anlatabildim mi?
Yardım amaçlı dahi olsa para toplamak yasak olduğundan Kazen böyle bir yol bulmuş. "Sizden aldığımız paraları Soma'ya göndereceğiz ama bir soran olursa da Pro üyelik sattık diyeceğiz" dedi. Ben de bu yüzden pro üyelik satın aldım.
Ne uyanıksın sen cin cin :1::1::1:

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak :16::16:ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye:1::1: insalah gerek kalmaz :16::16::16:

kız ben senin avatar kızını yeriimmm o ne tatlılık öleee:56::56::9::9::9:

beni biraz daha çok seviyormuş kk :1::1:
Canım kadınlar kulübü soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca pro üyelik satın almış oluyorsun, yani pro üye oluyorsun ama gelirini soma'ya gönderiyorlar.
Ismim bu yüzden kırmızı oldu.

bende katılmak isityordum o kapanyaya ama kredi kartı ile katılıyormuşuz bizde kart kulanmıyoruz o yüzden çok üzüldüm kk katılamadım diye

Back
X