• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende katılmak isityordum o kapanyaya ama kredi kartı ile katılıyormuşuz bizde kart kulanmıyoruz o yüzden çok üzüldüm kk katılamadım diye

Kredi kartı kullanan üyelerin hesabına para gönderip onların kartıyla da satın alabilirsin üyeliği canım. Bir çok üye bu şekilde yardımcı oldu birbirine. İstersen ben de senin için alırım. Bildiğim kadarıyla devam ediyor bağışlar.

aferiin öle kaçamaklar yapma bi daha bakiiimmm:20::1:

inşallah canm vur vur teyzesiii:9::9:

sıkma canını sen tatlm kendi doktorunu dinle:16:

aha bebiş geliyoooo inşallah kanda da yüksek yüksek cıkar canm degerlerin:16::16::16:

günaayydıın kolay gele canm:16:

günaydınlar canm hayırlı cumalar:16:

bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın:16:

günaaydıın canmmm:16::16:

baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııı:19: meger corap almaya gidiyomus hıh:19::9:

amiiiiiinnn canmmm amin inşallaah günaydııınnn:16::16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et :38::38:

Ayy tatlim bende hep seni dusunuyordum.nasil acaba iyimi diye.mesaj attigin iyi oldu.canim iyi dileklerin coook tesekkur ederim.insallah dedigin gibi olur.
Senin varya o kizini yerim bennnnnn.tahminimde yanildim ama olsun.dunyalar guzeli bir kizin olacak demekki.allahim hayirli evlat etsin herkesinkini.bu kadar eziyet cektin sonu guzel olur insallah merak etme.kizini kucaginda hayal et.esyalarini hazirla ayy insallah valla ben heyecanlandim.seni cok seviyorum bitanem bende herzaman aklimdasin.cooookkk opuldunnnn...

bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın:16:

İnşallah canım Allahım hakkımda hayırlısını verir.

baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııı:19: meger corap almaya gidiyomus hıh:19::9:

Kandırdım siziiii :9::9::9::9:

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak :16::16:ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye:1::1: insalah gerek kalmaz :16::16::16:

İnşallah gerek kalmaz arkadaşım çünkü onları bebeklerime harcamak istiyorum

Yok kız ne geliri kazanıcam :1::1:
Normalde KK kazanıyor, ama o parayı Soma'ya bağışlıyor anlatabildim mi?
Yardım amaçlı dahi olsa para toplamak yasak olduğundan Kazen böyle bir yol bulmuş. "Sizden aldığımız paraları Soma'ya göndereceğiz ama bir soran olursa da Pro üyelik sattık diyeceğiz" dedi. Ben de bu yüzden pro üyelik satın aldım.
Ne uyanıksın sen cin cin :1::1::1:

Hııım anladım canım. İnşallah yapmış olduğunuz iyilikler kat ve kat size geri döner canım

inşallah canmm benden sonra darısı sana kıııızzzzzzzzzz:9::9::9:

Amin canım inşallah
hiç belirtim falan yok valla:50: korkmaya başladım desem yeridir
ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde gidip o kanı verip göreceğim değerimi

ben kan vermeye gidiyorum görüşürüz kızlarrr :3::3:dualarınızı esırgmeyınn

hadi güzel sonuçlarla gel inşallah:46::46::46:

Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et :38::38:

canımmmm:16::16::16::16:
beni unuttun mu yoksa:19: iyiki mesajlarına denk geldim yoksa haber alamıcaktık senden
çok sevindimmmm demek prenses geliyor :46::46::46::46::46:
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
bu arada bende transfer oldum 6.günümdeyim :18::18::18:
kendine çok çooook iyi bak öptüm:54: :emir_bebek::nazar:

haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah :1:

canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun:16:
merak içindeyim:18:

Back
X