2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm yaaaaa.... cok heyecan yaptım... inşallah..2014 ün ilk bebek haberini senden alacaz...... yarın gelsin bir an önceee... :))

cnm yaaaaa.... cok heyecan yaptım... inşallah..2014 ün ilk bebek haberini senden alacaz...... yarın gelsin bir an önceee... :))
Aminnnn inşalahhhh kuzum arkamdanda hemen seni bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsünSende beklicekmisin 4 ocağı :26:

Aminnnn inşalahhhh kuzum arkamdanda hemen seni bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsünSende beklicekmisin 4 ocağı :26:

ahhhhh ahh... bana kalsa ben herbgün gidip tahlil veririm....ama eşim senin gibi yoksa bile sen hamileymişin gibvi düşünmek istiyorum tadını cıkar diyor.... bana kalsa senin yerine kanı ben verecemmmmm. :))

Tatlım benide listeye eklermisin....yaş/ 39,,,sebepsiz infertilite/.1 aşılama./.2 negatif tüp.../.3. Deneme başlangıç...10 ocak.2014... Pozitif olacak inşallah:)))
İnşalllahhhhh canım Güldenimin topiği uğurlu gelcek

ahhhhh ahh... bana kalsa ben herbgün gidip tahlil veririm....ama eşim senin gibi yoksa bile sen hamileymişin gibvi düşünmek istiyorum tadını cıkar diyor.... bana kalsa senin yerine kanı ben verecemmmmm. :))
Valla canım tadını çıkar bak çoğu gitti azı kaldı benden sonra seninde 2günün kalıcak 4ocakta mutluluk senin olacak

aramıza hoşgeldin hayırlı olsun cnm.....

Valla canım tadını çıkar bak çoğu gitti azı kaldı benden sonra seninde 2günün kalıcak 4ocakta mutluluk senin olacak

inşaaaalllaaahhh şekerimm açılışı senle ben olumlu pozitiffff sonuçlarlaaaa açacazzzzz.... yıl sonuna kadar böyle gidecez... inşallllllaaaaaahhhhhh...
bu topikte yazan tümmmm kızlarrr hamiş olacakkk....

ayy canım hadi hayırlısı olsun bende gonal-f 3.günümdeyim yarın kontrolüm var yine
Sağol canım, sen de başlamışsın sevındım, ben iğnelere 23 aralıkta başlamıştım. 3 ocakta opu.
11 gunde hersey olup bıttı benım, muhtemelen senın de ıgnelere cevap vermene göre 1 hafta sonra kadar opu.na yaklaşırsın

hanımlar bir sorum var size: fotoğrafı nasıl isminizin yanına yüklediniz uğraşıyorum yapamadım. ben de bir resim yerleştirmek istiyom. nasıl bir yol izliycem.

inşaaaalllaaahhh şekerimm açılışı senle ben olumlu pozitiffff sonuçlarlaaaa açacazzzzz.... yıl sonuna kadar böyle gidecez... inşallllllaaaaaahhhhhh...
bu topikte yazan tümmmm kızlarrr hamiş olacakkk....
Aminnnn inşallahh canım

kimler var topiğimizde

Selam kizlat 5 gundur yoktum hamis var mi son durum nedir

Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Ben yas piskolojisiyle ilgili çok makale okumuştum. Bu hissetiğin kitap tanımına bire bir uyacak kadar normal. Bebeğinin kaybına yas tutuyorsun. Sağlıklı bir süreç; kızgınlık, öfke, pişmanlık, korku, kaygı, üzüntü, umutsuzluk vs gibi bir çok duyguyu yaşadıktan sonra yavaş yavaş normale hayata dönmeyi gerektiriyor. Normal hayata dönmek kaybettiğin için artık üzülmediğin, onu unuttuğun anlamına gelmiyor. Anlaman gereken şey bu. Aslında artık kendini toparlayabilirsin, yeniden mutlu olabilirsin. Ama bunu bebeğine yapacağın bir haksızlık olarak gördüğün için o acıya tutunmaya çalışıyorsun. Yapma. Bırak gitsin. Buna entegrasyon deniyor. Unutmuyorsun ama hayatına bu kaybı entegre ediyorsun. Hayatın bir parçası, yaşanmış bir olay, umduğun gibi bitmemiş ama en nihayetinde geçmişte kalmış bir olay olarak hayatının içerisinde yerini alması lazım. Eğer bunun için çaba göstermezsen yıllarca bu halde kalabilirsin. Ailene, kocana, olacak çocuklarına, ve kendine haksızlık değil mi bu? Artık yeniden iyi olmanın vakti gelmiş. Saçını da boyayacaksın, gülümseyeceksin de. Bu tedavinden hamile kalırsan ona çekinmeden bütün sevgini vereceksin. Hayat bu.

Bebek olacak o yumiler canım
Valla bende bi heyecanki sorma
Bu yıl bizim yılımız olaacak canım

Ben de çok heycanlıyım canım. Bugüne kadar pek bir şey hissetmiyordum ama bugün yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum.

Bu arada son 1 seyahatim kaldı. Bu cuma Konya'ya gideceğim kısmetse. Sonra teste kadar seyahat etmeyeceğim. Müdürümle konuştum.

Hadi sen de bir kere daha dene hemen :)

Canım selam. Sen gonal f'in 3. günündeymişsin. Ben de 4. günüdeyim. Muhtemelen haftaya çarşamba opu olacak. Senin de perşembe olur herhalde :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…