- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Aminnnn Canım inşalllahhhhAminnnn inşalllahhhh halamgillerden canım akrabacımAma para bitti hala akrabamıyız? [/QUOT
senin canınsağolsun yaa. sağlık olsun. AKRABALIK SENEYE KALDI :) :) hadi bakalım yarın da öğreniriz mutlu haberi inşallah. dualarım sonuc bekleyen tüm hamişlere YA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN, SEN DİLERSEN OLUR YÜCE MEVLAM.
Canlarım yarın saat 13:00 te randevum var kan vericem inşalllahhhh hamileyimmmmmmmmmm diye buraya yazarım ilk randevuyu istedim Dr doluydu en erken 13 oldu napayım geç olsun ama pozitif olsunHepinizi seviyorum bu sıkıntılı zamanlarda moral ve destek oldunuz güldencim 2014 tüp bebek anneleri topiği açıp hepimizi inşallahh busefer orda birleştirecek bebişlerimizi anlatıcaz hayali bile güzel geldi dualarımda hepiniz varsınız
Hayır canım sabırla yarını bekliyorumtatlım test yapmadın daha dimi:))
Aminnnn inşalahhhh kuzum arkamdanda hemen seni bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsüncnm yaaaaa.... cok heyecan yaptım... inşallah..2014 ün ilk bebek haberini senden alacaz...... yarın gelsin bir an önceee... :))
Canımsın inşalllahhhh tatlımsende bendensın kuzu songüne kadar yapma ama sonucun olumlu insallh öle hissettmmm
Aminnnn inşalahhhh kuzum arkamdanda hemen seni bekliyorum Rabbim yüzümüzü güldürsünSende beklicekmisin 4 ocağı :26:
İnşalllahhhhh canım Güldenimin topiği uğurlu gelcekTatlım benide listeye eklermisin....yaş/ 39,,,sebepsiz infertilite/.1 aşılama./.2 negatif tüp.../.3. Deneme başlangıç...10 ocak.2014... Pozitif olacak inşallah:)))
ahhhhh ahh... bana kalsa ben herbgün gidip tahlil veririm....ama eşim senin gibi yoksa bile sen hamileymişin gibvi düşünmek istiyorum tadını cıkar diyor.... bana kalsa senin yerine kanı ben verecemmmmm. :))
merhaba arkadaşlar ,hepimize bol pozitifli yıllar diliyorum. listeye beni de ekler misiniz.17 ocakta tedavi başlayacak. ilk deneme.yaş 29 .eşimde sperm azlığı var.izmir Bornova şifada olacak. inş hayırlısı olur:)
Valla canım tadını çıkar bak çoğu gitti azı kaldı benden sonra seninde 2günün kalıcak 4ocakta mutluluk senin olacak
Valla canım tadını çıkar bak çoğu gitti azı kaldı benden sonra seninde 2günün kalıcak 4ocakta mutluluk senin olacak
Sağol canım, sen de başlamışsın sevındım, ben iğnelere 23 aralıkta başlamıştım. 3 ocakta opu.ayy canım hadi hayırlısı olsun bende gonal-f 3.günümdeyim yarın kontrolüm var yine
Ben cevap verebılırım
14 gunluk ıgne derken lucrın mı yoksa yumurta geliştirici igne mı?
Aminnnn inşallahh canıminşaaaalllaaahhh şekerimm açılışı senle ben olumlu pozitiffff sonuçlarlaaaa açacazzzzz.... yıl sonuna kadar böyle gidecez... inşallllllaaaaaahhhhhh...
bu topikte yazan tümmmm kızlarrr hamiş olacakkk....
hanımlar bir sorum var size: fotoğrafı nasıl isminizin yanına yüklediniz uğraşıyorum yapamadım. ben de bir resim yerleştirmek istiyom. nasıl bir yol izliycem.
arkadaslar ben garip duygular içindeyim saçımı boyadım az önce en son kızım için tedaviye başlamadan önce ocakta boyamıştım sonra hamilelik oldu ve kızımı kaybettim 4 ay önce aynalara bakmadım uzun süre dün bir dükkanda aynaya baktım yaşlı gördüm kendimi. hemen o duygu ile aldık boya sabah düsünmeden boyadım bilmiyorum aynaya bakmaya korkuyorum kızımı unuttum acısı geçti sanmalarını istemiyorum yeni tedavime başladım 10 gün önce dondurulmuslarla... biraz kendimi toplamam lazım kendimi iyi görmem lazım ama ikilem içindeyim ne yapacağım bilemiyorum vicdan azabı cekiyorum
Bebek olacak o yumiler canım
Valla bende bi heyecanki sorma
Bu yıl bizim yılımız olaacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?