- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kuzum Belirtilere hiç takılma o belirtilerin hepsi benim1. Denememde vardı sonuç negatiftiBi de herkes yazıyo kasığım ağırıyo batmalar var midem bulanıyo benim ağrıyo göğüslerim söyle böyle bende tık yok canavar gibiyim ...
Sağol canım, sen de başlamışsın sevındım, ben iğnelere 23 aralıkta başlamıştım. 3 ocakta opu.
11 gunde hersey olup bıttı benım, muhtemelen senın de ıgnelere cevap vermene göre 1 hafta sonra kadar opu.na yaklaşırsın
Ben de 9. Gunundeyim..Pespese denk geliyoruz :) cok heyecanli
evet cnm kontrol vardi iyiydi cok sukur ama ertesi gun cok hastakandin bugun daha kotuyum yarin gidicem tekrar bebege bise olmasdan korkuyom.randevu alisin super olmus cnm bsna msj la haber et burdan bulamayabilirim.optum cokkcanım hayırlı olsun bebişin inşallah..
güzelce sağlıkla önce keseyi sonra kalp atışlarını görürsün canım sonrasıda hayırlı dogum olur inşallah
canımmm giriyorum bende c.tesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum biliyosun
naslsın canım iyimisin..
okuduguma göre bugün kontrolünüz var herhalde hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah
bu arada ben fakülteden randevu aldım testler içinnnnn
tmm canım haberdar ederim cok saol ilgilendiğin için..evet cnm kontrol vardi iyiydi cok sukur ama ertesi gun cok hastakandin bugun daha kotuyum yarin gidicem tekrar bebege bise olmasdan korkuyom.randevu alisin super olmus cnm bsna msj la haber et burdan bulamayabilirim.optum cokk
Selam arkadaşlar ben forumda yenirim inşallah aranıza alırsınız:2:
gunaydin guzel anne adaylari... guzel bir gun dilerim..
canlarr günaydınnn nasılsınız iyimisinizz
Gunaydin sabirli ve guclu bayanlar..klinige kan aldirmaya geldim, ee tabi 2014un ilk rahim ultrasonunu da cektircem :) kendine gelmenin en ii yolu..
günaydın hanımlar umarım herkes iyi dir
canlarr günaydınnn nasılsınız iyimisinizz
aynen canım bende seninle aynı durumdayım..günaydınn canım..
tatilden sonra nasıl olunuyorsa öyleyım yanıı.
kötü
sen nasılsın?
?
canım egunal buralardaydı yazıyo ama görmemişsindr bugün daha gelmedi..Günaydın canım forumda baya yeni arkadaş var egunal nerelerde son sayfalarda hiç yazmamış hamiş haberi varmı son 5 günde ben cumadan beri yokum :26:
canım stres yapma hayırlısıyla hallour inşallah herşey ve bize hayırlı haberlerle dönersin inşallajYarın sabah ne zaman olacak bılmıyorum kaç yumurta toplanacak donduracak kadar yumurtam olacakmı inanılmaz gerginim yumurta toplama işllemınden sonra ki zamanı düşünemıyorum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?