Canım selam. Sen gonal f'in 3. günündeymişsin. Ben de 4. günüdeyim. Muhtemelen haftaya çarşamba opu olacak. Senin de perşembe olur herhalde :)
İyi akşmlr kızlar benimde trnferimini 3.günü tuhaf duydulr içerisindeyimm sizlerde ne vr yok kılr tranfer olan arkdşlr ilk günden bu yana neler yşadınızzz
İyi akşmlr kızlar benimde trnferimini 3.günü tuhaf duydulr içerisindeyimm sizlerde ne vr yok kılr tranfer olan arkdşlr ilk günden bu yana neler yşadınızzz
Merhaba canim benim ilk denemem ve transferin 5.gunu gunler evde dinlenmekle gecti hersey yolunda yarin ise basliyorum en azindan vakit cabuk gececek...sen nasilsin?
Canım ytıyorum ksıklrımda agrılar oluyor çokk fzla duygusalım nedense( çalışmıyorum tatlım senin için sevindşm zaman çbuk geçip gider İNŞALLAH güzel hberler alırız :)
Insallah canim yeni yil yeni mutluluklar getirsin hepimize cok fazla kendini dinleme benimde bazen kadiklarimda agri ve batmalar oluyo ama cok kisa suruyor insallah tutunuyordur bebislerimiz kacinci gun emriyosu seninki
merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisine başladık! Tahmini Ocak ortasında transfer olacakmış, doktor tam tarih belirtmedi.. Hayrlısı olsun inşallah!!
Hayırlı olsun... Bizler 2014 te anne olmayı planlayan bayanlarız... Aramıza hoş geldin
Kusuuumm seninki insallah göbüsünde))))
Canım cuma topldılr,pazartesi trasferim olduu senin? inşşş bebişleirmiz tutunurlar kuzummm
Canim benim 1 ay once toplandi fazla yumurta oldugu icin doktorum hemen transfer islemini yapmadi 3.gun emriyolarimi dondurdu ve bir sonraki regliden sonra 5.gune bekleterek transfer islemi yapildi simdi de bekliyoruz 8 de test cok heycanliyimve mutlu guzel olucak insallah.
8 de derken bu ayin sekizinde yanlis anlasilmasin)))
İnşallahhh... 2014 U bekledik bebekler için... 2014 geldi... Bebişlerde sıra....
Bi de herkes yazıyo kasığım ağırıyo batmalar var midem bulanıyo benim ağrıyo göğüslerim söyle böyle bende tık yok canavar gibiyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?