• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kendimden örnek vereyim gonal f 8 gün vurdum ve opu oldum..

hahahaha. benim yumiler seninkileri döver :)
bugün 10. günüm ve opu tarihim hala belli değil..göbişime yazık değil mi ama, her gün 3 tane iğne batıyor. bebişler bir olsun, sorucam bunları onlara :))
bu iş en çok eczaneye yaradı, sürekli ilaç alıyorum. hayırlısı bakalım.
ayy hiç çalışasım yok, bütün gün sizlerle takılsam keşke, offff.

canım bilmiyorum ki 3 aydır falan yok geldi geleck diyorlar sağlık bakanlığı ucuz ilaç kapsamına almış firmayla sorun varmış İTAL İLAÇ ECZACILAR BİLİĞİNİ ARIYORUM GETİRTEMEYİZ DİYRLAR SAĞLIK BAKANLIĞINI ARIYORUM AÇMIYORLAR :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

özelden bi yazsana bana ismini bir arkadaşıma soracam:40:

Kızlar ilk sayfadaki listemizde olmak isteyenler bilgilerini yazsın lütfen:16::16::16:

egunalcımmm, ya sana demeyeyim demeyeyim dedim ama dayanamadım deyivercem: listede benim deneme sayım 3 gözüküyor ama ben 2 kez denedim. hazır eğer listeyi düzenleyecekken bi el atar mısın? şimdiden TEŞEKKÜRLEEEER :)

egunalcımmm, ya sana demeyeyim demeyeyim dedim ama dayanamadım deyivercem: listede benim deneme sayım 3 gözüküyor ama ben 2 kez denedim. hazır eğer listeyi düzenleyecekken bi el atar mısın? şimdiden TEŞEKKÜRLEEEER :)

iyiki dedin bende bu sayede aydınlatayım:1::1::1:
deneme sayısı başlanılacak olan denemenin sayısı mesela bende 3 deneme yaptım ama 4 yazıyor..
dondurulmuş transferi olmakta denemeden sayılıyor bu arada...

kendimden örnek vereyim gonal f 8 gün vurdum ve opu oldum..

hahahaha. benim yumiler seninkileri döver :)
bugün 10. günüm ve opu tarihim hala belli değil..göbişime yazık değil mi ama, her gün 3 tane iğne batıyor. bebişler bir olsun, sorucam bunları onlara :))
bu iş en çok eczaneye yaradı, sürekli ilaç alıyorum. hayırlısı bakalım.
ayy hiç çalışasım yok, bütün gün sizlerle takılsam keşke, offff.

canım gonal f vururken 8 günde opuya gittim başka bir iğnede 10 gün vurduğumuda hatırlıyorum:1:
benim iğne sürecim 8-10 gün arası sürüyor.tabii bu uyarı iğneler için geçerli uzun protokolle başlıyorum hep daha öncesinde de en az 1 hafta lucrin vurmuş olarak 8-10 günlük sürece giriyorum.

günaydın kızlarrrr nasılsınız eşimin kulandıı ilaçlrdan bir tanesi yok 3 aydır (ben fazla alıp elimde bulundurduğum için şimdiye kadar ulanmıştık)sabahtan bu yana ilaç arıyorum eczacılar birliğine kadar aradım yok yok olmaz böle bir şey yaa ucuz ham madde için devlet ödeme yapmıyormuş sıkıntı bu yüzden çıkıyormuş

cnm istersen ozelden yaz ilacin ismini bi eczanem var her turlu ilaci bulunduruyor Branca Ursuliayida ben oradan aliyordum belki vardir bi sorum..

iyiki dedin bende bu sayede aydınlatayım:1::1::1:
deneme sayısı başlanılacak olan denemenin sayısı mesela bende 3 deneme yaptım ama 4 yazıyor..
dondurulmuş transferi olmakta denemeden sayılıyor bu arada...

hımmmmm. 2014 te inşallah ben yaza doğru başlarım 3. denemeye. baharda bi hulsi beye gitmem lazım fsh ım anca ilaçlarla düşer kaliteli yumurta içinde ilaç kullanmam gerekecek. önceki denemelerimde de öyle oldu. 4 ay ilaç kullandım 5. ayda fsh 8 e düştü 1. denemem oldu. bu arada hulusi bey sana da bios.... ile başlayan DHEA içerikli ilç kullandırmış mıydı? ben daha bu ilacı piyasada bulamıyorum son 2 aydırda hiç sormadım çünkü bu ilacın firmasıyla olan anlaşmazlık sonucu piyasadan kalktığını söylediler. yani bazı ilaçlar gerçekten piyasadan kalkabiliyor. bulamazsan testesteron jel el omuzlarına sür demişti. daha öyle bişey yapmadım. 3. denemeye daha var çünkü. çok uzun oldu yazdıklarım bari okuması kolay olsun sana inşallah anam daha hala yazıyommm göndereyimm

kızlar sağlık bakanlığında aradılar yarın göndereceklermiş ilacı sağolun canalrım

Back
X