2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ben lucrin ve gonal-f i ilk vrduğumda öyleydim canım bi sürü ilaç yükleniyo vücudumuza normaldir bide gece uykudan uyanmaya başladım :44: bende bugün 5 te gidicem bakalım nolcak

geçmişten alıntı yapmaya başladım sonra vazgeçtim idrar testi aldığını görünce eeeee noldu yazsana bişiiii...
bak yoğunum bugün gelen giden oluyor arada bakabiliyorum sölee hemen

Cumartesi yumurta toplama olacak o gün sayılıyor mu? Yoksa 3.gün transferi olursa salı günü mü oluyor?

geçmişten alıntı yapmaya başladım sonra vazgeçtim idrar testi aldığını görünce eeeee noldu yazsana bişiiii...
bak yoğunum bugün gelen giden oluyor arada bakabiliyorum sölee hemen

cnm yapmadım daha... biriktiriyorum idrarımı... :)))

narsude canım hamileymişsin tebrik ederim sonucun ne zaman belli oldu ben 5 gündür yoktum buralarda
cok tesekkur ederım canım 29 aralıkta bellı oldu insallh rabbım kucagıma almayıda nasıp eder... ve hepımız yasarız bu duyguyu...
yapamadım daha şekerim... adet öncesi testlerde en az 4 saatlik birikmiş idrar gerekiyomuşşş... biriktiriyorum :))))

hadı bakalımmm insallh hersey güzel olsunnn

Sıze sormak ıstedıgım bırsey var, p.tesı ıtıbarı ıle tedavım basladı ve ıgne vuruluyorum... ılk ıgneyı saat 13.00 de hemsıre yaptı ve bana dıger gunler ıcın aksam saat 7 ye kadar herhangı bır saatte yapabılırsın dedı... ılk ıgnemı ertesı aksam kendım yaptım ve sonrakı gun sabah uyguladım ve bugun henuz ıgnemı yapmadım... hemsıremızın belırlı bır saat soylememesı yuzunden aynı zamanlarda yapmadım ıgneyı ama netten ve ılacın kullanma rehberınde hergun aynı saatte uygulayın demesı aklımı karıstırdı... sonucta bu durumları yasarken zaten stres yapıyoruz, bırde uygulamanın yanlıs oldugunu dusunmek benı uzuyor... sızlerden ogrenmek ıstedıgım, ıgnelerın uygulama saatının gercekten bır onemı varmı? cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...

canım tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun bu kez olsun inşallahhh

Ben bu hemşireyi hiç anlamadım ama bize söylenen her gün aynı saatte özellikle de akşamları çünkü gün aşırı e2 değerin için kan tahlili veriyorsun bazen dozunu azaltıp arttırabiliyorlar bu nedenle akşamları yapman daha doğru oluyor moralini bozma daha tedavinin başındasın ama bence sabahta olsa akşamda olsa aynı saatte yap canım

iğneleri aynı saatte yapman lazım hergün.
hemşire sana akşam 7 ye kadar istediğin bir saatte yapabilirsin derken akşam 7 ye kadar istediğin bir saat belirle o saatte yap demek istemiştir yoksa bu iğnelerin hergün aynı saatte vurulması gerektiği kesindir ona göre başka bana göre başka olmaz canım..bundan sonrakileri aynı saatte vur lütfen...

Son düzenleme:
Editörüm bugün bana hiç pas vermiyo

canıımmmmm aslında geçmişteki mesajları alıntı yapıp cevaplayacakken aysen in idrar testi aldığını gördüm hepsini bıraktım ona yazdım bu arada iğne ile olan yorumunu okudum ben bugüne kadar düşük için kullanılan bir iğnenin henüz kanda gebelik belli değilken verildiğini ilk kez sizlerden duydum demekki olabiliyormuş..inşallah aynı iğneden bahsediyoruzdur bu arada

selaaammm arkaslaaarrrr musmutluuuu bır gün olmasııııı dilegileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…