Kızlar birşey soracağım gonal-f e ne zaman başladınız ben daha önceki tedavilerimde adetin 3. gün başladım şimdi kafama takıldı
Doktorum daha bugün bana yaşın genç(27) 3.gün başlayabilirsin dedi.
Olsun canım önemli değil, cok rahatsızım.Kasıklarım acıyor midem bulanıyor. Hiç keyfım yok
Doktor bana salı gunu bır serum taktı, tutunmayı arttırması için katil hücreleri öldürüyormuş. lipid yumurta ve soya varmış içinde. Acaba o mu yaptı ki :44:
Yarın olsa da rahatlasam
Kızlar birşey soracağım gonal-f e ne zaman başladınız ben daha önceki tedavilerimde adetin 3. gün başladım şimdi kafama takıldı
canımcım yaptınmı testını insallh güzel sonuclar almıssındır
geçmişten alıntı yapmaya başladım sonra vazgeçtim idrar testi aldığını görünce eeeee noldu yazsana bişiiii...
bak yoğunum bugün gelen giden oluyor arada bakabiliyorum sölee hemen
Cumartesi yumurta toplama olacak o gün sayılıyor mu? Yoksa 3.gün transferi olursa salı günü mü oluyor?
Cumartesi yumurta toplama olacak o gün sayılıyor mu? Yoksa 3.gün transferi olursa salı günü mü oluyor?
cnm yapmadım daha... biriktiriyorum idrarımı... :)))
cok tesekkur ederım canım 29 aralıkta bellı oldu insallh rabbım kucagıma almayıda nasıp eder... ve hepımız yasarız bu duyguyu...narsude canım hamileymişsin tebrik ederim sonucun ne zaman belli oldu ben 5 gündür yoktum buralarda
yapamadım daha şekerim... adet öncesi testlerde en az 4 saatlik birikmiş idrar gerekiyomuşşş... biriktiriyorum :))))
bunun yaşla alakası varnmı ki?:26::26::26::26::26::26:
Sıze sormak ıstedıgım bırsey var, p.tesı ıtıbarı ıle tedavım basladı ve ıgne vuruluyorum... ılk ıgneyı saat 13.00 de hemsıre yaptı ve bana dıger gunler ıcın aksam saat 7 ye kadar herhangı bır saatte yapabılırsın dedı... ılk ıgnemı ertesı aksam kendım yaptım ve sonrakı gun sabah uyguladım ve bugun henuz ıgnemı yapmadım... hemsıremızın belırlı bır saat soylememesı yuzunden aynı zamanlarda yapmadım ıgneyı ama netten ve ılacın kullanma rehberınde hergun aynı saatte uygulayın demesı aklımı karıstırdı... sonucta bu durumları yasarken zaten stres yapıyoruz, bırde uygulamanın yanlıs oldugunu dusunmek benı uzuyor... sızlerden ogrenmek ıstedıgım, ıgnelerın uygulama saatının gercekten bır onemı varmı? cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...
Sıze sormak ıstedıgım bırsey var, p.tesı ıtıbarı ıle tedavım basladı ve ıgne vuruluyorum... ılk ıgneyı saat 13.00 de hemsıre yaptı ve bana dıger gunler ıcın aksam saat 7 ye kadar herhangı bır saatte yapabılırsın dedı... ılk ıgnemı ertesı aksam kendım yaptım ve sonrakı gun sabah uyguladım ve bugun henuz ıgnemı yapmadım... hemsıremızın belırlı bır saat soylememesı yuzunden aynı zamanlarda yapmadım ıgneyı ama netten ve ılacın kullanma rehberınde hergun aynı saatte uygulayın demesı aklımı karıstırdı... sonucta bu durumları yasarken zaten stres yapıyoruz, bırde uygulamanın yanlıs oldugunu dusunmek benı uzuyor... sızlerden ogrenmek ıstedıgım, ıgnelerın uygulama saatının gercekten bır onemı varmı? cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...
Editörüm bugün bana hiç pas vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?