Kızlar moralim cok bozulduKahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım
ooooooooohhhhh sokaklar senin dolaşşşşşş....... kısmetse bende c.tesiden sonra gezicem... :)))
güldencim walla benimde test yapasım war..... heyecan yaptım yawww.....
Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları
Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak
Dualarınızı bekliyorum :18:
Kızlar moralim cok bozulduKahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım
inşallah bol ve kaliteli yumişlerin olur cnm...
:) benımle aynı zamanlarda yumurtların toplanacak demekki benım yarın senın cumartesi benım iğnelerim dun akşam 21.00 sonuncusunu yaptım göbegim kevgire döndü :)) Allah hayırlısıyla sağlıklı bebek nasıp etsin her birinize
Allah yardımcın olsun canım..
valla bi bakıcaz bakalım işte boş durmaktansa azıcık bişiler yapayım die düşündüm..
nasıl olacaksa onuda hiç bilmiyom
aslında benim amacımda doğum fotoğrafçılığı ama onun için daha epey zaman lazım..
bu kurstan sonra bir kurs daha var. onada devam etmem gerekiyooo..
şimdi iş görüşmesi var.. eğer o olursa kurs işi yatıcak biraz.
canımmmm merkezini ara... p.depot diye bir iğne war.vurulacakmısın ara sor...
çıkıp kendime bir idrar testi alam da yapayımmm....
çıkıp kendime bir idrar testi alam da yapayımmm....
gebelik testinden sonra veriliyor bu canım...
gebelik tespit edilsin sonra verirler sanırım şu aşamada vurmazlar o iğneyi..
ayyy noluyooooo idrar testi yanıltabilir ama bunu sakın unutma lütfen
daha toplanmadılar ki, haber opu gununden sonra gelir. Yarın toplanacak yani. Doktor blast transfer ederiz dedi.Öncekı denememde de blast transfer edilmiştianladım canım embriyolarından haber varmı
Ben gonal-f e 23 aralıkta başladım, yarın yanı 3 ocakta opum var. 10 gun kadar sürebiliyorKızlar bir şey sorucam.. gerçi herkesin yumileri farklı ama merakımdan işte: gonal-f'i kullandıktan kaç gün sonra opu oldunuz?
Test sonucuna göre merkezi arıcam kuzum ona göre birşey söylerlerama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...
ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...
Canlarım moral ve destekleriniz için çok TSK ederim inşalllahhhh güzel haberle gelirim
güldürdün beni walla şekerim yaaaaa... çıkmasa da korkmam merak etmeeeee... tecrübeliyim..... kan vermek istiyorum ama eşim götürmüyor... o yüzden şu sokağın başına bi çıkıp geleyim.... teselli işteee...
5 ocakta değilmiydi senın tahlıl zamanın :))) eger oyleyse yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?