2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrrrrr kanı verdim geldim nasipse 2saat sonra sonuç :18::18: sonuca hastanenin sayfasından bakıcam tekrar gitmeme gerek yok ayyy heycan bastı :18:Güzel yorumlarınız için tek tek hepinize coooooooookkkkkk teşekkür ederim iyi varsınız moral kaynağımsınızAyşenim hadi 2çizgiyle bekliyoruz

aynen canım yorum yazmasamda bende takılıyorum oralara ne diyeyim dediğin gibi Allah akıl fikir versin habern olmadıgını anladım bi mesaj atayım dedim seninde sinirlerini zıplatmısım kusura bakma

iyiki haber verdin bende teşekkür etcektim sana sağol canım bilmem gerekiyordu...
bakalım görelim nolcak

canım arada kaçırıyorum mesajları yoğunum bu ara kusura bakma lütfen pas vermemekle ilgili değil..

evet canım ilk kez tuttu .. O kadar denemeden sonra tutunca böyle inanamıyosun iştee Inşallah sende keseni görürsün ve sağlıkla kucagına alırsın canım

allah razı olsun canım ınsallh senın 12. Gun ve 14. Gun degerın kactı acaba? Keske bendede ıkız olsa ve bıdaha asla tup bebek yptırmasam...

oyyy sankı ben vermişim gibi heycanlandımmm .. canımm inş pozitifi görürsünn sonucu hemen yaz olurmuuu :18::18:

iyiki haber verdin bende teşekkür etcektim sana sağol canım bilmem gerekiyordu...
bakalım görelim nolcak
sen saol canım bende görünce erildin diye rahatsız olmustum dediğin gibi bakalım ne cıkıcak sonunda

verdin demek hadi inşallahh hamileyiiimmmmm diye yazarsın bizde kutlamalara başlarız

İNSALLLHHH HAYIRLI HABERLER OLSUNN
canım arada kaçırıyorum mesajları yoğunum bu ara kusura bakma lütfen pas vermemekle ilgili değil..

CANIMSIN TAKILIYORUM SANA BILIYORUM YOGUN OLDUGUNU SEVILIYOSUN BILGI KÜPÜM BENIMMM

ay hadı ınsallah güzell haberler verırsın bıze canımm...

allah razı olsun canım ınsallh senın 12. Gun ve 14. Gun degerın kactı acaba? Keske bendede ıkız olsa ve bıdaha asla tup bebek yptırmasam...

canım benımmmmm gönlünde olanı Allahım nasip etsin inşallah....
hayırlısı belkım ıkızdır

.

canım benımmmmm gönlünde olanı Allahım nasip etsin inşallah....
hayırlısı belkım ıkızdır [/QUOTE]

İNSALLLH CANIMMMM RABBIMMM NASIP ETSIN HEPIMIZEE

hadi hayırlısı canım yaaaaa.... cwalla bende heyecan yaptım şimdi..... bu arada bekletmem gereken dört saatlik idrarı bekletemedim... yapıverdim gitti ......sonuç tek çizgi... ama bu test kesin bozuk... benim hamile olmam lazım ... :))

12. gün 93.86 ondan 4 gün sonra 661.68 4 gün sonra da 4007.79 canım hayırlısı olsun inş. Yüce Rabbim gönlüne göre versinn

ben sana dedim dimi kan testi yaptır dıee

Ayşen 2 gün daha bekleyemedın demı..
canını sıkma dicem ama maşallah sen zatennn harıka pozitif birisinn..
o test doğru deılllll..
kanda baktır 2 gun sonraaaaaaaaaa

Inanma idrar testine bebişim hemen testi atma 2saat sonra filan çizgi çıkıyor diyolar biraz bekle direk kan ver gününde heycan yapma kendine bebişe stres yaşatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…