- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
aynen canım yorum yazmasamda bende takılıyorum oralara ne diyeyim dediğin gibi Allah akıl fikir versin habern olmadıgını anladım bi mesaj atayım dedim seninde sinirlerini zıplatmısım kusura bakma
evet canım ilk kez tuttu .. O kadar denemeden sonra tutunca böyle inanamıyosun işteeInşallah sende keseni görürsün ve sağlıkla kucagına alırsın canım
Kızlarrrrrrrr kanı verdim geldim nasipse 2saat sonra sonuç :18::18: sonuca hastanenin sayfasından bakıcam tekrar gitmeme gerek yok ayyy heycan bastı :18:Güzel yorumlarınız için tek tek hepinize coooooooookkkkkk teşekkür ederim iyi varsınız moral kaynağımsınızAyşenim hadi 2çizgiyle bekliyoruz
sen saol canım bende görünce erildin diye rahatsız olmustum dediğin gibi bakalım ne cıkıcak sonundaiyiki haber verdin bende teşekkür etcektim sana sağol canım bilmem gerekiyordu...
bakalım görelim nolcak
Kızlarrrrrrrr kanı verdim geldim nasipse 2saat sonra sonuç :18::18: sonuca hastanenin sayfasından bakıcam tekrar gitmeme gerek yok ayyy heycan bastı :18:Güzel yorumlarınız için tek tek hepinize coooooooookkkkkk teşekkür ederim iyi varsınız moral kaynağımsınızAyşenim hadi 2çizgiyle bekliyoruz
İNSALLLHHH HAYIRLI HABERLER OLSUNNKızlarrrrrrrr kanı verdim geldim nasipse 2saat sonra sonuç :18::18: sonuca hastanenin sayfasından bakıcam tekrar gitmeme gerek yok ayyy heycan bastı :18:Güzel yorumlarınız için tek tek hepinize coooooooookkkkkk teşekkür ederim iyi varsınız moral kaynağımsınızAyşenim hadi 2çizgiyle bekliyoruz
canım arada kaçırıyorum mesajları yoğunum bu ara kusura bakma lütfen pas vermemekle ilgili değil..
allah razı olsun canım ınsallh senın 12. Gun ve 14. Gun degerın kactı acaba? Keske bendede ıkız olsa ve bıdaha asla tup bebek yptırmasam...
allah razı olsun canım ınsallh senın 12. Gun ve 14. Gun degerın kactı acaba? Keske bendede ıkız olsa ve bıdaha asla tup bebek yptırmasam...
hadi hayırlısı canım yaaaaa.... cwalla bende heyecan yaptım şimdi..... bu arada bekletmem gereken dört saatlik idrarı bekletemedim... yapıverdim gitti ......sonuç tek çizgi... ama bu test kesin bozuk... benim hamile olmam lazım ... :))
Oyy kuzum sen heycan yapma hamişlere heycan yasakoyyy sankı ben vermişim gibi heycanlandımmm .. canımm inş pozitifi görürsünn sonucu hemen yaz olurmuuu :18::18:
12. Gün 93.86 ondan 4 gün sonra 661.68 4 gün sonra da 4007.79 canım hayırlısı olsun inş. Yüce rabbim gönlüne göre versinn
ben sana dedim dimi kan testi yaptır dıee
hadi hayırlısı canım yaaaaa.... cwalla bende heyecan yaptım şimdi..... bu arada bekletmem gereken dört saatlik idrarı bekletemedim... yapıverdim gitti ......sonuç tek çizgi... ama bu test kesin bozuk... benim hamile olmam lazım ... :))
cnm ben cuma opu oldum... p.tesi transfer oldu..3. gün trnsferi
cnm hastane biraz uzak eşim izin vermiyor gitmeme .... evden mi kaçsam acaba .....??????
Inanma idrar testine bebişim hemen testi atma 2saat sonra filan çizgi çıkıyor diyolar biraz bekle direk kan ver gününde heycan yapma kendine bebişe stres yaşatmahadi hayırlısı canım yaaaaa.... cwalla bende heyecan yaptım şimdi..... bu arada bekletmem gereken dört saatlik idrarı bekletemedim... yapıverdim gitti ......sonuç tek çizgi... ama bu test kesin bozuk... benim hamile olmam lazım ... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?