2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aslında hıc kahve ıcmememız lazım yumurtalara kotu gelıyormus ama ben hergun ıcıyorum hatta bazen ıkı tane
vazgecemıyorum ne yapım

bendensın ozaman bende aynen sabah mutlaka komsu aksam kocısle aman bos ver ne aglıyon bır keyfımız o

benım kı yapar arada başka bısey yapmadığından barı kahve yapım dıyor herhalde
normalde eve gelirken aramaz bıseye ıhtıyac varmı yokmu dıye hersey benden sorumludur evde

yok ya hakkını yemiyim şimdi kocişin çok ilgilidir..
baştan alıştırmışsındır sen de ondan öyle yapıyodur..

aslında hıc kahve ıcmememız lazım yumurtalara kotu gelıyormus ama ben hergun ıcıyorum hatta bazen ıkı tane
vazgecemıyorum ne yapım

ben buna hiç inanmıyorum:44: ben ayda yılda bir kahve içerim yumurtalarım gayette kötü iç kahveniii benim kız kadeşim günde 2 fincan içer bu bazan 3 4 olur ve tüp bebekte 20 lerde embiryosu oldu hep

yumurta toplanmadan once kendımı bayaga tutmuştum ıcmemek için vallahı.şimdide donmuş denenecek ya oyuzden rahat rahat içiyom
bende ıcmıstım hep senn gıbı transferden sonra kesmıstm kız bız kahveyı sakınıyoz kımılerı fosur fosur sıgara ıcıyoo

ben buna hiç inanmıyorum:44: ben ayda yılda bir kahve içerim yumurtalarım gayette kötü iç kahveniii benim kız kadeşim günde 2 fincan içer bu bazan 3 4 olur ve tüp bebekte 20 lerde embiryosu oldu hep

artık vicdan azabı duymadan kahve içebılecem sayende

bende ıcmıstım hep senn gıbı transferden sonra kesmıstm kız bız kahveyı sakınıyoz kımılerı fosur fosur sıgara ıcıyoo

ne yapalım zaten sıkıntılı olduğumuz için barı bundan dolayı bişey olmasın dıye kasıyoz kendımızı işte

neysem siz konuşmuyonuz ben cıkıyom bır pasta tarıfı aldım onu deneyecem....falımın sonucunuda yazarım.hoscakalın sımdılık

sagol cnmm ayaga kalktim hafif ev islerinide yapmaya basladim artik.. zormuss bu is oldukca.. sen nasilsin cnm ne var ne yok dorduncu uye calismalari nezaman baslayacak..

iyi hadi zamanla daha iyi olursun.ben başladım cnm donmuş tedavisine salı kontrol var heralde haftasonuda transfer olur nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…