aslında hıc kahve ıcmememız lazım yumurtalara kotu gelıyormus ama ben hergun ıcıyorum hatta bazen ıkı tane
vazgecemıyorum ne yapım
hakkaten ya ev yada arsa dedi..
mücadele etmek geldi içimden yeniden valla
durmak yok ama dinlenmek var bebeğim..yola devamm
inşşşşş hepimize versin rabbim ve biz kk ANNELERİ BULUŞALIM BEBİKLERİ TANIŞTIRALIM
benım kı yapar arada başka bısey yapmadığından barı kahve yapım dıyor herhalde
normalde eve gelirken aramaz bıseye ıhtıyac varmı yokmu dıye hersey benden sorumludur evde
bendensın ozaman bende aynen sabah mutlaka komsu aksam kocısle aman bos ver ne aglıyon bır keyfımız o
aslında hıc kahve ıcmememız lazım yumurtalara kotu gelıyormus ama ben hergun ıcıyorum hatta bazen ıkı tane
vazgecemıyorum ne yapım
hayırdır kız,çocuga degılde eve arsaya takılmışız ne iş
bende ıcmıstım hep senn gıbı transferden sonra kesmıstm kız bız kahveyı sakınıyoz kımılerı fosur fosur sıgara ıcıyooyumurta toplanmadan once kendımı bayaga tutmuştum ıcmemek için vallahı.şimdide donmuş denenecek ya oyuzden rahat rahat içiyom
yok ya hakkını yemiyim şimdi kocişin çok ilgilidir..
baştan alıştırmışsındır sen de ondan öyle yapıyodur..
ben buna hiç inanmıyorum:44: ben ayda yılda bir kahve içerim yumurtalarım gayette kötüiç kahveniii benim kız kadeşim günde 2 fincan içer bu bazan 3 4 olur ve tüp bebekte 20 lerde embiryosu oldu hep
bende ıcmıstım hep senn gıbı transferden sonra kesmıstm kız bız kahveyı sakınıyoz kımılerı fosur fosur sıgara ıcıyoo
artık vicdan azabı duymadan kahve içebılecem sayende
bende ıcmıstım hep senn gıbı transferden sonra kesmıstm kız bız kahveyı sakınıyoz kımılerı fosur fosur sıgara ıcıyoo
bende icmiyorum kahveyi kendimi tutuyorum yumurtalarin yinede kotu:)
neysem siz konuşmuyonuz ben cıkıyom bır pasta tarıfı aldım onu deneyecem....falımın sonucunuda yazarım.hoscakalın sımdılık
iyileştinmi cnm nasılsın...
neysem siz konuşmuyonuz ben cıkıyom bır pasta tarıfı aldım onu deneyecem....falımın sonucunuda yazarım.hoscakalın sımdılık
sagol cnmm ayaga kalktim hafif ev islerinide yapmaya basladim artik.. zormuss bu is oldukca.. sen nasilsin cnm ne var ne yok dorduncu uye calismalari nezaman baslayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?