2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bakıyormuş tabi yaa haberin yok mu senin
çatla patla ohhh

tamam hadi bakalım:112::112::112:

Kız burdayım arada giriyorum bakıyorum,kambersiz olur mu hiç))
Bir öğrencim var benim birde o çoook güzel fal bakıyor bana ne derse çıkıyor.hep uzulecegim haberler alacağımı söylerdi hep de çıkardı.

:)) zahmet olmazsa bendee isterimm sekerimm orta sekerr

:126:kahve komasına gireceğim ama ya:111::111::111::111::111:
kız zaten sen sölemiştin bu programı o gün bugündür muptelasıyımmm
al bakalım kahve benden fal senden artık

cnm kaave fali varya internetteki orayami gonderdin bendede hep dogru cikiyor oranin fallari...

:126:kahve komasına gireceğim ama ya:111::111::111::111::111:
kız zaten sen sölemiştin bu programı o gün bugündür muptelasıyımmm
al bakalım kahve benden fal senden artık

evettt cnm biliyorumm ben sakasina yazdim zaten:)) cok icme yumurtalarina zarar.. ben ustunden iki yudum icip gerisini dokup fal ceviriyorum artik:))

evettt cnm biliyorumm ben sakasina yazdim zaten:)) cok icme yumurtalarina zarar.. ben ustunden iki yudum icip gerisini dokup fal ceviriyorum artik:))

mantıklıııı 2 tane içiyorum bi kendime bi eşime niyet edip yolluyorum.
çıkıyormu bilmem bakalım göreceğiz 4 vakte kadar oğlan çocugu geliyor mu

ben sevdim bunları

fincanın soğumasını bekliyorum kızlar
günah olurmu sizce yaa

canım sonuçta bu fala inanarak işlerimizi ona göre planlamıyoruz ki
haşa kim nerden bilebilir Allah tan başka bizim için olacakları
ölesine maksat eglence olsun,tabiki fal baktırmak günah diye biliyorum ama onlar para karşılıgında falan bakılanlar
bu bedava ya sıkıntı olmaz yine de sen bilirsin

mantıklıııı 2 tane içiyorum bi kendime bi eşime niyet edip yolluyorum.
çıkıyormu bilmem bakalım göreceğiz 4 vakte kadar oğlan çocugu geliyor mu

orada gecen ay buyuk ablama falinda is degistiriyorsun cikmisti ablamda 15 yildir calistigi yerya imkansiz bu fal hatali demisti sonra iki hafta icinde guzel bi is olanagi cikti karsisina istifa edip yeni yerine basladi.. bazi seyler cikiyor kesinlikle..

haklısın canım..
dur göndercem şimdi hemen geliyormu sonuç

0hatu0 hayırlı osun hamileliğiniz, sizin tedaviniz hangi merkezde oldu, kaçıncı gün transfer edildi 3.gün mü 5. gün mü acaba.şimdiden teşk

tşk ederim canım. ben konyadayım konyada merkezde oldu. sizde konyada mısınız? transferim 3. gün oldu. 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transfer edilmişti. 1 tanesi tuttu şükür. siz ne aşamadasınız?

haklısın canım..
dur göndercem şimdi hemen geliyormu sonuç

yazıyor zaten falını yorumluyor şuan diye yada şuan meşgul birazdan yorumlucak diyo
sen uygulamaya girip kontrol edeceksin gelince yeni yorum diyor gönderdiğin resmin orda

yazıyor zaten falını yorumluyor şuan diye yada şuan meşgul birazdan yorumlucak diyo
sen uygulamaya girip kontrol edeceksin gelince yeni yorum diyor gönderdiğin resmin orda

anammmmm yorumlanıyor diyorrrr
heyecanlandım yaaa.yanaklarım kıpkırmızı oldu
manyakmıyım neyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…