2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum artıkın
size iyigeceler yarın görüşürüzzzz
Allah a emanet olun
iyiki var bu kk

kızlar ben çıkıyorum artıkın
size iyigeceler yarın görüşürüzzzz
Allah a emanet olun
iyiki var bu kk

ıyı geceler kuzum allah rahatlık versın.bende cıkım zaten mutfağımı toplayacam daha
yarında dra gıdecem kontrole,buz bebegımı ne zaman transfer edecek onu söyleyecek.
takıp edın benı anacığım...öptüm seker

Kızlar güncel liste nerede bileniniz var mı? Acıbadem Maslak ta yaptıranınız var mı?

Maşaaalh bu ara iyi coşulmuş Allah muhabbetinizi arttırsın.Bende size müzik vereyim.

güncel liste topiğin ilk sayfasında canım.
yok ya okadar da coşamadık daha çok coştuğumuz geceler oldu
iyi geceler kızlarrrrr

canım bu kadının beli nerde başlıyor bacağı nerde bıtıyor bellı degıl
eli beli nasıl oynasın yavrummm

Kız aslında o resim hareketli ama burada oynamıyor bir görsen nasıl oynuyor şaşarsın sana bana taş çıkartır

tatlım güldene özelden mesaj at biligilerini yaz.o seni ekler merak etme..editör o..
şimdi gülden kim dicen.yani egunal..

Ne güzel dimi özel msj da bilmem yaş: 34 3. deneme rezerv azlığı ve sperm azlığı-morfoloji Acıbadem Bülent Tıraş 1 temmuz iğnelere start inş.

evet bir ara topikte bunun muhabbeti olduydu..bak bende şunları bugün farkettim.meger çanta vuruyorlarmış bende araba zannediyordum hep yaa

kız ben bunları elele halay cekıyor sanıyordum meğerse sac cekıyormuş aboooooovvvvvvvv

Ay siz valla neye bakıyorsunuz ve nasıl bakıyorsunuz ben çok merak ediyorum
Bunu da acaba kulak mı temizliyor sanıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…