Ay siz valla neye bakıyorsunuz ve nasıl bakıyorsunuz ben çok merak ediyorum
Bunu da acaba kulak mı temizliyor sanıyordun
Ay siz valla neye bakıyorsunuz ve nasıl bakıyorsunuz ben çok merak ediyorum
Bunu da acaba kulak mı temizliyor sanıyordun
allah neşemızı bozmasın vallahı bana cooooooook ıyı geldınız kız...keyfım yerıne geldı.
Gece Hayatıni çok severim barlar diskolarben gece hayatından geri kalmışım ya...bana dım tısla gelmeyın.türüyle gelin,halayla gelin...
çaktırmadan gitti yemin ederim kaşla göz arası tüydüüü
alacağın olsun melindammm
nereye kaçtın kızzz çaktırmadan tüydün deme
yazdık bunu bi köşeyeeee
bide trip atıyor gelmeyince bizde ona tirip atalımmm
tirip tirip tirip tirip
Evet gece gec yatiyorum sabahta erkendd ayaktayim...Gunaydin canim.hem geç yatiyorsun hem erken kalkiyorsun helal olsun sana..
canım benim sonucum malesef negatif oldu
14 yumim toplandı 9 u microenjeksiyon yapıldı
6sı döllendi 2si 3.gün transferi yapıldı kalan 4ü embriyolog tarafından yeterli gelişimi göstermediği için dondurulmadı malesef
oysa 14 yumi toplandıgında ne kdr da sevinmiştim ama elde kaldı 0
eşimdeki morfoloji sorunu sanırım kalitesiz embriyolar oluşturdu
2. deneme için imsi olan bi yerde yaptırmayı düşünüyorum
dr um eşime selenyum ve zinco hap yazdı bi faydası olur mu bilmiyorum
yarın ürologa gideceğiz morfoloji neden bozukmuş öğrenmeye çalışacagız belki bişey vardır diye
ona görede tedavimize yön vereceğiz
başını şişirdim kusura bakma ama çok doluyum inan çooook
İnanmıyorum sana yaaa araba sanıyor muş
Gel kız beraber doguralimbende 6 yıldır diyorum
Allah kavuştursun canım Ohhh ne güzel pasalarla bol bol zaman gecirmissin artık seni aramızda görmek istiyoruz
Canim nerde bırakmıştın ki bizi? Phala ve parsen olumsuz sonuç aldı,seher25 düşük yaptı,ben bu hafta dondurulmuş embriyomu bi aksilik olmazsa transfer ettirecem,ensu laporoskopi ve histereskopi oldu,haticigim çok şükür iyi ama hormonların etkisinde.ayşin1,kitos,yasey hamile benden bu kadar.
Sen ssk işlerini hallettin mi ne zaman baslayacam tedaviye
beraber doğuralım cümleside iyi gelmedi bana bunca yıl kaç kişiden duydum biz aynı zamanda doğurcaz inanıyorum dediler hep kandırdılar beni kendileri doğurdu ben kaldım
Tüp bebek sürecine ilk girdiğimde sebepsiz infertilite teşhisi kondu daha sonra pko lu olduğum ancak düzenli regl gördüğüm için bunun sorun sayılmayacağı söylendi.Ciddi bir sorun görünmemesine rağmen 8 yılda sadece bir doğal yolla gebeliğim var o da dış gebelikle sonlandı.
Ben yokken gebelik haberini alan kızçelerim hepinize sağlıklı ve keyifli gebelikler diliyorum
Aaaa ben seni beklerim ki hem ben seni kandırmam
Teşekkür ederizüstüme alinasim geldi zugurt tesellisi
İyi geceler gezinirken gördüm benide ekleyin bu listeye ikinci denememi yapıcam bu yıl inşallah hersey güzel olur sebep azoospermi
Yaş 26
yok artık kismelere inanmam ben duygularımlan oynandı
al işte neden inanmadığıma bir örnek daha şimdiden kandırdın beni
gebelik haberlerini bile üstüne alınıp doğurma aşamasına gelmişsin
hoşgeldin tatlım..
nerede yaptırıyorsun tedavini?
yok artık kismelere inanmam ben duygularımlan oynandı
al işte neden inanmadığıma bir örnek daha şimdiden kandırdın beni
gebelik haberlerini bile üstüne alınıp doğurma aşamasına gelmişsin
hoşgeldin tatlım..
nerede yaptırıyorsun tedavini?
Canim hosgeldin inşallah bu tedavinle bebisine kavusursunİyi geceler gezinirken gördüm benide ekleyin bu listeye ikinci denememi yapıcam bu yıl inşallah hersey güzel olur sebep azoospermi
Yaş 26
Hoşbulduk inşallah cnm bekleyen herkes kavuşurCanim hosgeldin inşallah bu tedavinle bebisine kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?