2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay siz valla neye bakıyorsunuz ve nasıl bakıyorsunuz ben çok merak ediyorum
Bunu da acaba kulak mı temizliyor sanıyordun

Herkes gitti sen oyle geldin ama;(((( bende yatmaya gidiyorum.iyi geceler güzelim çoook öptüm yarın konuşalım ama bugün zaten yemek yapacam edecem diye yıprandım.yarın rahat rahat konusuruz

allah neşemızı bozmasın vallahı bana cooooooook ıyı geldınız kız...keyfım yerıne geldı.

ben gece hayatından geri kalmışım ya...bana dım tısla gelmeyın.türüyle gelin,halayla gelin...
Gece Hayatıni çok severim barlar diskolar
çaktırmadan gitti yemin ederim kaşla göz arası tüydüüü
alacağın olsun melindammm

nereye kaçtın kızzz çaktırmadan tüydün deme
yazdık bunu bi köşeyeeee

bide trip atıyor gelmeyince bizde ona tirip atalımmm
tirip tirip tirip tirip

Canlarim bidanelerim kotayi doldurduğu için saattin 12 olmasını bekledım evde internet yok telefondan giriyorum bugece doldu tekrardanben geldim siz gitmissiniz parsen parsen gelmedigin merak ettiğimiz günleri unutma
Ama ben hepinizi çok seviyorum kiii

sonucun için manevi anlamda söylenecek hiiiiiiç birşey yok sadece yaşanır ne söylense boş...
tek temennim son olsun...
döllenen yumi sayısı az 14 den 6 tanesi kalıyor geriye ve en sonunda sıfır..
mutlaka burada bir sorun var aynı bendeki gibi toplanan yumi sayısı fazla ama dondurulacak kalmaması önemli ve incelenmeli...
eşinde belirlenmiş bir sorun var morfoloji bizde bişi belli değil..
selenyum ve zinko mutlaka işe yarar canım..

Gel kız beraber doguralim bende 6 yıldır diyorum
Allah kavuştursun canım Ohhh ne güzel pasalarla bol bol zaman gecirmissin artık seni aramızda görmek istiyoruz

beraber doğuralım cümleside iyi gelmedi bana bunca yıl kaç kişiden duydum biz aynı zamanda doğurcaz inanıyorum dediler hep kandırdılar beni kendileri doğurdu ben kaldım

sağol canım üşenmemiş yazmışsın çok teşekkür ederim..
phala nın haricinde diğer kızçelerimin durumunu yeni öğrendim..
ssk işleri hemen hallolmuyor canım 90 gün süresi var muayene için..
olmadı bastırıp parayı yapıcam en sonunda ödesin eşim kişisi

Ben yokken gebelik haberini alan kızçelerim hepinize sağlıklı ve keyifli gebelikler diliyorum

Test sonuçlarında negatif alan kızçelerim hepiniz için son olsun inşallah

Son düzenleme:
beraber doğuralım cümleside iyi gelmedi bana bunca yıl kaç kişiden duydum biz aynı zamanda doğurcaz inanıyorum dediler hep kandırdılar beni kendileri doğurdu ben kaldım

Aaaa ben seni beklerim ki hem ben seni kandırmam

İyi geceler gezinirken gördüm benide ekleyin bu listeye ikinci denememi yapıcam bu yıl inşallah hersey güzel olur sebep azoospermi
Yaş 26

Aaaa ben seni beklerim ki hem ben seni kandırmam

yok artık kismelere inanmam ben duygularımlan oynandı

Teşekkür ederiz üstüme alinasim geldi zugurt tesellisi

al işte neden inanmadığıma bir örnek daha şimdiden kandırdın beni
gebelik haberlerini bile üstüne alınıp doğurma aşamasına gelmişsin

İyi geceler gezinirken gördüm benide ekleyin bu listeye ikinci denememi yapıcam bu yıl inşallah hersey güzel olur sebep azoospermi
Yaş 26

hoşgeldin tatlım..
nerede yaptırıyorsun tedavini?

Hoşbulduk antepte yaptiracam geçen yıl birinciyi denedik olmadı 2 denememiz olacak inşallah hayırlısı olur baktımda antepte yaptıran hiç yok anesteziyle transfer olmak embriyo yu etkileri tutmasını falan bilgisi olan varmı veya anesteziyle transfer olan varmi

Son düzenleme:

Kuzum bu arada ben bursa Acıbadem düşünüyorum doktorla maillestik tahlil sonuçlarını istedi gönderdik cevap bekliyorum nasipse bayramdan sonra düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…